Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 12:34:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Варна - 8  (Прочетена 177419 пъти)

i_g_s
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #360 -: декември 22, 2010, 21:05:06 »

Привет на всички във форума! smile

Искам да запитам, може ли да се сключи граждански брак с лична карта, която е в шест месечния срок на валидност или първо трябва да имаш нова, валидна карта.

Ако си решил да смениш фамилията си, защо да си създаваш двойно повече неприятности. Нали в посочения шест месечен срок - ЛК е ВАЛИДНА!

Моля Ви, отговорете ми, че се притисних, когато разбрах за това, надявам се, да не е така! Сватбаааа
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: декември 23, 2010, 10:01:43 »

Мила най-добре се обади да попиташ в ритуална зала 052/ 639 382  или в общината Гражданско състояние 052/ 659-211  smile
Активен
libertat
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #362 -: декември 24, 2010, 09:36:21 »

Здравейте момичета smile Искам да ви се похваля, че вчера си запазихме дата в храм "Свети Атанасий", капарирахме "Кристалната зала" на хотел Елена и фотостудио Ка. Сега остава да изберем видеозаснемането и Дж или оркесър, а може и някоя сборна формация. Вие бихе ли ми препоръчали някои?
Активен
Eli_Vn
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #363 -: декември 25, 2010, 01:08:20 »

Здравейте момичета smile
От днес и аз съм нова във форума. Четох часове и накрая реших и аз се включа. Нашата сватба е август месец догодина, но тъй като живеем в чужбина, се налага да започнем с организацията от сега.
Та, нека започна с първия си въпрос към по-"напредналите" булки. На няколко места четох из форума за агенция Пертито и Тито за водещ. Ние мислим да се възползваме от техните услуги, но ще се радвам да чуя и вашите мнения за тях.
Благодаря предварително smile  give_rose
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: декември 25, 2010, 10:05:08 »

Eli_Vn, здравей, добре дошла!

За Тито наистина е добре от сега да го ангажирате, защото е МНОГО популярен. Агенцията може да ти осигури всичко, голяма агенция е. Обаче, виждала ли си го? Само като го видиш на снимка и можеш да си прецениш дали ще го изтърпиш. Би трябвало да са професионалисти, да са добри, и цени държат и ги търсят много, но вкус другар няма.

И ВЕСЕЛА КОЛЕДА!
Активен
Eli_Vn
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #365 -: декември 25, 2010, 14:30:29 »

Благодаря за мнението - да, имам наблюдения върху него, но нали знаеш, че е различно да гледаш отстрани и да работиш с някого, просто защото съм чула и много критики към него.
Предполагам повечето от вас празнуват тези дни. Весела Коледа и страхотни празници ви пожелавам  danceg danceg danceg
Активен
coucoumelle
Любопитен
*
Публикации: 39

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: декември 25, 2010, 18:25:59 »

Здравейте момичета,

нашата сватба е през април. Избрали сме ресторанта (банкетната зала в Димят), диджея- Дидо и фото и видео-Анивидео.
След нова година мисля да се срещнем и с парти център Вега за украсата.
Останаха  роклята и костюма и мисля, че с основните неща ще сме готови.
Имате ли идеи за подаръчета за гостите-искам нещо оригинално  good
Активен
Milataaa
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: декември 25, 2010, 22:24:58 »

Здравейте, момичета smile Конкретно пиша към Eli_Vn smile
Пертито и конкретно Тито бяха нашия избор:) Отначало се насочихме към тях поради познанство на съпруга ми с Тито и бях скептично настроена:) Но след сватбата чувах само 2 изречения - страхотна сватба, невероятен водещ! Да, при комуникация с него на доста прави впечатление с малко по-така поведение - повечето го наричат лигаво smile, но аз абсолютно бях възхитена от него като водещ - всичко препоръчано от него - ансамбъла, Фойерверки, всичко беше поднесено и като изненада за нас. Уж ние ги бяхме поръчвали, а впоследствие бяхме и по-изненадани от гостите smile Нямам никакви забележки:) Препоръчвам:)

Активен
polilqshka
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #368 -: декември 26, 2010, 19:10:38 »

Честита Коледа на всички!:)Много здраве, любов и сбъднати мечти желая от сърце!
Мила, vilenceto, би ли дала малко повече инфо на лични за Лесеман!Благодаря ти
Активен
Milataaa
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: декември 26, 2010, 20:22:24 »

Весела Коледа smile Пропуснах да честитя в предния пост:) Сега виждам, че coucoumelle пита за подаръчета за гости. Виждането за оригинално е различно за всеки. Мисля, че всеки може да каже какви са били неговите подаръчета или да се поровиш из темите на други булки /ако имаш това време/, има и такава тема мисля. Нашите бяха диск с музика /в случая песни, записани от съпруга ми - той е музикант, но първоначалната идея за диска е обложка със снимка на двамата, дата на сватбата и си избирате най-любимите любовни песни, които гостите да слушат от време на време:) Този наш подарък беше в рамките на нормална цена за подарък, а и всички гости бяха впечатлени. Има и много красиви подаръци, чиито цени отиват в небесата /неща, които можеш да видиш в чужди сайтове, като този:

http://www.nextag.com/Gifts--zzwedding+gift+for+guestz2702400z1zBmz5---html?nxtg=2f6a0a500517-F3DCBD7405F860AC

Имам снимки в галерията, даже честно казано се замислях да нямаме подаръци за гости, защото поканата ни я бяхме направили като вечен спомен за гостите - и на нея има снимки в галерията ми. Бях се замисляла и за магнитчета за хладилник...Голяма дилема беше общо взето, дано да се вдъхновите от нечия идея, има много талантливи и творчески настроени булки във форума smile
« Последна редакция: декември 26, 2010, 20:25:21 от Milataaa » Активен
Destiny
Ентусиаст
**
Публикации: 135

« Отговор #370 -: декември 27, 2010, 14:35:59 »

polilqshka, кога ви е сватбата? smile
И можеш ли да напишеш какви са условията в "Св. Атанасий" до Римски терми?  give_rose
Благодаря предварително!
Активен
polilqshka
Любопитен
*

« Отговор #371 -: декември 27, 2010, 14:49:36 »

Здравей, Destiny, нашият ден ще бъде 14 май  danceg
Условията когато ние запазихме час бяха, капаро в размер на 60 лв,цялата сума е 170 лв, но жената там каза, че се очаква поскъпване през новата година, което нямало да бъде драстично, но все пак..:)там ще ти обяснят подробно всичко останало, например, че три дни, или предният ден ли беше blush преди датата се носи бутилка вино, свещи..ами май това беше,ако се сетиш нещо друго , питай smile
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: декември 27, 2010, 16:26:44 »

Здравейте, момичета, весела коледа!
 Нашата сватба беше там и мога да ви кажа, много сме доволни.Погледнете в галерията ми. За цената от 170 лв. получихме прекрасна служба, не досадно дълга, придружена от хор. Прекрасното е че, самата църква е озарена от светлина, много въздух и цветове. Началото на тази година я реставрираха. Като ставним цени-услуга с Катедралата,разликата е очевидна и трябва да кажа Св. Атанасий е за хора, които не обичат показността и празнуват в по-малък кръг. Има малък проблем с паркинга, трудно е с намирането на места. Гласувам с две ръце за!!! Успех момичета.
Активен
polilqshka
Любопитен
*

« Отговор #373 -: декември 27, 2010, 16:44:16 »

Привет от мен smile Стара булка - реколта пролет 2010г.
Някой беше питал за Димят по-назад. Тържеството ни беше там в банкетна зала. Бяха изрядни във всяко отношение - сервиз, храна, комуникация. След това, обаче съм чувала различни противоречиви мнения за тях, както и различни цени ....Но най-странно е, че отрицателните мнения идват обикновено от хора, които по една или друга причина за избрали друг ресторант, т.е. нямат реални впечатления освен от комуникацията ....
Украсата ни беше от Албена - "Бижу" - нямам забележки към нея като точност и отношение.
Снимките ни бяха от студио "Ка" и смело мога да кажа, че не бяхме си представяли дори, че можем да имаме толкова добри снимки. Всички наши приятели бяха повече от възхитени. Другите по-известни студиа във Варна, да не изреждам конкретно, просто правят снимки на поточната линия! Само като се погледнат "различните" им фотосесии и се виждат едни и същи места, пози и т.н. ...Който иска да се убеди в това, което говоря, може да погледне тук: http://www.kaphotostudio.com/coppermine/index.php
Тортата ни беше от сладкарски цех Атлант в Младост, вкусна, стилна и на цен около 1-2 лв. парчето smile.
За грим и коса също мога да препоръчам кадърни хора, за който още не е решил smile.

Здравей, Bishkotski!Първо Честита Коледа:), всичко най-прекрасно пожелавам @}->--Страшно си идейна:) и оригинална, мисля да посетя магазина, за които спомена на Червения площад, да поразгледам..още не съм на ясно каква украса искам sad
Прекрасна булка си била, браво!:) Разбрах, че прическата ти я е творила Кина, и аз мисля на нея да се доверя, исках да те питам кой ти прави грима и координати, събирам инфота за гримъори...малко ми е трудно, винаги сама съм се гримирала , но ми се ще поне в този ден да се доверя на професионалист..:)Също и за видеото, ако може да споделиш подробности, ще съм мн благодарна!
Активен
polilqshka
Любопитен
*

« Отговор #374 -: декември 27, 2010, 16:59:41 »

Здравейте, момичета, весела коледа!
 Нашата сватба беше там и мога да ви кажа, много сме доволни.Погледнете в галерията ми. За цената от 170 лв. получихме прекрасна служба, не досадно дълга, придружена от хор. Прекрасното е че, самата църква е озарена от светлина, много въздух и цветове. Началото на тази година я реставрираха. Като ставним цени-услуга с Катедралата,разликата е очевидна и трябва да кажа Св. Атанасий е за хора, които не обичат показността и празнуват в по-малък кръг. Има малък проблем с паркинга, трудно е с намирането на места. Гласувам с две ръце за!!! Успех момичета.
Прекрасна сватба, красиви снимки, кой е фотографа:)Благодаря за споделения опит, и аз смятам, че това е най-добрия избор.. за мен:)
Много щастие и любов ви желая:)
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: