Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 12:27:29
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във Варна - 8
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във Варна - 8 (Прочетена 177383 пъти)
reni_vn
Ентусиаст
Булчица
Отг: Сватба във Варна - 8
«
Отговор #180 -:
август 18, 2010, 16:11:02 »
Здравейте, и аз мисля, че битовия е по-скъп от класическия ритуал.. А относно поста--според мен не е точно така. Те ти казват: АКо искаш операторът ти да снима--примерно 70лв, ако искаш и твоето фото да прави снимките--хоп още 60-70 лв.. Ако ли не--ако щеш...Няма да имаш нито фото нито видео...просто ще те накарат да си купиш някакви снимки от техните..уж с ДВД и т.н.
Извинявам се предварително за грубото си изказване..
Активен
bellka
Новак
Публикации: 18
«
Отговор #181 -:
август 18, 2010, 16:11:50 »
Да жената ми каза, че тези цени включват всичко., т.е това е крайната цена. Относно ритуалите ми обясни, че битовият е българската сватба и е тяхна продукция, а класическият е по-скъп защото имало външно участие. Това бяха думите и
Всъщност аз също държа да имам битов ритуал, той е незаменим и винаги когато ходя на сватба с такъв ритуал се просълзявам. Няма нищо по-хубаво от българските традиции според мен
СЪщо да отбележа, че изрично я попитах дали това е крайна цена, обясни и че чета по форумите за разни такси фото и т.н. И тя ми отговори, че това е крайна цена нищо допълнително не се заплаща, и че ми дава информация от извора
«
Последна редакция: август 18, 2010, 16:14:53 от bellka
»
Активен
reni_vn
Ентусиаст
Булчица
«
Отговор #182 -:
август 18, 2010, 16:13:41 »
И аз като се замисля, как се просълзявам на песента...и като ми кажат сега пък моето име, и като видя майка ми как рони сълзи..какво ще правя незнам.. Мисля да си взема половинка лексотан...вие как мислите--дали ще ме успокои?
Активен
Destiny
Ентусиаст
«
Отговор #183 -:
август 18, 2010, 16:41:24 »
reni_vn, и аз обожавам битовия ритуал!
Смятам, че не е нужно да взимаш лекарства.
Емоциите са много ценни в този ден и не бива за нищо на света да пропускаш нито една от тях.
Според мен сълзите са благодат за хората, които умеят да ценят стойността им - а и всички сълзи в този ден ще са сълзи от радост!!
.. много интересно, че чак м. Декември записват за догодина...
Активен
_Roxy_
Ентусиаст
Love is in the air...
«
Отговор #184 -:
август 18, 2010, 17:57:20 »
Момичета,
знам че е изтъркан въпроса, но моля ви кажете ми къде можем да си направим медицинските на цена по-ниска от 112 лв (визирам МЦ Надежда). В понеделник трябва да ги занесем, а в петък ще сме ангажирани и остава утре само да ходим. Вижда ми се безсмислено за 3 печата да дам толкова пари.
Виждам, че
liony2000
е писала за МЦ Младост, но не ми е ясно дали в тази цена 64 лв. се включва всичко. Днес се обаждах в Градска болница и ДКЦ Чайка и там ми казаха, че можем да минем само за Васерман. Т.е психото и туб сами да се оправяме.
Благодаря предварително!
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #185 -:
август 18, 2010, 19:01:39 »
Ами относно медицинските ние направихме така - в кожна клиника отидохме с мъжа ми , дадохме кръв и платихме около 40лв. В психото дадохме 20лв. В тубдиспансера ни помогнаха и не плащахме. Излезе ни 60лв , наполовина от цената на Надежда, но не знам в туб колко ще ви вземат.
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #186 -:
август 18, 2010, 21:41:42 »
Здравейте, в мц Младост 64 е цената за двама-изследвания, кожен лекар, психиатър, рентген ...обикаля се всичко това. Надежда -112 и не обикаляш...
Това е моето проучване:)
Активен
bellka
Новак
«
Отговор #187 -:
август 20, 2010, 09:43:54 »
Извинявам се предварително ако не е тук мястото да попитам или ако се повтарям с друга тема.
Имате ли цени на куверти на ресторантите във Варна?
Интересувам се също и от ориентировъчните цени за оркестъра за извеждане на булката във Варна и видео заснемане (без фотограф, само видео) и Ди Джей
Благодаря ви предварително
«
Последна редакция: август 20, 2010, 11:06:39 от bellka
»
Активен
reni_vn
Ентусиаст
Булчица
«
Отговор #188 -:
август 20, 2010, 12:15:37 »
Цитат на: bellka в август 20, 2010, 09:43:54
Извинявам се предварително ако не е тук мястото да попитам или ако се повтарям с друга тема.
Имате ли цени на куверти на ресторантите във Варна?
Интересувам се също и от ориентировъчните цени за оркестъра за извеждане на булката във Варна и видео заснемане (без фотограф, само видео) и Ди Джей
Благодаря ви предварително
В повечето ресторанти си избираш какво да включва куверта и така се калкулира крайната цена. Варират от около 25 до към 45 лв.-в нормалните ресторанти(разбира се има и по-скъпички)
За другото ще ти пиша на лични
Активен
bellka
Новак
«
Отговор #189 -:
август 20, 2010, 13:45:13 »
Благодаря ти
Активен
didinka_7
Ентусиаст
«
Отговор #190 -:
август 21, 2010, 11:34:24 »
Цитат на: reni_vn в август 18, 2010, 16:13:41
И аз като се замисля, как се просълзявам на песента...и като ми кажат сега пък моето име, и като видя майка ми как рони сълзи..какво ще правя незнам.. Мисля да си взема половинка лексотан...вие как мислите--дали ще ме успокои?
О,Рени и аз не знам как ще се въздържам да не размажа грима!Голяма съм ревла!А и моите гости са повечето от други градове и на са присъствали на този ритуал и мисля,че и за тях ще е голямо преживяване.Въобще не съжалявам,че избрахме този вид ритуал!
Активен
tanives
Любопитен
Публикации: 42
«
Отговор #191 -:
август 21, 2010, 16:15:23 »
Здравейте момичета!
Получих снимките от сватбата. Страхотни са наистина, но нямам нито една снимка дори само с майка си, да не говорим за сестра ми или който и да било.
Така че един съвет от мен: СНИМАЙТЕ СЕ СЪС СЕМЕЙСТВОТО СИ!!!!! Аз не го направих и ще съжалявам винаги за това. Заради майката на мъжа ми фотографа отиде първо в тях и когато дойдоха в къщи последното за което се сещах вече бяха снимките. Мислех си, че фотографа ще напомня за това, но колкото и да са добри всички се опитват да те притупат. Не правете тази грешка, защото наистина е ужасно неприятно. Все пак веднъж в живота си се женим и колкото и тривиално да звучи съм сигурна, че на никоя няма да и е приятно да гледа ,че на половината снимки са мъжа й и усмихнатата му майка.
Просто исках да споделя, за да няма и други такива като мен.
Активен
liony2000
Сватбар
«
Отговор #192 -:
август 22, 2010, 19:53:36 »
Цитат на: _Roxy_ в август 18, 2010, 17:57:20
Момичета,
знам че е изтъркан въпроса, но моля ви кажете ми къде можем да си направим медицинските на цена по-ниска от 112 лв (визирам МЦ Надежда). В понеделник трябва да ги занесем, а в петък ще сме ангажирани и остава утре само да ходим. Вижда ми се безсмислено за 3 печата да дам толкова пари.
Виждам, че
liony2000
е писала за МЦ Младост, но не ми е ясно дали в тази цена 64 лв. се включва всичко. Днес се обаждах в Градска болница и ДКЦ Чайка и там ми казаха, че можем да минем само за Васерман. Т.е психото и туб сами да се оправяме.
Благодаря предварително!
Да всичко.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #193 -:
август 22, 2010, 20:00:54 »
Mомичета, търся за кумата си добър фризьор или фризьорка
Единствената молба е да не настоява да се реже дори и милиметър косата(нейната е над половин метър дължина) и цената на официалната прическа да е около 60 лв. Благодаря предварително за отговора
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #194 -:
август 22, 2010, 21:44:09 »
Цитат на: Destiny в август 18, 2010, 12:46:46
. Знаете ли дали това вече е в сила:
http://nashatasvatba.wordpress.com/2009/11/27/%D1%80%D0%B8%D1%82%D1%83%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%BB%D0%B0-%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B0/
Определено нещата много са се променили. Бяха ми се изправили косите от истории на приятели с фотографа в ритуална зала.
На нас ни питаха, дали искаме техен или наш фотограф. Платихме за наш. В самия ден на двора ни посрещна един фотограф. Направи ни няколко снимки и на излизане от ритуална зала тя бяха изкарани на едно табло и ако се харесаш, си я купуваш. Нямаше неприятни сцени
Това с цените много ме озадъчи. Когато ние се женихме битовият ритуал беше с 20-30 лв по-скъп от класическия през седмицата.
«
Последна редакция: август 22, 2010, 21:46:36 от lionelsa
»
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]