Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 13:19:44
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на roxanne на 21.08.2010
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
11
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на roxanne на 21.08.2010 (Прочетена 34943 пъти)
mstoqnova
Професор
Отг: Сватбата на roxanne на 21.08.2010
«
Отговор #45 -:
август 03, 2010, 12:06:45 »
продължавай в същия дух на успокоение. За сиртакито съм сигурна, че ще успееш нищо че са ти леви краката conflate е права, после ще има да ни се хвалиш колко си добра
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #46 -:
август 04, 2010, 23:50:35 »
Хей roxanne, успя ли да снимаш бутилките? Кога започваш със сиртакито?
Активен
roxanne
Професор
Публикации: 329
«
Отговор #47 -:
август 05, 2010, 10:29:36 »
Ariel, така и не стигнах до фотоапарата. Вчера се оцъклих рано-рано сутринта (това почти никога не ми се случва) и седнах да правя списъци и графици, после хукнах при шивача на костюма на милото да видя какво става с жилетката му (и добре, че отидох, защото като нищо щяха да му ушият жилетка от някакъв прасковен сатен, който няма нищо общо с цвета, който ни трябва и щеше да прилича на келнер с него). Ходихме да търсим подходящ плат, после обикалях по магазините да му търся ръкавели. Като се прибрах, направих разпределението на масите и започнах с тейбълките, но много ми се доспа и се тръшнах да подремна. Като се надигнах се захванах да избера кетъринга за вземането на булката и като погледнах - станало 7 часа. Бегом до пазара, готвене, вечеря. Междувременно прехвръкнаха изскри вкъщи покрай моминското и ергенското парти, но все пак се разбрахме - датата е насрочена за 14 и за двете
. Но заплаших милото, че ако ме ядоса нещо, случайно на 13 вечерта ръката ми ще трепне над салатата му и вместо с дресинг, ще я залея с разхлабително
И понеже доста се бяхме поизнервили, пуснахме си "Здрач" - много обичаме и двамата сагата и винаги ни действа страхотно
. И после около 12 вечерта се справихме и с музиката за диджея, та днес да му пусна списъка. Като цяло, изморителен, но ползотворен ден. Но просто не ми остана време да наредя бутилките за снимка. Изхвърча ми от главата
.
Сиртакито, живот и здраве, днес или утре ще го подхванем. Ще се съберем с нашите приятели - танцьори да ни учат. Пък да видим какво ще стане
Но преди това се захващам да украсявам чашите и, колкото и да ми е омразно, продължавам с чистенето. Няма как - лудницата е пълна. Само да не забравя да пратя на кумата списък с приятелките за моминското парти, че и обещах...
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #48 -:
август 05, 2010, 11:51:25 »
Да си добавиш в списъка със задачки:
"Да покажа снимки на съфорумките от моминското парти"
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #49 -:
август 05, 2010, 12:23:14 »
Хаха! Lionelsa много хубаво го е казала!
Активен
roxanne
Професор
«
Отговор #50 -:
август 05, 2010, 12:29:17 »
Може да няма моминско парти. Може да няма сватба.
Ако мъжът ми утре не се оправи с медицинските, няма сватба и толкова!
Имаше една единствена задача - да направи медицинските. Да обясни, че жена му по-скоро ще се разхожда без скафандър на луната, отколкото да позволи да и вземат кръв. Това ми беше условието, като приех да се оженя за него.
Отишъл хубостника, сложили му всички печати на двете медицински и му дали направления за васерман за двамата
Казах му да прави каквото ще, утре като ходи да му вземат кръв - да ги омайва, подкупва, заплашва, обаче без номера от васермана и на двете медицински утре да не се връща, ако ще има сватба. Ако не - продължаваме да си живеем така, не ми дреме.
Тооооолкова съм бясна, че не мога са спра да рева от 1 час. Изчистих цялата къща, обаче не помага - продължавам да се треса, да скърцам със зъби и да не мога да си намеря място. Свършиха ми цигарите, а съм толкова подпухнала от рев, че не мога такада изляза. Не се побирам вкожата си!
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #51 -:
август 05, 2010, 12:32:59 »
Ей, спокойно roxanne! Толкова ли е зле положението наистина? Имаш фобия от взимане на кръв ли? Не може да не са ти взимали кръв досега. А какво са му казали на мъжа ти и къде е питал?
Успокой се мила, сега си афектирана и естествено всичко изглежда зле и без разрешение на проблема, но рядко е така наистина!
Активен
tsvetentse1
Сватбар
«
Отговор #52 -:
август 05, 2010, 12:36:10 »
roxanne, успокой се, сигурно ще се оправят нещата. А и в момента нищо не можеш да направиш, а и нищо не се знае още.
Не искам да се бъркам, но това с вземането на кръв все някога ще ти се наложи да го правиш, не знам какъв е точно проблема там, но се надявам и за твое добро, да го разрешиш, все пак в днешно време има толкова много клиники с много много добри професионалисти...
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #53 -:
август 05, 2010, 12:46:13 »
На нас ни взеха кръв от пръста. Стана за секунда. Ако не успеете да склоните лекарите да вземат само от единя, това също е вариант.
Активен
roxanne
Професор
«
Отговор #54 -:
август 05, 2010, 12:53:24 »
Толкова е лошо положението, да. Вземали са ми кръв, когато е било наистина наложително. И той е присъствал, знае за какво става въпрос. Надрусана с успокоителни два дни предварително, абсолютно никакъв сън през това време, зла като оса. И тези, които ми взимаха кръв тогава, едва ли биха се навили да повторят. Щото ако всеки пациент им се тресе в конвулсии по 40 мин, така че да не могат да го доближат с иглата, а щом най-накрая успеят, им се срине в краката в безпомощно състояние, къде ще му излезе края... Така че, не, това бих си го причинила само при сериозна необходимост - когато наистина се касае за сериозна заплаха за здравето или живота ми.
Ходил е при личната си лекарка, щото толкова му е акъла. И тя му нашаткала печатите и го пратила за кръв...
Той ще ходи да му взимат кръв утре, дано се съгласят да впишат резултата и на двете медицински. Да ми вземат кръв от пръста също е вариант, аз само вените не давам да ми бучат. Ще видим.
В момента се чувствам адски смачкана, опротивяла ми е и сватба, и всичко...
«
Последна редакция: август 05, 2010, 12:55:19 от roxanne
»
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #55 -:
август 05, 2010, 12:57:03 »
Имате ли познат лекар който знае за твоето положение и би ви разбрал и препратил на място, където няма да ви искат кръв? Или наистина от пръста щом това е ок. Сигурна съм, че ако отидете в частна клиника ще ви изслушат малко повече, отколкото другаде.
Активен
roxanne
Професор
«
Отговор #56 -:
август 05, 2010, 13:01:46 »
Нямам предства, май не съм в състояние да мисля в момента. При мен проблемът е, че дори само при мисълта да ми вземат кръв ми се стяга гърлото и ми избиват сълзи в очите, реагирам много зле, в смисъл нападателно. Ужасно е, момичета. Не искам да съм там, защото почнат ли да ме придумват, ще се разкрещя и ще разваля ефекта на убеждаването. Осъзнавам го на рационално ниво, но емоционално в такива случаи се чувствам като животинче, сгащено в някой ъгъл, започвам да се браня. И затова оставих той да се занимава. Ще видим какво ще стане. Нищо не мога да направя сега. Дори не мога да мисля за варианти.
Активен
mstoqnova
Професор
«
Отговор #57 -:
август 05, 2010, 13:12:29 »
Мила само се успокой. Имам приятели в София, в тяхния случай обаче мъжа беше в твоето положение. Намериха от къде и си изкаараха медицинските за един ден без никакви игли. Сега ще правят и нашите. Ще им се обадя да ги питам, ако искаш
Активен
roxanne
Професор
«
Отговор #58 -:
август 05, 2010, 14:08:43 »
Момичета, поуспокоих се, благодарение на вас и най-вече на една съфорумка, тя си знае коя е, която буквално ме възроди от мястото 2м под земята, където се бях свила
Утре сутрин ще помолим в лабораторията - така и така има направление и за мен, просто да разделят кръвната проба на Георги на 2 и да си има и на мое име официална проба, пък макар и не с моя кръв. Така и вълкът ще е сит, и агнето цяло. Ако обаче не искат, прибягвам до вариант 2.
Най-после се усмихнах днес...
Но иначе, нали денят е скапан и нищо не върви, поръчах бутилките за ракията (чак от Пловдив, защото ненамерих в Сф къде ги продават на дребно), обаче имбили свършили запушалките
Пък от където зареждали били в отпуска... И от немай къде, ще купя коркови тапи и уред за запушване на бутилките с тия тапи. Пък в ресторанта ще ги отварят с тирбушон...
Днеска само ядове, значиии. Но всичко е добре, когато завършва добре. Чак ме е страх да се захвана да украсявам чашите - както ми е тръгнало, ще взема да ги счупя
. Но, мисля си, може да е за добро
Както и да е, поемам си дъх, вадя материалите за труд и техника и започвам
Благодаря ви за всичко - за съпричастността, за помощта, за това, че ме изтърпяхте!
Дано от тук нататък всичко е наред!
Активен
mstoqnova
Професор
«
Отговор #59 -:
август 05, 2010, 18:03:13 »
Ей много се радвам, че си успяла да намериш и втори вариянт. Стискам палци утре всичко да е наред и да мине без излишни нерви
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
11