Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 23:51:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 21   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Lunno momiche 21.08.2010г.  (Прочетена 80142 пъти)

lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: септември 16, 2010, 12:56:35 »

Мили момичета, опитах се, но не можах да кача снимки тук.  pardon
Обаче във фейс бук, успях да кача снимките, затова мога да ви пожелая приятно разглеждане smile :

photograph http://www.facebook.com/?ref=logo#!/album.php?aid=38309&id=1783670381

( Снимките са в два албума, понеже един не ми стигна. )  blum

« Последна редакция: септември 16, 2010, 12:58:22 от lunno momiche » Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: септември 17, 2010, 02:44:05 »

Габи, мила, страхотни сте!!! Нямам думи, роклята ти е токова нежна, букетчето прилича на моето, така че не мога да не го харесам smile, бъдете все така влюбени и устремени един към друг. heart
И честито диплпмиране. Успехи в професията give_rose
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: септември 17, 2010, 08:10:20 »

Най-сетне и аз намерих време да разгледам снимките  Yes
Много лъчезарна булка си  Bravo
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: септември 17, 2010, 09:15:00 »

ani_4ka_p, lionelsa, благодаря ви!  blush  give_rose
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: септември 17, 2010, 10:20:22 »

Габииииииииииии, още вчера успях да разгледам снимките yahoo какво и да ти кажа ще е малко.......прекрасни сте give_rose Бъдете винаги така щастливи и влюбени, предайте този плам и енергия и на вашите деца heart
« Последна редакция: септември 17, 2010, 10:21:53 от Боги » Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: септември 17, 2010, 10:34:17 »

Богиgu6 много мило!  Sunshine
БЛАГОДАРЯ ТИ!  Flower
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: септември 17, 2010, 10:40:21 »

Само аз не мога да ги видя снимките !  Boy cry Boy cry Boy cry  Дава ми грешка . Габииииии къде да ги видя ?
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: септември 17, 2010, 10:54:50 »

NINA STYLE, във ФБ само има.
Отиди на Снимки в профила ми и ще ги видиш - последните 2 албума са сватбените.  good
Активен
moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: септември 17, 2010, 11:27:14 »

Габи,много нежна булка си и лъха на любов от снимките ви heart надявам се,че ще ги качиш и тук в албума ви,защото качеството на снимите се е изгубило във Фейса,много ми хареса украсата от слънчогледи girl_in_love
Кажи сега,почти месец след събитието кой беше най-вълнуващият момент от сватбения ден Girl_hide
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: септември 17, 2010, 12:56:13 »

Гери, много ти благодаря  give_rose kiss2 !
  Въпросните слънчогледи си ги брахме сами от една нива!  blush Беше истинско приключение с тях!  funnytooth
  Обещавам да се постарая да кача снимките и тук. Нещо не се справям добре с оразмеряването им и ще помоля Слънчо да ми помогне. smile
Най-вълнуващият момент от Сватбения ни ден... за Слънчо е бил в църквата. Почувствал е църковната церемония величествена. smile
 За мен... беше най-забавна фотосесията с Йонко на Шипка, беше трепетнен момен, когато допоследно си доукрасявах ресторанта, бяха вълнуващи погледите на приятелите и роднините, в чиито очи виждах любов, радост и сълзи, беше много вълнуващо да прегърна развълнувания Слънчо, беше вълнуващо извеждането с тати, беше емоционално, когато погледнах лицата на родителите ни, след като гражданското лице ни обърна срещу им и каза на тях следните думи:   "... а сега ги прегърнете, целунете и благословете!" .
  Но колкото и странно, може би, да звучи, най-много ме трогна и докосна душата ми посрещането от танцьорите в ресторанта. Това може и да беше така, защото, Гери, след като разгледах вашият албум се влюбих в снимките ви и в танцьорите с венци. И защото допоследно мислех, че няма да може да си ги позволим. И в един миг ги виждах - те бяха там, със същите пъстри венци ... и аз много им се радвах и много им се усмихвах! smile  sarcastic Наистина бях щастлива!
  Най-вероятно, когато човек дълго време иска нещо (дори то да звучи простичко), и когато види, че то е реалност - изпитва един трепет в сърцето, чувство, което не се описва - на което може само да се усмихнеш от все сърце!  Sunshine
   Всяко тяхно движение ми въздействаше магически. Толкова вълшебно ми се стори. Беше много красиво, когато разствориха пред нас бялата пътека и от нея се изсипаха много листенца розов цвят, след това я послаха пред нас, нахвърляха още листенца от рози и заиграха с венците. Беше вълшебно за мен - сякаш още малко и щяха да извадят вълшебните пръчици.  Girl_hide girl_wink
   И след това, както бях така заредена с разтърсваща емоция, Елица ни покани с ръка към тях - пред родителите ни - за ритуала със захранването и шампанското и има каза:

"Скъпи родители, пред вас са вашите порастнали вече деца, които отгледахте с много любов и които създават свой дом и свое семейство. Колелото на живота се върти така бързо и така неусетно - и ето ги днес пред вас - по-щастливи, по-влюбени и по-порастнали от всякога - готови да плуват в море от любов! А вие знаете, че това се прави с пълното себеотдаване, с надеждата, че не си сам и с вярата, че има смисъл, с любовта, която прелива в сърцето ти, с много наслада и страх, с мъничко търпение и разум и безразсъдство. Знаете всички, че смисълът на живота е в това да обичаш! А когато децата открият истинската обич, родителите откриват истинската радост.  Затова им пожелайте мир, разбирателство, дълги години заедно и любов, любов, любов! Тя да е винаги с тях - от днес - нататък! "

Това беше най-възнувашият миг за мен! smile Едва сдържах сълзите си тогава, но успях!  Curtsey
Може да го видите, ако желаете, ето тук: http://www.facebook.com/?ref=logo#!/video/video.php?v=1268206803631

smile
« Последна редакция: септември 17, 2010, 13:35:31 от lunno momiche » Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #250 -: септември 17, 2010, 15:07:58 »

lunno momiche, много са хубави снимките  give_rose Ти просто грееш от щастие и си така хубава булка! Гледайки снимките на моменти проверявах дали стъпваш на земята  Wink Имах чувството, че силната и красива емоция те носи над нея.
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: септември 17, 2010, 15:23:28 »

michelleЧЕ, едва ли има много хора, толкова мили като теб!   cray
Гледах коментарите ти и като видях датата на сватбата във ФБ бях сигурна, че си ти!
Благодаря ти!  give_rose kiss2
Аз ахнах, като видях нежната осанка и красивата ти рокля! ВЪЛШЕБНИ СТЕ!  heart Sunshine
« Последна редакция: септември 17, 2010, 16:43:36 от lunno momiche » Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: септември 18, 2010, 17:00:56 »

Ех, лунна красавице, стигнах и до твоите снимки душицо! Отвори ми се само първият албум, не знам защо така, не можах да стигна до втория, но от това, което видях мога само да кажа, че грееш като слънчице, много си хубава! А казвали ли са ти, че имаш много красиви очи - защото просто на която и снимка да попадах все твоя поглед ми привличаше вниманието! Супер снимки, честито на младоженците!  give_rose
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: септември 18, 2010, 18:58:14 »

Мила ArielGirl_hide да получа толкова мил комплимент от жена, че и от толкова краасива булка, за мен е истинска чест!  blush
Много ти благодаря, принцесо на зеленотоgive_rose kiss2
Активен
jivetoo
Ентусиаст
**
Публикации: 64

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: септември 21, 2010, 00:20:48 »

Габи,била се много лъчезарна и красива булка.Гледах снимките страхотни сте.Пожелавам ви цялото щастие на света и много,много да се обичате.
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 21   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: