Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 13:29:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Варна - 8  (Прочетена 177563 пъти)

anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: декември 27, 2010, 18:47:44 »

Благодаря, да ви се връща! Фотографа е Ангел Ненов, погледни в сайта му, аз няма какво да го хваля, той е име за себе си! Координати на лични пращам.
Активен
Bishkotski
Ентусиаст
**
Публикации: 101

« Отговор #376 -: декември 27, 2010, 20:09:43 »

Здравейте момичета, весели празници, пожелавам ви да се чувствате винаги най-красивата и обичана жена в очите на любимите ви и преди и по време и след сватбата  heart.
Polilqshka много ти благодаря за милите думи  blush  give_rose.
 За видеото, нас ни снима Съни - който се изявява и като DJ и видео, според за какво е нает. Добре се справи, прокара някои иновативни идеи в заснимането smile. Който иска, давам тел. на лични smile.
За косата, Кина я прави - да, определено съм доволна, но мога да препоръчам още една фризьорка - Катя от салон Хелена фейс на ул. Пирин. На Катя цените са по-ниски, към Кина това единствено мога да кажа като особеност, че цените й по принцип (не само за сватбена прическа) са над средните ....
За грим, малко е сложно.
Гримьорката, която мен ме прави, съм я препоръчвала лично на доста хора и на приятелки и на момичета от този форум, но разбрах някои притеснителни неща след това и вече не смея да я препоръчам. Писано е специално за нея по някои от темите ....По принцип с Кина са екип, но естествено всеки може да си ги ползва и отделно.
Не те съветвам да се гримираш сама, емоциите са твърде големи, а и човек рядко има продуктите и уменията на професионалист ....
За гримьорка мога да препоръчам едно ново име за Варна. Гримира за сватби, фотосесесии, балове и т.н., по-долу давам линкове с нейни работи, който иска координати, ще дам на лични:
ЦЪК 1
ЦЪК 2
ЦЪК 3
ЦЪК 4
ЦЪК 5
« Последна редакция: декември 27, 2010, 20:11:33 от Bishkotski » Активен
polilqshka
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #377 -: декември 27, 2010, 20:18:29 »

Здравейте момичета, весели празници, пожелавам ви да се чувствате винаги най-красивата и обичана жена в очите на любимите ви и преди и по време и след сватбата  heart.
Polilqshka много ти благодаря за милите думи  blush  give_rose.
 За видеото, нас ни снима Съни - който се изявява и като DJ и видео, според за какво е нает. Добре се справи, прокара някои иновативни идеи в заснимането smile. Който иска, давам тел. на лични smile.
За косата, Кина я прави - да, определено съм доволна, но мога да препоръчам още една фризьорка - Катя от салон Хелена фейс на ул. Пирин. На Катя цените са по-ниски, към Кина това единствено мога да кажа като особеност, че цените й по принцип (не само за сватбена прическа) са над средните ....
За грим, малко е сложно.
Гримьорката, която мен ме прави, съм я препоръчвала лично на доста хора и на приятелки и на момичета от този форум, но разбрах някои притеснителни неща след това и вече не смея да я препоръчам. Писано е специално за нея по някои от темите ....По принцип с Кина са екип, но естествено всеки може да си ги ползва и отделно.
Не те съветвам да се гримираш сама, емоциите са твърде големи, а и човек рядко има продуктите и уменията на професионалист ....
За гримьорка мога да препоръчам едно ново име за Варна. Гримира за сватби, фотосесесии, балове и т.н., по-долу давам линкове с нейни работи, който иска координати, ще дам на лични:
ЦЪК 1
ЦЪК 2
ЦЪК 3
ЦЪК 4
ЦЪК 5

Благодаря мила, ценна информация:)Когато имаш време, ще съм ти благодарна да ми изпратиш тел на Съни:)
Активен
Destiny
Ентусиаст
**
Публикации: 135

« Отговор #378 -: декември 29, 2010, 16:34:34 »

Здравей, Destiny, нашият ден ще бъде 14 май  danceg

Здрасти пак!
И нашата дата е 14ти Май.. ето защо Ка Студио са заети.  blush
Ще вървим заедно в организацията, значи!  Girl_hide
Активен
IskraStoianova
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #379 -: декември 29, 2010, 22:56:46 »

Здравейте на всички форумци, реших и аз да се включа...Нас ни снимаха Фотевстил/ fotevstyle.com, Венци и Живка Фотеви,ако кажа ,че сме доволни ще е слабо казано...ние сме повече от доволни , те са най-напред страхотни хора ,през целия ден имахме чувство ,че ни снимат наши дългогодишни приятели,така лесно се общува с тях... имат голямо въображение и огоромен опит ,работят с професионална техника и е голям късмет да ги ангажираш...отворени са за всякакви екстраваганти решения за снимки...Всъщност те са едни от най-добрите...Горещо ги препоръчвам...Имат сайт и всеки ,който проявява интерес може да разгледа галерията там и да се убеди сам...Ние сме гледали филма от нашата сватба повече от 10 пъти и всеки път ни залива онази емоция ,онова вълнение и все едно е било вчера...Това е професионализъм да ти остави жив спомен...Много им благодарим...Ваши верни фенове...
Активен
polilqshka
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #380 -: декември 30, 2010, 13:57:45 »

Какво съвпадение, Destiny smile, значи ме изпревари за Ка студио:) тцтцтц!Това в кръга на шегата..ние сме до никъде с организацията, само църквата, ресторанта и Дж-я са ясни..още мъдрим фото и видео, а за дребните елементи мисля има достааатъчно време. Вие накъде сте?
Активен
ina__82
Регистриран

Публикации: 6

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: януари 02, 2011, 15:20:57 »

Привет на всички във форума!
Първо Честита Нова Година с пожелание за здраве, късмет и благополучие!!!
Изчетох целия форум с интерес и искам да ви поздравя за идеите и съветите.
Нашето събитие ще е на 7 май и аз също съм на вълна ресторанти - аз лично съм се насочила към Бриз 2 - но все още не съм говорила с тях, а с останалите дреболии се подготвям лека полека.  smile Ще бъда благодарна за идеики за добър оркестър!
Активен
Destiny
Ентусиаст
**

« Отговор #382 -: януари 02, 2011, 15:25:31 »

polilqshka, ние започнахме с DJ, т.к. задължително искахме да е Уили. Имаме фотографи и кумове - точно четирима!  blush
Вече е 2011-та, така че започваме активно с повечето приготовления.
Аз в момента работя по фигурата си и ще изчакам с роклята още около месец и половина - два, за да започна да пробвам. Ресторант ще трябва да изберем съвсем скоро, да запишем дата в ритуалната и т.н.
Всичко останало като украси, покани и другите неща са ми само удоволствие, т.к. се занимавам със сватбени неща и съм спокойна за всичко!
С младоженеца имаме страхотни семейства и добри приятели, които се надпреварват да питат и да помагат за всичко и това ни дава спокойствие! smile

И ти пиши как вървят нещата. Ако имаш нужда от помощ за нещо, на линия съм! Wink
Активен
Radi_i_Kemi
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #383 -: януари 02, 2011, 20:17:17 »

Здравейте и от нас на всички бъдещи младоженци!!!Искаме да споделим с тези от вас,които все още не са си избрали фото и видео че според нас най-доброто решение е ФОТЕВ СТИЛ!!!Имахме честта и удоволствието да ни снимат именно ТЕ.Сватбата ни беше на 10.10.2010 г в хотел Димят.Благодарение на техния професионализъм от една страна и от друга страна на това че успяха да ни предразположат да се отпуснем и да се усмихваме през цялото време,крайният резултат беше невероятен.Получиха се едни наистина мн добри снимки и видео.Като ги гледахме за първи път останахме възхитени.Те са едни страхотни хора,които наистина си разбират от работата и затова най-отговорно ви уверяваме че няма да съжалявате ако направите същия избор.Горещо ги препоръчваме!!!Достатъча е една среща с тях за да разберете колко са готини и отзивчиви и повече няма да искате да се срещате с други!!!!!
Активен
Eli_Vn
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #384 -: януари 02, 2011, 20:19:03 »

Milataaa, мерси много за откровеното мнение. Да, и ние ще сме с Пертито, решението е взето. Засега мога да кажа само положителни неща за агенцията и конкретно за Тито.
В момента сме в търсене на оператор.
И отново въпрос към "старите" булки. Правихте ли дегустация във всеки ресторант, който си бяхте избрали. Доскоро нямах подобно намерение, но като гледам май е малко рисковано да се капарира място, без да си се уверил как приготвят храната.
Бишкотски, гримът, който си показала е страхотен. Аз освен Маруся и Крис, не съм чувала нищо за никой гримьор, а съм сигурна, че на тази тема ще съм много капризна. Искам хем да съм с много силно очертани очи, хем в никакъв случай да не стоя много наклепана  Girl_hide  
Честита Нова Година на всички вас! Сега вече е време да се заемаме сериозно с подготовка  pleasantry
Активен
Bishkotski
Ентусиаст
**
Публикации: 101

« Отговор #385 -: януари 03, 2011, 00:44:58 »

.....И отново въпрос към "старите" булки. Правихте ли дегустация във всеки ресторант, който си бяхте избрали. Доскоро нямах подобно намерение, но като гледам май е малко рисковано да се капарира място, без да си се уверил как приготвят храната.
Бишкотски, гримът, който си показала е страхотен. Аз освен Маруся и Крис, не съм чувала нищо за никой гримьор, а съм сигурна, че на тази тема ще съм много капризна. Искам хем да съм с много силно очертани очи, хем в никакъв случай да не стоя много наклепана  Girl_hide  
Честита Нова Година на всички вас! Сега вече е време да се заемаме сериозно с подготовка  pleasantry
Честита Нова Година и от мен smile.
Ние лично не сме дегустирали храната никъде, но разчитахме на това, че фаворита ни Димят - не би си позволил изцепки в качеството на храната, сервиза и т.н. и си беше точно така smile.
Преди сватбата, все бях чувала как младоженците не могли хапка да хапнат и така и не разбрали каква е храната, а ние пък си ометохме почти всичко и беше супер вкусно smile. А и след цял ден емоции, хора и ръченици, "наздраве", "горчиво" и 2-3 сладки, просто си бяхме приритали вече  chee.
Радвам се, че ти допадат гримовете, които показах по-назад, когато я докараш до там да ходиш по пробни, пиши едно ЛС да ти дам координати smile.
Активен
Milataaa
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: януари 03, 2011, 01:12:19 »

И ние не сме дегустирали преди сватбата, но разчитахме на отзивите за кухнята и не останахме разочаровани:)
Към Eli_vn - относно грима Michelle ето в тази тема беше споменала и други гримьорки за Варна, от които беше останала с хубави впечатления smile
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,11719.60.html
Активен
Destiny
Ентусиаст
**

« Отговор #387 -: януари 03, 2011, 09:34:23 »

polilqshka, вие за какъв час се записахте в "Св. Атанасий"?  blush
Активен
sill
Любопитен
*
Публикации: 41

« Отговор #388 -: януари 03, 2011, 10:06:43 »

Здравейте и от мен! Честита нова година на всички с пожелания за много здраве и само хубави емоции.
Имам нужда от помощ, моля ви... решихме че ще правим сватба лятото, но плановете се провалят и трябва да действам бързо изместваме датата за края на април. ЕДВА СЕГА ЗАПОЧВАМЕ ПРИГОТОВЛЕНИЯТА. Като за начало някой знаели във Варна има ли католическа църква, тъй като обмисляме и този вариант за венчавката, и според вас да търся ли агенция или да се оправям сама?
Активен
Destiny
Ентусиаст
**

« Отговор #389 -: януари 03, 2011, 10:36:42 »

Здравейте и от мен! Честита нова година на всички с пожелания за много здраве и само хубави емоции.
Имам нужда от помощ, моля ви... решихме че ще правим сватба лятото, но плановете се провалят и трябва да действам бързо изместваме датата за края на април. ЕДВА СЕГА ЗАПОЧВАМЕ ПРИГОТОВЛЕНИЯТА. Като за начало някой знаели във Варна има ли католическа църква, тъй като обмисляме и този вариант за венчавката, и според вас да търся ли агенция или да се оправям сама?

Здравей, sill! И добре дошла!
Честита нова година и на теб!

По отношение на католическата църква, аз няма да мога да се включа с мнение.
Относно агенцията, всъщност зависи от много неща. Занимава ли ти се на теб? Имаш ли време да обикаляш, да избираш, да мислиш нещата? Имаш ли възможност да платиш на сватбена агенция за услугите? Кое колко е важно за теб? Обичаш ли ти да се занимаваш с нещата - ръчно да си направиш украси, подаръчета и т.н.

Лично аз от години знам, че всяко едно нещо ще бъде направено от ръцете ми. Мечтая си за това и нямам нужда от агенция, т.к. се занимавам с подобни неща много и това ще ми достави неизмеримо удоволствие. За всеки е различно, затова помисли кое е важно за теб и кое възможно!
А ние сме тук за напътствия! Wink Късмет в организацията! smile
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: