Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 09:38:04
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във Варна - 8
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във Варна - 8 (Прочетена 177359 пъти)
didinka_7
Ентусиаст
Отг: Сватба във Варна - 8
«
Отговор #75 -:
юли 30, 2010, 09:59:25 »
Цитат на: _Roxy_ в юли 27, 2010, 19:16:44
Ммм ще съм много благодарна.
Има такива бонбонки каквито търсиш.В малки опаковки вътре са шарени.Има и белички по 0.25лв.са опаковката.Ако все още се интересуваш пиши ми на лични ако не се ориентираш за магазина/Шипка №22 е адреса/.
Активен
reni_vn
Ентусиаст
Булчица
«
Отговор #76 -:
юли 30, 2010, 15:46:47 »
Здравейте на всички, отдавна не съм писала.
Имам няколко въпроса и ще съм много благодарна, ако можете да ми помогнете.
След 1 седмица трябва да си дам роклята за корекции(тъй като е 2 номера по-голяма), но нямам още обувки. Нося 35 номер, роклята не е чисто бяла(синееща), ами цвят сметана..т.е. обувките не трябва да са чисто бели. Кажете къде има хубави обувки, нищо не ми харесва
За гостите искам да направя бонбони за подаръци по масите. В кутийка или нещо подобно---някой има ли идея от къде да поръчам да ми ги направят..?
Диде,
аз мислех, че от Димят ще ни дават бутилки..това е сериозен проблем, защото ние не взехме, тъй като мислехме, че от там ще ни осигурят. Другата седмица мислим да дегустираме менюто.
П.П. Моят бъдещ мъж си взе костюм от Денил--общо 750 лв +риза и обувки--всичко беше намалено
Поздрави на всички
Активен
_Roxy_
Ентусиаст
Love is in the air...
«
Отговор #77 -:
юли 30, 2010, 15:49:40 »
Цитат на: didinka_7 в юли 30, 2010, 09:59:25
Има такива бонбонки каквито търсиш.В малки опаковки вътре са шарени.Има и белички по 0.25лв.са опаковката.Ако все още се интересуваш пиши ми на лични ако не се ориентираш за магазина/Шипка №22 е адреса/.
Благодаря за информацията. Днес ходих до там, но явно не съм те разбрала много добре. На номер 22 не видях магазин, който да дава индикации, че продават такива бонбонки, освен ако не е бил супермаркета в зелено. От друга страна на номер 20 намерих малко магазинче, в което една жена ги прави и има и други декорации за сватба и опаковки. Но тя ми каза, че не продава бонбонки, а трябва да си поръчам късметите при нея директно. Аз искам да ги направя сама. Всъщност на Чаталджа намерих "Детска радост", но ми се видяха много големи и ми се иска да намеря по-малки. През уикенда ще съм в София така че и там ще ходя по магазини. Ама вече трябва да започвам да правя нещо, че от много гледане, чудене и размисли времето лети и после има вероятност да откача ако не ми стигне да отметна всички задачи.
Активен
didinka_7
Ентусиаст
«
Отговор #78 -:
юли 30, 2010, 18:07:38 »
Цитат на: _Roxy_ в юли 30, 2010, 15:49:40
Благодаря за информацията. Днес ходих до там, но явно не съм те разбрала много добре. На номер 22 не видях магазин, който да дава индикации, че продават такива бонбонки, освен ако не е бил супермаркета в зелено. От друга страна на номер 20 намерих малко магазинче, в което една жена ги прави и има и други декорации за сватба и опаковки. Но тя ми каза, че не продава бонбонки, а трябва да си поръчам късметите при нея директно. Аз искам да ги направя сама. Всъщност на Чаталджа намерих "Детска радост", но ми се видяха много големи и ми се иска да намеря по-малки. През уикенда ще съм в София така че и там ще ходя по магазини. Ама вече трябва да започвам да правя нещо, че от много гледане, чудене и размисли времето лети и после има вероятност да откача ако не ми стигне да отметна всички задачи.
Roxy,точно супермаркета в зелено.Ти влезна ли вътре?Вчера влязох и ги гледах и наистина си мислих,че точно тези ще ти свършат работа.Не знам аз съм заблудена и съм те объркала с номера сигурно.Ако имаш път насам ако искаш пак провери.Ако искаш мога да купя едно пакетче и да ги снимам да видиш дали ще ти харесат?
Активен
didinka_7
Ентусиаст
«
Отговор #79 -:
юли 30, 2010, 18:13:45 »
Цитат на: reni_vn в юли 30, 2010, 15:46:47
Здравейте на всички, отдавна не съм писала.
Имам няколко въпроса и ще съм много благодарна, ако можете да ми помогнете.
След 1 седмица трябва да си дам роклята за корекции(тъй като е 2 номера по-голяма), но нямам още обувки. Нося 35 номер, роклята не е чисто бяла(синееща), ами цвят сметана..т.е. обувките не трябва да са чисто бели. Кажете къде има хубави обувки, нищо не ми харесва
За гостите искам да направя бонбони за подаръци по масите. В кутийка или нещо подобно---някой има ли идея от къде да поръчам да ми ги направят..?
Диде,
аз мислех, че от Димят ще ни дават бутилки..това е сериозен проблем, защото ние не взехме, тъй като мислехме, че от там ще ни осигурят. Другата седмица мислим да дегустираме менюто.
П.П. Моят бъдещ мъж си взе костюм от Денил--общо 750 лв +риза и обувки--всичко беше намалено
Поздрави на всички
Рени,наистина е голям проблема с обувките аз лично не знам магазин във Варна,който да има обувки за булки,които да те грабнат само като ги видиш/лично мнение разбира се/.Ако искаш провери по моловете или на Владислав.А за това,че Димят дават бутилки за първи път от теб го чувам наистина.Писах ти ти във Facebook за тортите.Ще кажа и на другите да знаят-като се обадих в Ламор за малко да ми откажат да ме запишат за торта тъй като имали много клиенти и не смогват.Просто да го имате пред вид.
Активен
reni_vn
Ентусиаст
Булчица
«
Отговор #80 -:
юли 30, 2010, 20:12:41 »
Това много ме притесни. За обувките е ясно, че няма да намеря уникални. Още утре ще отида за тортата, ако случайно не стане, май ще взема от Крамер..казват, че били вкусни техните--но не тези за сватби, а тези които продават в сладкарницата, естествено ще направят сватбена глазура и т.н... ох.... моя много ме изнервя, хич не му пука, всичко само аз да правя.. ще полудеяяяяяя
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #81 -:
юли 30, 2010, 20:33:33 »
Цитат на: reni_vn в юли 30, 2010, 20:12:41
... ох.... моя много ме изнервя, хич не му пука, всичко само аз да правя.. ще полудеяяяяяя
Рени,
не му се връзвай толкова. Повечето мъже са такива. Приеми го от добрата страна - ще е както си го представяш. Едва ли щеше да ти е по-спокойно, ако той беше вечената опозиция на всяка твоя идея.
За торти препоръчвам една сладкарница до ОМВ Младост, ако те интересува. Моя колежка поръчва от там за всякакви поводи(включително и сватбата на дъщеря й). Излиза на по-ниска като цена от другите, но като вкусови качества са страхотни.
Проблемът с обувките май всички сме го имали в този град. Препоръчвам ти да си ги поръчаш на обущар, да ги изработят по твой модел и желан от теб цвят.
Активен
Rossito
Сватбар
«
Отговор #82 -:
юли 30, 2010, 20:34:07 »
Ирка,
ето това бяха нашите подаръчета. Ако те интересува ще ти пратя координатите на фирмата, макар че е софийска и доставката се усложнява. Иначе бонбоните бяха изключително вкусни
«
Последна редакция: юли 30, 2010, 20:37:21 от Rossito
»
Активен
pil4ata
Любопитен
Публикации: 23
«
Отговор #83 -:
юли 30, 2010, 21:10:56 »
Обувките наистина са проблемче, още повече, ако търсите затворени. Аз лично си взех едни от Прити Фит, но отворени. Качих 2 снимки в галерията. Не са високи 5-6 см. и са много удобни, което е най-важното според мен, те под роклята няма да се виждат много
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #84 -:
юли 30, 2010, 23:45:36 »
reni_vn , виж тук , според мен има много сладки идеи за бонбониерки и са във Варна, не съм ползвала услугите им, но съм запазила сайта, понеже много ми допаднаха някои неща...
http://www.party-varna.com/wedding_presents1.html
За обувките - големи мъки, голямо обикаляне, но в крайна сметка не се виждат много наистина, аз почти навсякъде виждах само златни сандали когато търсих сандали, които да не са бели...Късмет с обувките, наистина
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #85 -:
юли 31, 2010, 09:15:31 »
В този град и аз не можах да намеря свестни обувки. Или много високи и неудобни или формата и извивката не ми харесваха. Отидох до Добрич , до Моловете тук , обиколих целия град и накрая в Добрич си харесах едни , които бяха шампанско цвят, нямаха и моя номер. Запомних името на фирмата и влязох в интернет сайта им. От там си поръчах каквото исках и ми го пратиха. Първите ми обувки , т.е. тези , които си поръчах са много високи , изкарах с тях половин ден и после ги смених с други , които си купих набързо от Паоло Ботичели. Не са кой знае какво , но с тях изкарах цяла вечер. Виждаха се обувките по принцип , на много снимки ги има заснети , аз си вдигах роклята постоянно , за да крача
. Така , че моят съвет е да не се подценяват обувките. Не зная дали има голям избор на обувки в момента във фирмата , от която си купих обувките през интернет , защото когато и майка ми реши да си поръча от там казаха , че са ги изкупили от варненски магазин почти всички. Сега не знам какво има налично , но предполагам , че вече трябва да са произвели още модели.Цените са много достъпни , моите струваха нещо от сорта на 30 и няколко лв с доставката. Преди седмица разбрах , че моделът , който си избрах е имитация на модел от световноизвестен дизайнер , мисля , че Маноло Бланик беше. Който иска сайта да разгледа - на лични.
«
Последна редакция: юли 31, 2010, 09:17:48 от red_roses
»
Активен
didinka_7
Ентусиаст
«
Отговор #86 -:
юли 31, 2010, 09:39:24 »
Reni, искам да ти кажа,че моят бъдещ мъж е пълна противоположност на твоя.От всичко по сватбата се интересува,но и така не е добре-ИЗНЕРВЯ МЕ!Иска да знае за всички цени,съответно всичко му се вижда скъпо.Дори идваше с мен за обувки и като си търсих цветя.Има идея и за прическата ми
-в голяма грешка е,че ще го слушам за каквото и да е било,но е обсебващо.Така,че не се ядосвай!Аз съм мобилизирала всичкото си търпение за да не стават скандали
Активен
reni_vn
Ентусиаст
Булчица
«
Отговор #87 -:
юли 31, 2010, 13:53:44 »
Здравейте на всички
Благодаря ви, че сте писали по моя проблем с обувките---аз мислех да си ги правя при Dany Shoes, обаче се оказа, че майсторът е заминал за Сф..и май няма да стане.. ако знаете къде другаде правят обувки по поръчка , ще съм много признателна.
Иначе ние днес веднагически отидохме до Ламор-на Галата и поръчахме торта -номер 100, но в лилаво--за 120 парчета цената излезе 307 лв..мисля че е ок.
Ще видя пак за обувки каквото сте ми пуснали тук, дано да стане...
Роси, бонбонките ви са много сладки, ще видя какво да направя по въпроса---на нашите трябва да пище "И" и "И"--- малко глупаво, ама като сме с еднакви нбукви..така е
Диде, моят пък както не се интересуваще--той избра тортата днес..и мислел, че ще струва 100 лева максимум...в кой свят живеят тези хора и аз незнам..
Както и да е, стига съм ви занимавала с глупости. Ходете на плаж и се веселете.
Целувки от мен
Активен
didinka_7
Ентусиаст
«
Отговор #88 -:
август 01, 2010, 10:33:50 »
Reni,наистина се радвам за тортата,че сте успели да се вредите
Моят бъдещ мъж вече си има костюм.Хареса го в първия магазин,в който влезе-Крис.Много бързо стана точно както вие казвахте само дето се бях запритеснила
Активен
reni_vn
Ентусиаст
Булчица
«
Отговор #89 -:
август 01, 2010, 10:46:22 »
Браво Диде, само така
Аз следобед ще излизам с кумата..да видим какво ще успеем да купим, а тя милата още тоалет си търси.. Пожелайте ми успех, да купя поне нещо...че напоследък се улавям, че само излизам, а се връщам спразни ръце:)
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...