Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 16:15:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Варна - 8  (Прочетена 177688 пъти)

vilenceto
Професор
Публикации: 409

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: август 06, 2010, 15:47:23 »

Мименце, благодаря  give_rose
 Не мога да опиша колко съм ядосана на себе си! Такава идиотка съм. Как можах само месец преди сватбата да поръчвам тортата...направо не знам  cray
абе момичета, тези от Ламур ми се струват много странни... Аз исках да поръчам торта за 10.10.10 преди около две седмици и ми казаха, че е много рано, а пък сега с Мишел било късно. Кога е удобен момент да се поръчва при тях. Тортата която искам аз, само те я правят добре и просто не мога и не искам да поръчам на друго място. Още утре отивам и докато не ми потвърдят че ще ми направят тортата която искам няма да си тръгна.  diablo
Активен
reni_vn
Ентусиаст
**
Публикации: 105

Булчица

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: август 06, 2010, 16:35:47 »

Вили, за края на август -началото на септември са много натоварени, аз отидох миналата седмица и за нашата сватба 04.09 имаха няколко ангажимента, а за 21.08 имат 6 ... .Сигурна съм, че ще ти вземат поръчката, може би в момента имат други съображения...

Татянка, ще сложа снимка...просто все забравям..като се прибера в къщи smile
Активен
Milataaa
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: август 06, 2010, 19:25:00 »

Здравейте, момичета :)За Lamore, ние поръчахме преди 2-3 дни, но нашата сватба е неделна и приеха поръчката. Чувала съм добри отзиви за Гес и Амбелино/особено за втората/. Дано покрият очакванията ти, Michelle....
Благодаря за агенциите, ще опитам във всички посочени, май ще отложим за след 20-ти септември, за да мога да си оправя адресни регистрации, паспорти и лични карти...че иначе ще е голямо тичане...
А и честно казано трудно се оправям из техните сайтове blum Къде какво е включено в цената...и при такова разнообразие на дестинации...Ще си оставя време да помисля и няма да бързам веднага след сватбата да заминаваме..макар че много ми се искаше...
Активен
Maria_I
Ентусиаст
**
Публикации: 62

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: август 06, 2010, 19:33:43 »

Явно е доста пиков сезон на сватби сега - ние нашата торта от L'amore я поръчахме точно седмица преди сватбата /сватбата ни беше през юни/.

michelle, не съм сладкар, но тортата, която си показала на снимката не ми изглежда чак толкова сложна и мисля, че всеки добър сладкар ще може да я направи. Най-важното е да не се нервираш прекалено много заради това, защото като наближи деня съвсем ще полудееш Wink. Успокой се и си кажи, че всичко ще бъде точно както го искаш smile.

Тъкмо щях и аз да пиша за Юлинел, но са ме изпреварили. Чувала съм добри отзиви за тях, в комплекс Барите, където ни беше сватбата, работят предимно с тях, така че предполагам са добри. За Финиди също чувам доста добри отзиви оттук-оттам. А тортата ще е 100% вкусна, на повечето места ти си избираш пълнежа, така че можете да я изберете по ваш вкус. То няма как да уцелиш вкуса на всички гости - на нашата сватба почти всички споменаваха колко вкусна е била тортата, но един колега на мъжа ми каза, че не била хубава и че тортата, дето бил опитал в нас /мое произведение/ била по-хубава blush /пък аз съм далеч от мисълта, че умея да правя хубави торти.. Хора всякакви.

Наскоро видях и в сайта на сладкарница Неделя, че и те правят сватбени торти, можеш и там да провериш.

Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #139 -: август 06, 2010, 19:41:44 »

Мария, за съжаление в момента няма как да проверявам за торти никъде(на две работни места съм от миналия месец)  sad Откровено казано се почувствах изключително неприятно, понеже Дени беше говорила с тях поне два пъти във връзка с нашата торта и това през миналия месец(ако не се лъжа още в началото на юли), както и доста месеци преди това. Беше обсъдено всичко, само трябваше да пратя снимката и днес ме "изненадаха хубаво", че няма да приемат поръчката. Изглежда се е получило недоразумение, но стана така, че точно когато се зарадвах, че най-после нещата със сватбата потръгват, се случи поредната неприятност  sad Натоварен или не сезон, явно при тях предварителните разговори не важат и се поръчва, независимо дали имате окончателния вариант за торта или не.
 Поздравления за майсторството за сладкишите  good Не на всеки се отдават  give_rose
« Последна редакция: август 06, 2010, 19:45:42 от michelle » Активен
Milataaa
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: август 06, 2010, 19:47:32 »

michelle , не се отчайвай, аз самата се убеждавам че по време на подготовката ескалират нервите и проблемите, но вярвам че е за сметка на страхотния сватбен ден:) Знам, в такъв момент на човек не му е до философски разсъждения, но...Според мен си заслужава да опиташ поне с амбелино, не успях да видя снимка на тортата, която искаш, за да се ориентирам, но и аз преди ламор се бях запътила натам, приятелки са ми давали много добри отзиви...По телефона предполагам могат да дадат информация, без да се налага да ходиш дотам, ако не те устройват...
Активен
Maria_I
Ентусиаст
**
Публикации: 62

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: август 06, 2010, 19:55:53 »

Много непрофесионално от тяхна страна, наистина.

Иначе със свободното време и аз съм така - работя няколко неща и поради тази причина мъжът ми се занимаваше с доста неща около сватбата, а аз гледах каквото мога да уредя по телефон и e-mail. Та можеш и ти първо да ги прозвъниш дали могат да ти приемат поръчката и после да пратиш снимка по мейл и чак след това да набележиш 1-2 сладкарници, които ти, мъжът ти или Дени /Дени е агентката, нали, тя ми беше и на мен good/ да обиколите.

Не се притеснявай, съвсем нормално е да възникват неприятни ситуации и непредвидени неща, но всичко ще си дойде на мястото, сигурна съм. Може пък да е за добро, че L'amore са отказали поръчката, може пък да се окаже, че сладкарницата, която избереш, ще се справи по-добре. Горе главата, а ние сме насреща за помощ.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #142 -: август 06, 2010, 22:44:46 »

Много сте мили всички  give_rose Дано да имаме късмет, че вече съвсем се уморих от неудачни и неприятни ситуации.
 Като се замисля за себе си Ламор са прави. Без да имат крайния вариант на поръчката няма как да гарантират каквото и да е. Пропускът е само и изцяло мой. Трябваше да съм по-настоятелна и да се поръча още в края на юни както си бях запланувала. Затова моят съвет е да не оставяте всичко за последния момент както аз в случая, а смело и нахално да се действа.
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415

« Отговор #143 -: август 07, 2010, 09:13:06 »

Добре де michelle , виждам , че упорито си се хванала за Ламор. Ами след , като очевидно въртят някакви номера , просто ги зарязваш и търсиш други.За Бога те не са единствените добри в тази област. Нормално е от някъде нещо да ти откажат. А тези пък , както виждам са се държали и непрофесионално. Така , че просто се насочи към някой друг и това е give_rose.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #144 -: август 07, 2010, 13:05:52 »

Съжалявам, че занимавах всички с глупости. Реакцията ми беше крайно емоционална и непремерена. Няма да си го позволявам повече. Благодаря ви за помощта, внимателното отношение и идеите. Моля ви, нека приключим с темата. Направихте страшно много за мен. Благодаря ви и се извинявам.
« Последна редакция: август 07, 2010, 13:09:55 от michelle » Активен
liony2000
Сватбар
Публикации: 164

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: август 07, 2010, 22:58:37 »

Момичета сватбата мина много много добре.Всичко се получи страхотно.Децата много се забавляваха на басейна ,всички(въпреки жегата )много танцуваха.Вечерта останахме там и продължихмер до сутринта.Децата ни са се представили много добре при баба.(като за първо нощно гледане) Wink
Снимки тези дни . girl_wink
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: август 08, 2010, 13:38:28 »

liony2000, поздравления за хубавото тържество!! Бъдете много щастливи и малките ви наследници много да ви радват Bravo. Нареждам се на опашката за снимки smile
Активен
liony2000
Сватбар
Публикации: 164

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: август 08, 2010, 22:25:34 »

В галерията качих една малка част от снимките:)
Активен
Milataaa
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: август 08, 2010, 22:39:10 »

Честито, liony2000! Да виждате любовта в погледите си до най-късни старини! Много шик рокля и страхотно решение за коланчето с панделката под бюста в друг цвят!!!Ще очаквам разказчето ти за Деня в темичката ти!
Активен
albenavk
Новак
*
Публикации: 11

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: август 09, 2010, 09:46:49 »

Здравейте,
и ние явно пропуснахме момента да поръчаме от  L'amore. Много ме е яд, защото говорихме с тях по време на великденските празници и те ни казаха че още е много рано и няма смисъл, да оставим за 2-3 седмици преди сватбата. Ние не сме от варна и не можем по всяко време да отидем при тях, затова се уговорихме да поръчаме по телефона - днес звъннахме и ни отказаха защото имало много поръчки angry
Защо ли ги послушах тогава ....както и да е сега търсим друго място където да си поръчаме тортата. Можете ли да ми препоръчате друго място с хубави торти и най-важното да могат да изработват торти като тези с малките пастички? Много бях харесала такава от  L'amore и сега другите изобщо не ми харесват  cray
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: