Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 07:48:28
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Lunno momiche 21.08.2010г.
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
21
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Lunno momiche 21.08.2010г. (Прочетена 80041 пъти)
Боги
Заслужил майстор на спорта
I can't live in a world, where you don't exist...
Отг: Сватбата на Lunno momiche 21.08.2010г.
«
Отговор #135 -:
август 12, 2010, 08:34:49 »
Цитат на: lunno momiche в август 11, 2010, 21:25:43
Ще сложа снимки на ноктите и обувките в галерията.
Габи,
какво стана с обещаните снимки аз ли нещо не гледам където трябва?
Бижутата са много хубави, проверили за Сваровски в Сердика център на Ситняково, мисля че и там имат магазин
Активен
mstoqnova
Професор
«
Отговор #136 -:
август 12, 2010, 10:00:08 »
Ей супер много се радвам, че си намерила твойте обувки. Страхотни са
Маникюра е станал супер
и за него. Определено обаче това което ти е направила не е изграждане с гел. Изграждането е изцяло с гел, без лепило и без удължители, затова е по-щадящия вариянт. При изграждането вместо удължителите се слагат форми за изграждане и в/у тях се оформя нокътя от гела. За по-къса дължжина са идеалния вариянт. Както и да е де, важното е че имаш прекрасен мманикюр. Решила ли си вече какъв точно ще е за големия ден?
Активен
moyra
Професор
«
Отговор #137 -:
август 12, 2010, 10:04:11 »
Ееее,не са толкова дълги ноктите,изглеждат много естествено
обаче щом имаш удължители това не е ноктопластика с изграждане на гел,а с удължители и гел,при изграждането цялата дължина се получава само от гел и наистина е доста по щадящ вариант,но сравнително малко маникюристи го предлагат
Габи
добре е,че си я направи повечко време преди сватбата,за да свикнеш,след ден-два няма да го има дискомфорта
Ако имаш проблеми заради тази толкова ненужна покупка чантата с удоволствие ще ти услужа с моята,последния ден се прежалих да дам 32лв.(още ясно си спомням
) вярно сложих си вътре нещата,но освен чантето,с мен се движеха още 2 големи хартиени торби с важни неща и един човек,който да го носи всичко това и всъщност чантето беше в големите торби
иначе много си я харесвам,но няма как да си я нося и наистина е излишна покупка
Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.
mstoqnova
ме изпревари за ноктопластиката,но наистина важното е,че е станал прекрасно
Активен
bubu_123
Сватбар
Публикации: 227
«
Отговор #138 -:
август 12, 2010, 10:10:56 »
lunno momiche обувчиците са изключително сладурски. Много ми харесват. А за ноктите не се притеснявай - аз от по-дългички като ги направя по-къси и ми е криво, нищо че са си мои, така че ще свикнеш
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
I can't live in a world, where you don't exist...
«
Отговор #139 -:
август 12, 2010, 10:25:24 »
за маникюра, е не са толкова дълги, а и ще свикнеш и аз много исках ноктопластика за сватбата, но с лещите не си позволявам дълги нокти.
Гледам в какви комични ситуации изпадаш с родителските тела....олеее нямало да имаш чанта, направо трагедия
тези хора добре ли са, хич не ти е лесно, но ти се дръж още малко остана
Като си гледам снимките, чантата ми присъства само преди ресторанта, като нещо висящо сливащо се с пейзажа...по мое мнение това е най-излишния разход от сватбата ни.
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #140 -:
август 12, 2010, 12:36:23 »
lunno momiche, честити нокти ако мога така да се изразя и обувчици! Много са хубави и двете неща!
Понеже съм израстнала в козметичния салон на майка ми ще си позволя да се намеся с една корекция - това, което са ти направили е точно ноктопластика с гел, при която се използва лепило, удължители и се покрива с гел и пече на специална лампа. А това, за което момичетата говорят е изграждане на нокти с акрил - ето тогава вече се изгражда целият нокът от нулата и не се използва никакво лепило, излишъците се пилят и се оформя твоят нокът. Тази е много по-трудоемка за правене и някои я предпочитат. Акрилът е специален прах, който в комбинация със специална течност се превръща в "каша", която се слага на нокътя и се прави формата на нокътя.
Но ноктите ти изглеждат перфектно според мен и не са прекалено дълги, а с усещането ще свикнеш, споко!
«
Последна редакция: август 12, 2010, 21:20:15 от Ariel
»
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд
«
Отговор #141 -:
август 12, 2010, 21:28:14 »
Добра вечер, мили съфорумки!
Много съм изморена, но не мога да спя спокойно, ако не ви споделя!
За ноктите - жената, която ми ги приви каза, че са с гел и не беше много на кеф и аз не съм много доволна от изработката, но е по-добре от моите нокти - сега ръцете ми изглеждат по-женствени.
За обувките - 10 лева са и аз много им се радвам - на тях и на цената им.
За бижутата - днес обиколих всички магазини на Сваровски в ценъра, но ги нямаше разбира се, но една мила продавачка звънна по тел-а и ми обеща, че утре ще ми ги доставят, за да си ги купя, ако имам желание.
Аз обаче
имам нужда от помощ - съвет
от вас!
Бижутата Сваровски не са златни, а само позлатени и камъните им се водят полускъпоценни.
Прочетох, че напръскат ли се с парфюм и не се ли пазят от вода е твърде възожно да раждясат.
Обиците струват 200 лв. , а колието 170 лв. и - според вас
дали си заслужава да рискувам толкова
голяма сума за нещо, което може да раждяса / да се окисли?
Започвам да обмисля предложението на майка ми за нещо златно - поне ще знам, че няма да раждяса, дори и това за мен да са бижутата мечта. Не знам какво да правя!
Да ви разкжа за сутринта.
Днес сутринта със Слънчо отидохме до медицинския център на Пиротска 10 и ни посрещна една възрастна мила жена и ни попита страх ли ни е от вземането на кръв.
Слънчо отговори гордо НЕ
, а аз като някое лапе пребледнях и тихичко измринках МНОГО! В този момент се сетих за милата
roxanne
!
Жената сложи Слънчо на един стол и много бързо му взе кръв, а на мен каза - страхливката на кошетката.
Легнах аз и тя милата започна: аз сега ще ти разкажа виц... и започна да разказва - а аз грам не я слушах и макар че ми каза да не гедам - с периферното зрение виждах какво става и усетих мнооооого леко обождане - златни ръце има тази жена!
И ми каза - хайде стисло, пусни малко кръв. Ама аз не знаех, че човек като се панира и вдигне адреналин и му се спира кръвта.
И тя каза, че нищо, ама нищо не тече. Ободе ме още 2 пъти и то много нежно и пак нищо!
И каза - миличка бъзличке, как ще раждаш някой ден
и аз и казах - НЕ ЗНАМ!
И жената взе нещо малко, махна иглата и аз викам - айде съгурно Слънчо ще боцка пак и за мен ...обаче каза : дай си пръста!
И аз какво да правя - дадох го - средния не знам от него ли се взима - но т от него взе и не усетих и кога ме е боднала и само леко оцапах съдчето. Много съм скръндзава на кръв!
Тя много ми се смя и аз се радвах от сърце, че не е някоя лоша лелка, която да ме надупчи цялата и да ми се разкрещи, зарад заешкия ми страх!
Боги
, благодаря, че ме подкрепяш в мнението за чантата!
mstoqnova
, не знам процедурите за ноктопластика. Вече е факт - дано психически свикна с новите нокти по-бързо, че много ме нервят!
Или с мен ще се разберат или с нокторезачката!
Гериииииии
,
, както винаги си много мила - никога няма да спре да ми прави впечатление и не мога да спра и да ти го казвам!
Знаеш ли, ако мама не може да преживее великата драма - БЕЗ ЧАНТА, мога да се възползвам от прдложението ти!
Искам да ти благодаря за него! Оценявам жеста ти!
Как сте с Мая. Ние сигурно в понеделник ще дойдем до Казанлък. Вие там ли ще сте?
Ariel
, точно, както описваш, така ми ги прави ноктетата.
Дано наистина свикна с тях, понеже засега няма много промяна - само си ги пипам, чопля - иначе ми харесва гледката - дълги нокти, ама не ми е удобно все още. Но ще свикна...
Сега ще
.
Замалко да забравя - имаме си вече и кола за сватбата - ще е черен джип Тойота. Аз не съм на ТИ с автомобилите и даже не знам как изглежда, ама мисля, че ще е ОК.
Ходих и до "Джъмбо" и купих подложки за вазичките, понеже на мен ми седят по-красиво с тях и 2 големи свещи за двата края на официалната маса в ресторанта!
Целувки на всички и сладки сънища!
«
Последна редакция: август 13, 2010, 07:49:51 от lunno momiche
»
Активен
Мименце
Професор
Искам всичко!!!
«
Отговор #142 -:
август 13, 2010, 08:31:03 »
Габи
първо да ти честитя прекрасните обувки и страхотния маникюр
Относно Сваровски, аз имам тяхно колие - не съм очарована. Четох доста по темата, след като ми го подариха. По принцип бижутата са с родиево покритие, а камъните са иящно шлифовани стъкла- тоест не са благородни. По мое мнение н- не струват. По- добре нещо златно, според мен
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
«
Отговор #143 -:
август 13, 2010, 08:39:47 »
Благодаря ти за мнението,
Мименце
!
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #144 -:
август 13, 2010, 12:57:54 »
Ох, да не са истински, но изглеждат перфектно! Сваровски де! Просто са много ефектни и ако не ги носиш всеки ден мисля, че ще се запазят. Аз имам един кристал от тях, който много си го обичам и си го пазя и не съжалявам да ти кажа. Хубаво е да имаш и разнообразие, то пък само злато и сребро.
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
«
Отговор #145 -:
август 13, 2010, 16:18:51 »
Ariel
, права си, но за менте (т.е. направено бижу, изработено не от благороден метал, който може да се окисли) не бих дала такава цифра.
Днес не ходих никъде, поради определени причини и все още сериозно обмислям, но въпреки, че мечтая за тези бижута, просто ми е безумие да отделя такава сума.
«
Последна редакция: август 13, 2010, 16:55:16 от lunno momiche
»
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
«
Отговор #146 -:
август 14, 2010, 22:32:44 »
Момичета, и днес падна страшно обикаляне и купихме: бельо
за булката
от "Триумф" - сутиен и стягащо и уж стабилни силиконови презрамки.
За младоженеца
- ризи - офоциална и с къс ръкав, и вратовръзка от "Андрюс" и колан от Арт.
Купихме и кутия за паричките.
И си ввзех пак обувки.
Толкова са красиви, но направих глупавата грешка да взема по-малък номер, защото моя го нямаше.
И ги чувствам много тесни и се чудя как да ги разширя?!
Ето ги - 4-те - златния вариант:
http://www.angelfootwear.com/index-bg.html
«
Последна редакция: август 14, 2010, 22:34:20 от lunno momiche
»
Активен
Sicily
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #147 -:
август 15, 2010, 12:04:51 »
lunno momiche,Честити покупки!!!!
Би ли споделила с мен за силиконовите презрамки.Имам нужда от тях ,но не знам откъде да купя?
Благодаря ти предварително!!!
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
«
Отговор #148 -:
август 15, 2010, 12:36:29 »
Благодаря ти, Sicily!
Има хубави силиконови прерамки в Триумф. По 11 лв. са . Има железни и пластмасови.
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #149 -:
август 15, 2010, 13:58:28 »
Много хубави разказчета ни споделяш - чета редовно, но не всеки път имам сили да пиша, но винаги усмивката ми изниква на лицето докато ги чета
))))))))))))))За обувките - слагай ги всеки ден и ако не се пооотпускат - може и да трябва да си вземеш нови, понеже представи си в най-важния ти ден да ти стяга нещо краката и да изпитваш болки...За бижутата - да, бижутата на Сваровски са много красиви, но доста размисъл и на мен ми бил необходим, за да дам толкова пари за тях. Вече има доста техни имитации, които са доста сполучливи, но просто се изисква късмет да попаднеш на подобен модел, който ти харесваш. Но вярвам, че с малко повече обиколки по магазините ще намериш твоите бижута
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...