Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 07:37:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Варна - 8  (Прочетена 178286 пъти)

vilenceto
Професор
Публикации: 409

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: август 06, 2010, 10:21:37 »

Момичета,моля за помощ - трябва ми някоя добра туристическа агенция, за да можем да организираме "меден месец" по бързата процедура, понеже се оказа, че годеникът ми спешно заминава за Киев септември и трябва да заминем преди това...Моля за препоръки.Благодаря предварително give_rose
Milataaa, незнам дали ще съм много от помощ, защото ние търсихме круизи, но това да намериш добра туристическа агенция е мнооооого трудно, казвам го от личен опит  beating
Обиколихме сигурно всички във Варна. Единствените, които се отнесоха с подобаваща заинтересованост към това, че искаме да изживеем най-прекрасната медена седмичка в живота си бяха ....... smile (пращам на лични) и в частност Мая Маринова-страхотнааааа (обаче мисля че се занимава само с круизи) Агенцията организира всякакви мероприятия и лично чух как две от момичетата от агенцията  поради някаква обърквация в резервациите по вина на хотела, диво защитаваха клиентите си. Звънни им и им кажи изискванията ви, дано ви помогнат, ние сме много доволни (дано сме така доволни и след круизчето)
Активен
milena_
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #121 -: август 06, 2010, 12:13:23 »

Здравейте момичета!
Отдавна не съм влизала тук, а колко много неща са се случили... Дори е имало среща на форума, за която определено съжалявам...
liony2000, много щастие, любов и веселие ви пожелавам и целия сватбен ден да мине така както си си го представяла в мечтите...
Milataaa повечето агенции са специализирани в различни дестинации, така че зависи вие какво си търсите. Аз лично много съм доволна от Астрал Холидейз (цена и отношение) и вече резервирахме за Испания с тях.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #122 -: август 06, 2010, 14:09:49 »

Момичета, имам нужда от вашата помощ! Ужасно много закъснях с поръчката на тортата и в Ламор вече не приемат поръчки за датите до 5-ти септември  cray Знам, че са най-добрите, но можете ли да ми препоръчате някой поне малко толкова добър вариант?
Активен
Мименце
Професор
Публикации: 455

Искам всичко!!!

« Отговор #123 -: август 06, 2010, 14:17:56 »

michelle на сватбата, на която кумувахме тортата беше от "Финиди" Аксаково, много красива и вкусна! Питай чичко Гугъл за координатите smile
Иначе на мен ми допадат тортитена Краси Бекярова- много стилни и вкусни.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #124 -: август 06, 2010, 14:27:47 »

Мименце, благодаря  give_rose
 Не мога да опиша колко съм ядосана на себе си! Такава идиотка съм. Как можах само месец преди сватбата да поръчвам тортата...направо не знам  cray
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: август 06, 2010, 14:28:52 »

Зад ОМВ-то на Сливница(точно с-у МОЛ Галерия) има добра сладкарница с вкусни торти и добри цени. Изпитана е вече  girl_wink
Активен
Maria_I
Ентусиаст
**
Публикации: 62

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: август 06, 2010, 14:30:12 »

За Крамер съм чувала също много добри отзиви, провери и там.
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415

« Отговор #127 -: август 06, 2010, 14:48:18 »

Още един глас за Краси Бекярова. Нашата беше от там , много вкусна и същевременно и красива. Не работи скъпо. При нея поръчахме кетъринг за къщи , питка и кумова торта. Сега ще кача в галерията снимка на тортата за всеки случай smile.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #128 -: август 06, 2010, 14:53:30 »

Момичета, лоша работа, много малко от тези варианти имат сайт. От ровене за снимки, само на Финиди ми допаднаха донякъде. Въпросът е, че нашата поръчка е малко специфична, освен това ще ни трябва и доставка до друг град. На всичкото отгоре няма никакъв шанс да я опитам предварително, понеже ще съм във Варна за около два дни...Кашата е пълна...Вече обмислям варианти за поръчка на торта не от Варна  sad Цената не ни бърка, стига да не са 5-6 лв на парче.
 Попаднах на много лоши отзиви за Крамер, Гес и тортите на Краси Бекярова и Никол-ако вида е наред, вкуса е ужасен, а ако са вкусни, нямат нищо общо с искания вид  girl_impossible Агентката, която сме ангажирали, проверява в момента навсякъде. Ала общо взето оставам с впечатление, че Ламор са единствените, които правят вкусни и красиви торти във Варна. Така ли е наистина?  sad
red_roses, много са красиви тортите ви  good За съжаление може да не сме при Краси Бекярова, защото доколкото разбрах тя прави само стандартните неща в своя каталог и няма никакъв шанс за торта по снимка. Дори и да приеме по снимка, не можем да очакваме и бегла прилика с оригинала. Дано не е вярно.
 Благодаря ви страшно много на всички за отзивите!
« Последна редакция: август 06, 2010, 15:03:56 от michelle » Активен
red_roses
Професор

« Отговор #129 -: август 06, 2010, 15:00:00 »

Тортата на мен ми беше последния проблем . Майка ми се познава с Краси , отидохме , поръчахме и останах доволна. Недей чети насякъде за всичко , защото ще се объркаш. А и това е просто една торта smile. От всичките сватби , на които съм била последните години нашата най ми хареса , но е въпрос на вкус , защото ако питаш мъжа ми той торти не яде и всяка е гадна за него smile. Хайде успех!
Забравих да спомена Краев Експрес. Много вкусни също.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #130 -: август 06, 2010, 15:08:37 »

red_roses, благодаря ти за успокоението  smile За съжаление няма как да събера лични впечатления. Затова бях заложила на най-сигурния вариант-Ламор. За съжаление по мои пресмятания сме закъснели с поръчката с около 5 дни. Ако беше в края на юли например, имахме някакъв шанс. Сега ми е съвсем притеснено какво ще видим в деня на сватбата, а за вкуса въобще не смея да мисля. Дано поне въобще става  cray
Активен
red_roses
Професор

« Отговор #131 -: август 06, 2010, 15:11:57 »

Абе ще става на вкус , на теб може да ти хареса , на друг не. Аз изобщо нямах никакво време да ходя да дегустирам торти и менюта и знаеш ли как ми е пукало изобщо дали на някой ще му хареса Wink. Нали на нас ни харесаха нещата  blum.
Активен
Rossito
Сватбар
Публикации: 212

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: август 06, 2010, 15:16:09 »

Мишелче, аз се сещам за сладкарници Юлинел. За това, че тортите са им невероятно вкусни, спор няма. Последния път бях купила за подарък една с  вкус на бейлис ... беше невероятна.. За съжаление и те нямат сайт, а и аз никога не съм виждала техни сватбени торти. Но може Дени да провери какво предлагат (на мен не са ми наблизо, а и нямам кола иначе бих отскочила)

Давам линк за Краев Експрес. И според мен много вкусни торти, с колегите си купуваме почти всеки месец, но вкусът им е някак обикновен като за ежедневието ... нищо специално. http://kraevexpres.com/index.php

Сладкарница Амбелино - лични впечатления нямам, но знам че правят доста сватбени торти http://ambelino.com/

И не се ядосвай много... в крайна сметка това наистина е просто една торта. Така като се замисля от всички сватби, на които съм била не си спомням тортите, а аз съм човек който помни детайли до побъркване...
Малко се отнесох, но мисълта ми е, че хората остават със спомена за вашето тържество, с това как са се чувствали и какви емоции и настроение им е донесло то, а всичко останало е преходно.

Успех  Good luck
« Последна редакция: август 06, 2010, 16:48:15 от Rossito » Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #133 -: август 06, 2010, 15:18:51 »

Сложих снимка в галерията ми на тортата, която бяхме избрали. От това, което сте виждали, когато сте поръчвали вашите торти, има ли място, където могат да направят такава?
 red_roses, благодаря ти, че се опитаваш да ме успокоиш  give_rose Проблемът е, че на мен много ми пука за това тортата да е поне на 90% от това на снимката, а бъдещият младоженец е категоричен да е вкусна. Но както вече казах само аз съм си виновна  sad
 Rossito, много си мила  gu6 Дано да е така както казваш с повечето хора. Както и да не са всички като мен да помнят на коя сватба тортата е била грозна или адски безвкусна  Wink Напълно си права за Дени-имам и абсолютно доверие, че ще направи всичко по силите си.
 Но сте прави  smile Стискам си и аз палци, пък каквото стане(и по-лоши неща има)  Wink
« Последна редакция: август 06, 2010, 15:39:58 от michelle » Активен
_Roxy_
Ентусиаст
**
Публикации: 114

Love is in the air...

« Отговор #134 -: август 06, 2010, 15:45:12 »

Аз предлагам ГЕС като избор за торта. Имат вид и са вкусни. Имат една "Ден и нощ", невероятен вкус.
Ние от там ще поръчваме, даже другата седмица ще ми правят мостра с 3 вида крем (ванилия, брюле и шампанско). А като цена мисля, че е от порядъка на 2.50 лв. на парче.
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: