Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 13:26:38

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Варна - 8  (Прочетена 177553 пъти)

raqraq
Ентусиаст
**
Публикации: 54

« Отговор #105 -: август 03, 2010, 11:11:20 »

Здравей, прочетох, че имаш дилеми при избора на фризьор. Напълно те разбирам. Лично според мен, не се доверявай изцяло на професионалистите, в общия случай те приемат като 100-150 лева изкарани набързо  yahoo Аз имах време и посетих няколко салона, наслушах се на всякакви похвали и превзети разяснения  Girl_hide не ми беше ясно много защо са толкова ентусиазирани. Аз си харесвам стила и излъчването и нямах също като теб, нещо специално което да искам, но навсякъде ме питаха, каква искам да ми е прическата. Накрая седнах копирах си всички модели, които ми харесват, без пробна прическа, отидох при една мацка и на самия ден, с всякакви аксесоари пред нас, с моя намеса и много старание от нейна страна, излязох с голямо закъснение  blush и в перфектен вид от салона й.  Ако искаш мение за някого или имаш въпроси съм насреща.
Активен
liony2000
Сватбар
Публикации: 164

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: август 03, 2010, 12:42:57 »

На 15.08 сме на сватба в Димят.
Активен
liony2000
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: август 03, 2010, 21:58:26 »

:funny:Момичета, много ме разсмяхте.
Живот и здраве на нашето тържество ще липсва и никой няма да е против волята си на "пънгара". Ще измислим други весели игри. girl_wink
Нали мина сватбата blush
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: август 04, 2010, 08:45:16 »

liony2000, ние подписахме само с кумувете и сме си наумили (като съберем парички) да си направим и сватбено тържество. Пак на същата дата и дано да е догодина. blush

Момичета, довечера в 19 ч пред общината организираме форумска среща(ще пийнем, ще хапнем някъде, ще се посмеем). Ще се радвам да дойдете и вие.
« Последна редакция: август 04, 2010, 09:01:39 от lionelsa » Активен
liony2000
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: август 04, 2010, 09:05:30 »

liony2000, ние подписахме само с кумувете и сме си наумили (като съберем парички) да си направим и сватбено тържество. Пак на същата дата и дано да е догодина. blush

Момичета, довечера в 19 ч пред общината организираме форумска среща(ще пийнем, ще хапнем някъде, ще се посмеем). Ще се радвам да дойдете и вие.
Ана. girl_wink
Аз взех да се побърквам от задачи.Няма нещо което да е организирал мъжа ми.Всичко сама.И съм с две деца да не забравяме.Последно вчера се измисли и транспорт да има за гостите.Наех микробус да ги вземе от ритуалната и да ги закара на барите.После ще ги прибере.Балоните също са ми проблем.Не мога да намеря бели и червени само.А и днес ми трябват ,защото ще носим нещата за украсата , алкохола и безалкохолното.
Вчера стигнах до там да звъня на ди джея да му кажа с коя песен ще иска да ме поздрави мъжа ми. shok
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: август 04, 2010, 09:10:06 »

Балони можеш да си купиш до McDrive. Има едно магазинче за сувенири в сградата от към детския кът. Вътре има балони на бройка в севъзможни цветове.
Активен
reni_vn
Ентусиаст
**
Публикации: 105

Булчица

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: август 05, 2010, 11:21:20 »

Здравейте момичета,
Можете ли да ми препоръчате каква украса да избера за ресторанта-от Димят предлагат някакво момиче-Катя, но незнам как работи тя--макар че се предполага, че познава доста добре възможностите там и т.н... Или да си наема сватбена агенция...все пак трябва да украсявам и църквата..? Моля ви,дайте мнения smile

Хубав ден на всички
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: август 05, 2010, 11:30:17 »

Щом ще ви трябва украса за няколко места, агенцията е по-добрия вариант.  girl_wink
Активен
BacuTy
Ентусиаст
**
Публикации: 88

« Отговор #113 -: август 05, 2010, 17:37:19 »

Днес ходих да се подстригвам в салон "Надежда". Не се оплаквам ама някак за прическа там нещо не съм ентусиазирана  nea

Активен
Milataaa
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: август 05, 2010, 21:43:48 »

Момичета,моля за помощ - трябва ми някоя добра туристическа агенция, за да можем да организираме "меден месец" по бързата процедура, понеже се оказа, че годеникът ми спешно заминава за Киев септември и трябва да заминем преди това...Моля за препоръки.Благодаря предварително give_rose
Активен
liony2000
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: август 05, 2010, 22:04:50 »

Ние сме готови.Вчера и днес като за последно беше голямо бягане и нерви.Детето за малко да хвърли медицинските от колата през Аспарухов мост. shok
Утре е денят.Дано всичко мине спокойно и много весело.Ние се уредихме с баба да прибере и гледа децата във Варна и ако не ни мине котка път да останем там да нощуваме. yahoo yahoo yahoo
Активен
Milataaa
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: август 05, 2010, 22:24:12 »

Браво, liony2000 !!!!! Дано имаш един прекрасен сватбен ден и сърцето ти прелива от щастие, виждайки щастието в очите на мъжа ти и децата ви!!!!!!!!!!! Bravo Bravo Bravo
Ще очакваме снимки с нетърпение!!!!!!!!!!!!!!
Активен
reni_vn
Ентусиаст
**
Публикации: 105

Булчица

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: август 06, 2010, 08:28:38 »

Льони, пожелавам ви най-щастливия ден в живота ви да бъде днес:) Изкарайте си незабравимо сватбата. Очакваме снимки в най-скоро време smile

ГОРЧИВО !!!!!!!!!!!!!!!
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415

« Отговор #118 -: август 06, 2010, 09:17:44 »

Рениии , хайде чакаме снимките на обувките Wink.
Лиони , пожелавам ви една незабравима сватба , да си я помните цял живот. Аз от време на време си гледам диска и не мога да си представя да не бяхме наемали видео (сега се сетих за това, понеже някой беше казал , че няма да има). И да - чакаме снимкиии blum.
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: август 06, 2010, 09:58:44 »

Момичета,
направих тема за liony2000 Не мога да повярвам как сме я пропуснали pardon
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 34   Нагоре
  Изпечатай