Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 01:25:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 21   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Lunno momiche 21.08.2010г.  (Прочетена 80329 пъти)

mademoiselle
Сватбар
Публикации: 224

http://yordanovphotography.com

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: август 18, 2010, 18:36:04 »

Не се притеснявай за роклята Wink Ще видиш, че крайният резултат ще бъде чудесен! Едно е, когато се гледаш така в пробната, съвсем друго ще е когато си с прическата, грима и бижутата  kiss
Не забравяй, че за твоето момче ти си най-прекрасната, несравнимата и уникалната! Така трябва и да се чувстваш, защото това ще бъде твоят ден  blum
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #166 -: август 18, 2010, 18:43:23 »

Присъединявам се към мненията на Ariel и mademoiselle  give_rose  Не се страхувай какво ще стане или няма да стане. Сигурно отвътре ти е така преизпълнено с емоции, че няма накъде повече. Махни ги тези лошите мисли и освободи място за хубавите изненади, които те очакват само след няколко дни. Сигурна съм, че ще бъдеш много щастлива, ще грееш цялата-защото ще бъдеш Слънчевото момиче  Wink на твоя Слънчо.
Активен
Milataaa
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: август 18, 2010, 21:47:59 »

Горе главата! Помисли си, че за твоя Слънчо ти си жената, която той желае да е до него в добро и лошо..и съм убедена, че ще бъдеш най-прекрасната жена в неговите очи...:)Както и че излъчването на човек е най-важно! Познавам ужасно красиви жени, които отблъскват с поведение и гримаси.. Без да те познавам, изхождайки от това, което излъчва написаното от теб...аз просто чувствам че си прекрасен човек и омайваш всички хора с това което си ТИ самата!!!!! Мразя насаденото усещане за красота, което ни налага телевизията - всички със силикон, 45 кг и устни като на шаран от инжекциите, които си слагат...Природата е най-талантливият художник и всеки е красив по свой начин, никога не го забравяй...
Активен
roxanne
Професор
Публикации: 329

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: август 18, 2010, 22:22:51 »

И аз да се присъединя към думите на момичетата - на сватбения си ден всяка жена е прекрасна! Има нещо в погледа на всяка булка, дори в леко непохватните и движения заради често непривичното облекло, нещо толкова затрогващо и красиво, че до този момент не съм видяла булка, която да не е впечатляваща  smile
Сигурна съм, че в този ден Лунното момиче ще се превърне в Лунна кралица  good
На мен самата често ми се случва, когато започна да се приготвям за някакво важно събитие, да се погледна в огледалото - рошава, без грим, без да съм се облякла - и да се почувствам като грозното патенце  blush Но си казвам, всичко е въпрос на време, и само за няколко часа гъсеницата ще се превърне в пеперуда. И, слава Богу, винаги става  blum. Така че, спокойно, миличка, остави се на емоцията и в ръцете на професионалистите. И в момента, в който твоят съпруг дойде да те отведе за последно като момиче, ти ще бъдеш неотразима!  give_rose
Активен
Dinna
Професор
Публикации: 310

« Отговор #169 -: август 19, 2010, 00:04:58 »

Въобще не се съмнявай, ще си неотразима Bravo Сега си напрегната и стресирана и мнооого самокритична нали знаеш какво е казала Коко Шанел 'Потърсете жената в роклята. Ако няма жена, няма рокля' Wink
Активен
moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: август 19, 2010, 01:02:57 »

Габи kiss2 не се тревожи,сигурна съм,че ще се чувстваш приказно,аз също като си облякох роклята без прическа,без грим и най-вече без сватбеното настроение на самия ден не се почувствах особено красива,но на сватбения ден беше съвсм различно......скоро ще се убедиш сама give_rose Какво реши за чантата,ще действаме ли Girl_hide Аз не разбрах дали ще имаш було?
Активен
mstoqnova
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: август 21, 2010, 09:20:32 »

С любов и нежност пътя извървете, чак до златната си сватба в съгласие живейте! Нека огъня на любовта във вашите сърца не гасне и врадост да растат деца, дома ви да напълнят с щастие! Близостта до края запазете, да няма между вас прегради. Безкрайна радост пътя да чертае, приятелите верни да са с вас до края и болката да бяга надалече, а щастието да ви съпътства вечно!

Нека днес е най-прекрасния и неповторим ден за вас.  give_rose
Активен
evane
Ентусиаст
**
Публикации: 145

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: август 21, 2010, 10:09:39 »

И аз се присъединявам към поздрава! Бъди най - красивата, влюбена и усмихната булка!  give_rose
Активен
conflate
Сватбар
Публикации: 227

« Отговор #173 -: август 21, 2010, 10:55:18 »

Хей, честит сватбен ден мило Лунно момиче!
С пожелания за много Слънца и Луни, които да посрещнете заедно щастливи и с поглед, отправен в обща посока! Много усмивки и позитивни емоции в този специален ден  give_rose                                 
Активен
Dinna
Професор
Публикации: 310

« Отговор #174 -: август 21, 2010, 12:37:53 »

Честит сватбен ден Габи yahoo Насласждавай му се и нямай съмнения ще си прекрасна Bravo Чакаме да разказваш Bravo
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: август 21, 2010, 14:03:12 »

Честитооооо на младото семейство! Много хубав ден ви пожелавам от сърце! Нямаме търпение да чуем как е минало! give_rose give_rose give_rose
Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: август 21, 2010, 15:34:17 »

Честит сватбен ден и от мен. smile
Пожелавам ти след толкова дълги подготовки вашия ден да стане една незабравима приказка, празник на любовта ви. Приятно изкарване.  give_rose give_rose give_rose
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: август 21, 2010, 17:45:40 »

ЧЕСТИТА СВАТБА  give_rose give_rose give_rose
Мили младоженци, бъдете здрави и щастливи и много, много търпеливи!!!
Помнете истината стара, че бракът е като отвара, която всеки сам вари, но трябва с другия да сподели!!!
Обичайте се и дерзайте!!!
Животът няма да е, знайте, само рози и мечти, защото има и бодли...
Но там, където Любовта цари, убождането не боли!!!

* 002569488.jpg (56.99 KB, 640x428 - видяно 258 пъти.)
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: август 21, 2010, 19:25:28 »

Мило семейство, честит сватбен ден!
Пожелавам ви любовта, уважението и доверието никога да не напускат вашето семейно огнище!
Нека всеки ден от тук нататък се преоткривате един друг и да се обиквате все повече!
Бъдете много, много щастливи!
Активен
ina0208
Ентусиаст
**
Публикации: 76

« Отговор #179 -: август 21, 2010, 20:59:41 »

честито! @}->--Пожелавам Ви щастие по-прекрасно от зората, по-необятно от небето, по-дълбоко от океана! Живейте така, че всеки ден да си казвате: „Беше по-хубаво от вчера!” weddingday
« Последна редакция: август 21, 2010, 21:03:52 от ina0208 » Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 21   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: