Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 13:09:22
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във Варна - 8
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във Варна - 8 (Прочетена 177504 пъти)
vilenceto
Професор
Отг: Сватба във Варна - 8
«
Отговор #345 -:
ноември 29, 2010, 17:59:24 »
хехехе, bellka,
винаги имам отговор на твоите въпроси
нашето видео беше лорета и аз съм страшно доволна, да ти кажа нямах съмнения когато го избирах, той човека се занимава с това толкова много време, че няма как да изпусне нещо важно. Хванал е всеки важен момент от нашата сватба, нон стоп беше на щрек дали ще стане нещо непредвидено и интересно за да го заснеме и така си имаме заснет всеки миг било то официален или изненадващ и забавен. за видео ти го препоръчвам с две ръце
Активен
bellka
Новак
Публикации: 18
«
Отговор #346 -:
ноември 30, 2010, 15:00:42 »
Благодаря ти за информацията и бързият отговор
Аз пуснах запитване към Фотев и Студо Х. Честно казано на Фотев филмите ми харесват, някак са малко по-различни от това, което сме свикнали да гледаме. Някои ползвал ли е услугите на Фотев да сподели
Активен
stoyanov
Професор
"Всяка случайност е скрита форма на необходимост!"
«
Отговор #347 -:
декември 01, 2010, 15:59:21 »
Беллка, ще ти отговори техен колега (аз)... Фотеви са две фирми. Препоръчвам ти Венцислав Фотев (той работи с жена си Живка), много са добри. Предполагам техни неща си гледала. "Лорета" (Николай Василев) също са добри във филмите. Така, че не си сбъркала в избора си.
Активен
bellka
Новак
Публикации: 18
«
Отговор #348 -:
декември 01, 2010, 17:11:00 »
Благодаря много
Активен
polilqshka
Любопитен
Публикации: 28
«
Отговор #349 -:
декември 03, 2010, 14:11:05 »
Здравейте, дами :)нова съм тук и се извинявам предварително, ако нещо сгафя :)Нашият ден с милото планираме за май месец!Сега съм в търсене на ресторант за около 80 души, да е с мокет или ламинат ,да не е мн тясно , нито пък да изглежда празен...със сносни куверти..уффф..май ще е трудна работа. Решихме да се подпишем през седмицата, а в деня на сватбата изнесен ритуал или църква и ресторант само....доста съм неориентирана като цяла и всякакви съвети ще са ми от полза!То организацията не била лесна работа
Активен
Bishkotski
Ентусиаст
Публикации: 101
«
Отговор #350 -:
декември 06, 2010, 01:55:09 »
Привет от мен
Стара булка - реколта пролет 2010г.
Някой беше питал за
Димят
по-назад. Тържеството ни беше там в банкетна зала. Бяха изрядни във всяко отношение - сервиз, храна, комуникация. След това, обаче съм чувала различни противоречиви мнения за тях, както и различни цени ....Но най-странно е, че отрицателните мнения идват обикновено от хора, които по една или друга причина за избрали друг ресторант, т.е. нямат реални впечатления освен от комуникацията ....
Украсата ни беше от
Албена - "Бижу"
- нямам забележки към нея като точност и отношение.
Снимките ни бяха от студио "Ка"
и смело мога да кажа, че не бяхме си представяли дори, че можем да имаме толкова добри снимки. Всички наши приятели бяха повече от възхитени. Другите по-известни студиа във Варна, да не изреждам конкретно, просто правят снимки на поточната линия! Само като се погледнат "различните" им фотосесии и се виждат едни и същи места, пози и т.н. ...Който иска да се убеди в това, което говоря, може да погледне тук:
http://www.kaphotostudio.com/coppermine/index.php
Тортата ни беше от
сладкарски цех Атлант в Младост
, вкусна, стилна и на цен около 1-2 лв. парчето
.
За грим и коса също мога да препоръчам кадърни хора, за който още не е решил
.
Активен
polilqshka
Любопитен
«
Отговор #351 -:
декември 08, 2010, 17:09:55 »
Здравей Bishkotski, погледнах сайта на Ка студио, наистина интересни снимки, но не открих цени,което силно ме вълнува:),би ли споделила ,малко информация!Благодаря прдварително!
Активен
Bishkotski
Ентусиаст
Публикации: 101
«
Отговор #352 -:
декември 08, 2010, 19:20:01 »
Цитат на: polilqshka в декември 08, 2010, 17:09:55
Здравей Bishkotski, погледнах сайта на Ка студио, наистина интересни снимки, но не открих цени,което силно ме вълнува:),би ли споделила ,малко информация!Благодаря прдварително!
Имат цени на началната страница на сайта си, в главните категории горе:
http://www.kaphotostudio.com/index.html
. Успех
.
Активен
polilqshka
Любопитен
«
Отговор #353 -:
декември 08, 2010, 21:57:58 »
Уфф, да!Пропуснала съм го
)Благодаря
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #354 -:
декември 10, 2010, 12:24:49 »
Цитат на: polilqshka в декември 03, 2010, 14:11:05
Здравейте, дами
нова съм тук и се извинявам предварително, ако нещо сгафя
Нашият ден с милото планираме за май месец!
Здравей,
само хубави емоции покрай събитието ти пожелавам
сега малко информация от препатили
. Май месец е хубав, обаче край морето още си е студено, редовно вали и има твърде много абитуриенти. Което е проблем за ресторанти, фото, ди джей, рокли и костюми. Задействайте се по-отрано, за да не се окажат заети. Фирмите за булченски рокли са претоварени с рокли на абитуриентки и положението става изнервено. Не е безнадеждно, просто бъдете готови. А 80 човека е много хубаво число, повечето ресторанти могат да ги съберат комфортно. И дори да ви кажат, че събират 110 не се отказвайте, няма да ви е голям и да изглежда празен. Просто тези 110 са доста сгъстени в околомасовото пространство за да остане място за танци.
«
Последна редакция: декември 10, 2010, 12:28:18 от pebbles
»
Активен
polilqshka
Любопитен
«
Отговор #355 -:
декември 14, 2010, 15:06:21 »
Благодаря ти ,pebbles
Гостите ги посъкратихме и вече са 65..:)Църквата капарирахме,Римски терми,ресторанта мисля е ясен вечем сега следва фото и видео и там ще пада борба ми се струва, От кастудио вече ми отказаха,заети са..незнам.. помагайте с идеи
Активен
vilenceto
Професор
«
Отговор #356 -:
декември 14, 2010, 15:30:03 »
polilqshka, за фото ти препоръчвам Милен Лесеман (myartwedding.com) за мен той е най-добрия, останахме страшно доволни. Ангел Ненов също е много добър фотограф. И двамата снимат в стила на Ка студио, така че смятам че ще харесаш работата им, разгледай им сайтовете, за да прецениш сама.
А за видео и по-рано бях писала че Лорета ни направиха много хубав филм.
Активен
libertat
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #357 -:
декември 21, 2010, 23:00:47 »
Здравейте
Отдавна не съм писала, но бях спряла с подготовката. Обикалях много из ресторантите във Варна и околността и съм пред голяма дилема кой да избера??? Вариантите са 3- Кристалната зала на хотел Елена, Коктейлната зала на Морска гара или конферентната зала на хотел Адмирал. И на трите места много ми харесва, но на всякъде си има минуси и пюсове. Моля ви, ако някой знае нещо за тези ресторанти ( обслужване, кухня и дали климатизацията е на ниво, защото знаете- лятото не е никак приятно да умираш от жега- нито ти се яде нито ти се танцува!) моля да споделите. Благодаря предварително
Активен
Hekseskud
Професор
«
Отговор #358 -:
декември 22, 2010, 09:45:49 »
Vilenceto, преди няколко месеца попаднах на снимки на Лесеман и бях страшно очарована. Би ли ми споделила повече впечатления за него и горе-долу в какъв ценови диапазон се движи? Много ще се радвам да ми драснеш някое редче на лични
Активен
vilenceto
Професор
«
Отговор #359 -:
декември 22, 2010, 10:13:55 »
Hekseskud пиша ти на лични
libertat, ние бяхме в х-л Елена, нашата сватба беше октомври и нямам впечатления за климатизацията, иначе вентилацията беше на ниво, аз страшно мразя задимени пространства, въпреки че препалвам от време на време. За Кристалната зала мога да сипя суперлативи цял ден, обслужване, храна, отношение от страна на управителя (този който се занимава с мероприятията) всичко беше супер. Мога да кажа че никой не ни занимава с дреболии, от сорта на питката къде е , сега какво да сервираме, ама да изкарваме ли тортата и тем подобни. Просто хората си знаеха кога точно да правят всичко. Остана доста алкохол, който си ни върнаха, платихме си само това, за което се бяхме разбрали предварително, нямаше абсолютно никакви неприятни изненади или неточности.
Активен
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...