Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 12:41:57
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във Варна - 8
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във Варна - 8 (Прочетена 177436 пъти)
vilenceto
Професор
Отг: Сватба във Варна - 8
«
Отговор #165 -:
август 16, 2010, 10:53:54 »
Явно не им е било ден.
Аз на 01.08 бях на сватба там и всичко беше чудесно (мисля че някъде из форума споменах) обслужването беше на ниво, при нас нямаше проблемите които описва liony2000, в интерес на истината беше топличко, но според мен няма как да не е при условие че се пие и танцува на мах, но със сигурност не беше адска жега, просто беше топло. Храната беше много вкусна и незнам дали на мен ми се струваше така, но сякаш за всяка маса имаше по един сервитьор, най-вероятно не е било така, но си ни обслужваха перфектно.
Активен
reni_vn
Ентусиаст
Булчица
«
Отговор #166 -:
август 16, 2010, 11:07:18 »
Льони,
До колкото знам, всичко с извеждането на храна и напитки се съобразява с младоженците. Трябва да са занесли напитките достатачно рано(2 дена преди това), за да се охладят, изкарването на ястията също мисля, че се съгласува. Относно температурата, тя се регулира, и не ми се е струвало до сега, че е топло. Може да е било така, защото сте танцували много. Относно обслужването--дано да не е както казваш. А за менюто ми е интересно да споделиш какво е имало, тъй като аз нашето не съм избрала на 100 %
Поздрави от мен
Активен
tanives
Любопитен
Публикации: 42
«
Отговор #167 -:
август 16, 2010, 15:10:04 »
Здравейте момичета!!! Ето, че вече съм в клуба на омъжените
Това наистина беше най - хубавият ден в живота ми . От къде да започна.
Бриз 2 - НЕВЕРОЯТНИ!!!!!! Украса, организация, храна всичко беше страхотно - нямам думи.
ТИТО - този човек направи сватбата ми страхотна. Истинска шоупрограма. Който и да го наеме няма да съжалява. Вписва се в обстановката невероятно без да се натрапва - чувствахме го като един от гостите.
Пламена диджеят ни - супер е. Винаги усещаше каква музика да пусне.
Фотостудио Х - тези момчета са неуморни. Не спряха да снимат през цялото време. Да не говорим за това че са ужасно забавни и фотосесията премина в смях.
Ако не бяха тези хора сватбата ми нямаше да е това което беше. Благодаря им!!!
На тези, на които този ден предстои ще кажа само едно - не хабете излишни нерви като мен - просто се усмихвайте, защото на самия ден единственото важно нещо е, че до теб стои човека, който обичаш и нищо друго няма значение.
Активен
reni_vn
Ентусиаст
Булчица
«
Отговор #168 -:
август 16, 2010, 16:46:25 »
Танивес
, честито! Пожелавам ви мноого дълги години да се обичате и да сте лудо влюбени. Много се радвам, че сватбеният ви ден е минал по най-добрия начин. Дано всички ние запазим спокойствие и се наслаждаваме на най-чакания момент
Поздравявам те още веднъж !
Активен
liony2000
Сватбар
«
Отговор #169 -:
август 16, 2010, 18:26:04 »
Цитат на: reni_vn в август 16, 2010, 11:07:18
Льони,
До колкото знам, всичко с извеждането на храна и напитки се съобразява с младоженците. Трябва да са занесли напитките достатачно рано(2 дена преди това), за да се охладят, изкарването на ястията също мисля, че се съгласува. Относно температурата, тя се регулира, и не ми се е струвало до сега, че е топло. Може да е било така, защото сте танцували много. Относно обслужването--дано да не е както казваш. А за менюто ми е интересно да споделиш какво е имало, тъй като аз нашето не съм избрала на 100 %
Поздрави от мен
Писах ти на лични.
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #170 -:
август 16, 2010, 18:41:48 »
Здравей, tanives
Така ми сгря сърцето с написаното от теб, понеже тази неделя е моята сватба точно в Бриз 2 и Тито ще ни е водещ, успокои ме много:))))))))))) Честито и да си винаги ужасно щастлива с човека, когото обичаш и който вече се нарича твой мъж:)))))))))
Активен
reni_vn
Ентусиаст
Булчица
«
Отговор #171 -:
август 16, 2010, 19:54:28 »
Мила, в Бриз 2 всички са много доволни от храна , обслужване и най-вече от Тито и неговата агенция
Сигурна съм, че и вие ще сте много доволни..
П.С. Моята кумичка е администратор там(ако е на работа в неделя, може да намина да видя как е настроението)
Целувки
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #172 -:
август 16, 2010, 20:03:09 »
О, много ще се радвам, Reni_vn:)Само малко с тези жеги не знам как ще я караме навън край басейна, но дано вечерта се поразхлади:)А аз нещо май изпускам за Димят ? Някакви лоши отзиви ли те тревожат или аз не съм схванала?
Активен
tanives
Любопитен
Публикации: 42
«
Отговор #173 -:
август 16, 2010, 21:26:54 »
Цитат на: Milataaa в август 16, 2010, 18:41:48
Здравей, tanives
Така ми сгря сърцето с написаното от теб, понеже тази неделя е моята сватба точно в Бриз 2 и Тито ще ни е водещ, успокои ме много:))))))))))) Честито и да си винаги ужасно щастлива с човека, когото обичаш и който вече се нарича твой мъж:)))))))))
Въобще не се притеснявай за нищооо. Тито ще ти направи сватбата невероятна. Усеща кога кое трябва да се случи - страхотен е. Ако ти остане време го поздрави от Татяна и Велизар от сватбата във вторник.
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #174 -:
август 16, 2010, 21:42:02 »
Скоро ще го видя - задължително ще го поздравя от вас:)
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #175 -:
август 17, 2010, 08:11:07 »
Milataaa
, за Бриз 2 няма какво да се тревожиш. Хората са професионалисти , останах много доволна от тях и в частност от Калин , с който работят всички младоженци.
Активен
Destiny
Ентусиаст
«
Отговор #176 -:
август 17, 2010, 09:32:06 »
Тук ли е мястото да попитам за вариантите за изнесен ритуал във Варна и какви са горе-долу цените?
Активен
bellka
Новак
Публикации: 18
«
Отговор #177 -:
август 18, 2010, 09:37:40 »
Здравейте на всички,
от скоро ви чета, тъй като и на мен ми предстои сватба но чааак... май месец 2011
Това е първият ми пост във форума и е свързан с ритуална зала Варна. Вчера ходих за да попитам кога можем да си запишем дата. Жената ми обясни, че още не записвали за 2011 и да отидем в края на декември. Попитах я и за цените и тя ми каза, че скоро са претърпели промени и едвали отново ще се променят до май 2011.
Интересуваше ме цена през почивните дни след 13:30:
Битов ритуал до 15:30 през почивните дни 340.00лв
Класически ритуал до 15:30 през почивните дни 370.00лв
Като ми обясни, че класическият ритуал бил по-скъп защото има някакви "външни препратки", каквото и да означава това, а битовият е българската сватба, който е тяхна продукция и за това е по-евтин. Също така каза, че това са крайни цени и не е нужно да заплащаме допълнително за да влезе фотограф и оператор да снима по време на ритуала. Интересно ми стана понеже тук във форума чета, че после ви искат още пари за фото и камера. Някой знае ли какво точно представлява този класически ритуал?
Активен
vilenceto
Професор
«
Отговор #178 -:
август 18, 2010, 10:01:14 »
Добре дошла сред нас bellka! Приятна подготовка!!! Супер е че започвате по-отрано да се подготвяте така ще имате по-малко стресови ситуации (казвам го от личен опит).
Мисля, че си в грешка за цените. Ние като запазвахме, битовия беше по-скъп от класическия .
И е логично да е така защото в битовия вземат участие повече хора. Разликите между класически и битов са следните: на класическия има класическа музика (цигулка, виола, виолончело и т.н.) и няма танцьори и певци, а при битовия има народна музика с певци и танцьори и преди да влезете има нещо като игра с булката, младоженеца и кумовете, според мен е много интересно и преди всичко много по-българско (въпрос на вкус). Чувала съм че доста двойки от Добрич, Търговище и др. близки градове се женят във Варна точно заради битовия ритуал, не съм сигурна, но мисля че е единствено в Рит.зала варна правят такъв ритуал.
По време на класическия ритуал свири жива симфонична музика , а по време на битовия има и музика песни, които направо те разтапят (поне за мен битовия е много по-емоционален)
Приятна подготовка!!!!
Активен
Destiny
Ентусиаст
«
Отговор #179 -:
август 18, 2010, 12:46:46 »
bellka, цитираните от теб цени не включват ли и таксите? Струва ми се, че това са окончателните дължими суми за двата вида ритуали.
И още нещо към всички. Знаете ли дали това вече е в сила:
http://nashatasvatba.wordpress.com/2009/11/27/%D1%80%D0%B8%D1%82%D1%83%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%BB%D0%B0-%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B0/
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...