Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 13:06:20
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във Варна - 8
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във Варна - 8 (Прочетена 177496 пъти)
reni_vn
Ентусиаст
Булчица
Отг: Сватба във Варна - 8
«
Отговор #90 -:
август 01, 2010, 17:39:39 »
Здравейте, аз да се отчета---нищо не купих днес..никакви обувки няма.. но пък за това Кумичката ми си купи рокля-много е сладка..вече е спокойна, че има рокля:)
Активен
liony2000
Сватбар
«
Отговор #91 -:
август 01, 2010, 20:56:37 »
От Зара взех на децата много дрехи отзи ден.А иначе за сватбата роклята на малката и на малкото ризка и панталонче взех от магазина до Експресбанк на Тракия.Има го и в Кауфланд.
Роклята на малката е 35 лв.
А сватбата е на 6.08 в петък.
«
Последна редакция: август 01, 2010, 20:58:29 от liony2000
»
Активен
liony2000
Сватбар
«
Отговор #92 -:
август 01, 2010, 21:07:50 »
Цитат на: Milataaa в юли 28, 2010, 20:51:52
Леле , liony2000 , твоята сватба била съвсем наскоро
Сега ви прочетох историята - много сладко сте го измислили
Пожелавам ти всички последни щрихи да стават с лекота и да дооформят една страхотна сватбена картина! Даже не мога да си представя какво вълнение ще е за децата ви и за вас!!!
Между другото моля за помощ - насочете ме към магазини , в които мога да намеря официална ризка за 4 г. шаферче момче и шаферска рокля за 4 г. момиче - по възможност да не е натруфена като повечето.
Благодаря ти.
Активен
liony2000
Сватбар
«
Отговор #93 -:
август 01, 2010, 21:08:35 »
Нашата торта е също от Ламор.Там съм поръчвала за децата и съм много доволна.
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #94 -:
август 01, 2010, 21:49:32 »
Здравейте, да споделя и аз докъде стигнаха премеждията с дрехите на малките шаферчета
Явно е трябвало булката да тръгне на обиколка с майките за кадем, че те се бяха отчаяли направо. От магазина на Зара в мола купихме млечно розова ризка за малкия към белия му панталон /преди малко майка му ми каза, че му му заспала направо/ и харесахме бяла рокличка от памук, но посипана с много нежен брокат и с подплата от тюл, която се подава 2-3 см от роклята и стои много нежно-нито натруфено, нито простее. Ще й ушием колан, който да се връзва отзад на голяма панделка от цветния плат на роклята ми /пепел от рози/. Ако й стане утре рокличката /че днес обикаляхме без малките/, значи сме ги облекли и са напълно съчетани с булката - бяло и пепел от рози
Активен
liony2000
Сватбар
«
Отговор #95 -:
август 02, 2010, 11:51:20 »
Цитат на: Milataaa в август 01, 2010, 21:49:32
Здравейте, да споделя и аз докъде стигнаха премеждията с дрехите на малките шаферчета
Явно е трябвало булката да тръгне на обиколка с майките за кадем, че те се бяха отчаяли направо. От магазина на Зара в мола купихме млечно розова ризка за малкия към белия му панталон /преди малко майка му ми каза, че му му заспала направо/ и харесахме бяла рокличка от памук, но посипана с много нежен брокат и с подплата от тюл, която се подава 2-3 см от роклята и стои много нежно-нито натруфено, нито простее. Ще й ушием колан, който да се връзва отзад на голяма панделка от цветния плат на роклята ми /пепел от рози/. Ако й стане утре рокличката /че днес обикаляхме без малките/, значи сме ги облекли и са напълно съчетани с булката - бяло и пепел от рози
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #96 -:
август 02, 2010, 19:44:55 »
Имаме и рокличка за малката
Шаферчетата са облечени за сметка на младоженеца
Ужас, остават няма и 20 дни,завиждам му на спокойствието. liony2000 , остават броени дни:))) Как се чувстваш
Активен
reni_vn
Ентусиаст
Булчица
«
Отговор #97 -:
август 02, 2010, 20:59:25 »
Liony, пожелавам ти много спокойствие до сватбата, а на самия ден да си най-прекрасната и щастлива булка
Аз да кажа, че днес си купих обувки--много съм доволна.. малко са високи и трябва доста да походя с тях преди това, че хич не мога:) Обещавам да кача снимки, за да ги видите и надявам се одобрите.
Целувки на всички!
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #98 -:
август 02, 2010, 22:22:48 »
Честито, reni_vn ! Това си е цяло събитие
Активен
didinka_7
Ентусиаст
«
Отговор #99 -:
август 03, 2010, 09:04:29 »
Reni, и от мен ЧЕСТИТО!
Ние ходихме снощи в Димят.Много беше вкусно и много красиво.Трябва задължително в куверта да е включен или аператив или 1/2 бутилка вино и минерална вода и безалкохолно..Мисля,че отпадна таксата от 1.50лв.за вход алкохол,но пак ще го обсъдъм една седмица преди сватбата.Това е за сега.Днес ще ходим за чаши и пак да оговорим украсата.В Димят ми обещаха бутилки
На всички лек и усмихнат ден!
Активен
liony2000
Сватбар
«
Отговор #100 -:
август 03, 2010, 09:37:51 »
Момичета мерси за милите думи.Аз не съм се притеснила още.Но май е време да почна.
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #101 -:
август 03, 2010, 09:45:12 »
Цитат на: liony2000 в август 03, 2010, 09:37:51
Аз не съм се притеснила още.Но май е време да почна.
Радвам се, че си толкова спокойно - така ще изживееш пълноценно момента.
Аз имах такова царско спокойствие, все едно не ми предстои сватба. Това определено оказа много добро влияние и върху атмосферата, и върху снимките, и младоженеца се успокои покрай мен. Така, че продължавай в същия дух
Активен
vilenceto
Професор
«
Отговор #102 -:
август 03, 2010, 09:48:21 »
Момичета в неделя бяхме на сватба в Димят, мога да ви кажа че всичко беше прекрасно, храната, сервиза (непрекъснато имаше сервитьор около нашата маса, който следеше дали не ни липсва нещо) Въобще не бива да се притеснявате (тези от вас които са в Димият) мога само да кажа "БРАВО Димят"
А иначе да ви се оплача, че булката ме дисквалифицира при хвърлянето на букета
, аз си се наредих при момите, а тя каза: "преди да хвърля букета, искам да дисквалифицирам една от момите, защото сватбата й е на 10 окт. "
, обаче пък ми даде утешителна награда - малък букет за хвърляне, тя хвърли своя букет и се получи много добре, защото го хвана сестрата на младоженеца
и без това моята е ясна
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #103 -:
август 03, 2010, 09:55:22 »
Аз винаги много мразех по сватби да се нареждам за букета и все бягах . Миналата година на сватбата на братовчедка му на мъжа ми аз като чух , че ще се хвърля букет и побягнах към изхода
. Тогава една леля на мъжа ми ме хвана на тясно и ми каза да се наредя. Аз й казах - "сгодена съм , къде ще се нареждам". Тя вика - "оо няма такова положение , нареждай се". Да ама аз не се наредих и избягах
. А мъжа ми , като цяло много ми се сърдеше , че не искам да се наредя сред момите и на една сватба даже аз се наредих и така побягнах от букета като хвърчеше , че ме има на диска и съм много смешна
.
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #104 -:
август 03, 2010, 09:58:25 »
:funny:Момичета, много ме разсмяхте.
Живот и здраве на нашето тържество ще липсва и никой няма да е против волята си на "пънгара". Ще измислим други весели игри.
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...