Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 12:30:26
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във Варна - 8
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във Варна - 8 (Прочетена 177396 пъти)
red_roses
Професор
Публикации: 415
Отг: Сватба във Варна - 8
«
Отговор #45 -:
юли 27, 2010, 08:40:36 »
Milataaa
, пусни някоя друга снимка с гримовете да те видим
. Много си прилича годеникът ти с оператора на Фотев стил , чак се обърках в началото
.
Активен
Destiny
Ентусиаст
«
Отговор #46 -:
юли 27, 2010, 14:18:24 »
Цитат на: Milataaa в юли 26, 2010, 21:49:50
.. Благодаря за хубавите думи , Destiny:) / като покажа това, което си написала за Данчо и няма да мога да минавам край него:)))))
...
..
И един специален поздрав за destiny:) Ако въобще е позволено и не изтрият линка /едно парче , което ще е част от диска-подарък за нашите гости с музика, изсвирена от Данчо и приятели. Пее невероятна певица - Мариела, винаги настръхвам, когато я слушам...
http://soundcloud.com/visiondann/separate-ways-cover
Мерси за поздрава, страхотна песен!!!
Аз съм си поръчала моминско парти в Joker's задължително догодина преди сватбата, така че... нямам търпение! Наистина са уникални!
Активен
_Roxy_
Ентусиаст
Love is in the air...
«
Отговор #47 -:
юли 27, 2010, 16:29:48 »
Момичета имам проблем с намирането на малки бонбонки за късметите.
Ходих на няколко места, но ми предлагат предимно големи или шоколадови, което в тази жега изобщо не ме устройва. Някоя от вас може ли да ми препоръча някакъв магазин?
Активен
didinka_7
Ентусиаст
«
Отговор #48 -:
юли 27, 2010, 19:01:04 »
Цитат на: _Roxy_ в юли 27, 2010, 16:29:48
Ходих на няколко места, но ми предлагат предимно големи или шоколадови, което в тази жега изобщо не ме устройва. Някоя от вас може ли да ми препоръча някакъв магазин?
До нас на Шипка има един магазин-Бона.Зелен е от вън.Там имаше такива бонбонки.Ако искаш утре да проверя и да ти пиша?!
Активен
_Roxy_
Ентусиаст
Love is in the air...
«
Отговор #49 -:
юли 27, 2010, 19:16:44 »
Ммм ще съм много благодарна.
Активен
toni8301
Професор
Публикации: 346
...живота е чудо....
«
Отговор #50 -:
юли 27, 2010, 19:35:26 »
Цитат на: _Roxy_ в юли 27, 2010, 16:29:48
Аз използвах онези шарени бонбонки " детска радост"..незнам дали си спомняш..в детството ни ги имаше...ако търсиш нещо подобно, тях ги има на пазар Чаталджа, точно до мивката в средата на пазара. То е малко магазинче за ядки, но ги има и тези бонбони
Активен
_Roxy_
Ентусиаст
Love is in the air...
«
Отговор #51 -:
юли 27, 2010, 19:54:43 »
Ейй днес бях на Чаталджа, ама като не знам къде да ходя обиколих пазара на посоки. Видях на едно място продават насипни бонбони, но не ми вършат работа. Още утре ще отида.
Благодаря на всички за бързите отзиви.
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #52 -:
юли 27, 2010, 20:30:28 »
Относно снимките с гримовете - опитах да снимам, но все вечер и абсолютно нищо не се вижда така както е в действителност.. Прави ми впечатление, че когато се снимам на светкавица с фотоапарат-ама никога не се виждат детайлите на грима, докато с професионален фотоапарат не е така. Даже се замислям дали да не е няколко идеи по-силен грима, за да изглежда добре на снимките, а и за вечерна сватба:) За втория грим ходих в обедната почивка и помолих да не е много силен грима, понеже нямаше как да се върна с опушени до черно очи:)Така, че и аз съжалявам, че за снимките за поканите не успях да отида на грим, за да се вижда как изглежда... Между другото днес ни пратиха проекта за вида на нашите покани и вече ще се печатат, много оригинална идея на момчето, което предлага изработката. Ще кача в галерията на отделни снимки как ще изглежда всяка страница на поканата /да, страници!:)/ Аз лично се влюбих в идеята още щом случайно попаднах на сайта за поканите...Даже направо се просълзих щом ги видях готови..Въобще днес ми е ден:) Ходих на трета проба за роклята и съм невероятно доволна от ателието на Casa Bianca. Страшно мили, големи професионалисти, просто сбъднаха мечтата ми за красива и различна рокля. Не съм се снимала, понеже искам първите снимки, които кача с роклята да са от сватбата:)Пожелавам на всички вас да се чувствате като принцеси с вашите рокли:)
«
Последна редакция: юли 27, 2010, 20:36:10 от Milataaa
»
Активен
pil4ata
Любопитен
Публикации: 23
«
Отговор #53 -:
юли 27, 2010, 20:44:08 »
Момичета имам си вече рокля
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #54 -:
юли 27, 2010, 20:50:46 »
Честито, pil4ata !!! Страшно елегантна и особено много ми харесва гърба и по-точно в долната част на гърба, много оригинални детайли! Браво!
Активен
liony2000
Сватбар
«
Отговор #55 -:
юли 27, 2010, 20:57:26 »
Плитчата страхотна е.Браво.
Милатаа тази Марияна певицата да не пее в Алиби?Не знам там как се казва певицата ,но гласа ми прилича много.Мевду другото и ти и мъжа ти ми изглеждате познати лица.
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #56 -:
юли 27, 2010, 21:05:13 »
liony2000, певицата се казва Мариела и тя свири главно в Норвегия, т.е. постоянно е извън страната. Когато се прибере в България гостува при приятели-музиканти в различни заведения, но не е певицата от Алиби
Тя също пее много добре. Мариелка е невероятна музикантка - свири на пиано и пее страхотно. Когато пее в бара, където свири годеника ми хората стават на крака и й се кефят невероятно много:) В България има много талантливи хора. Много се радвам, че ще е тук за нашата сватба. Може и да сме се засичали в някой бар с теб
Активен
liony2000
Сватбар
«
Отговор #57 -:
юли 27, 2010, 21:15:32 »
Цитат на: Milataaa в юли 27, 2010, 21:05:13
liony2000, певицата се казва Мариела и тя свири главно в Норвегия, т.е. постоянно е извън страната. Когато се прибере в България гостува при приятели-музиканти в различни заведения, но не е певицата от Алиби
Тя също пее много добре. Мариелка е невероятна музикантка - свири на пиано и пее страхотно. Когато пее в бара, където свири годеника ми хората стават на крака и й се кефят невероятно много:) В България има много талантливи хора. Много се радвам, че ще е тук за нашата сватба. Може и да сме се засичали в някой бар с теб
Moже.
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #58 -:
юли 28, 2010, 08:03:11 »
Milataaa
, изключително оригинална покана . Просто нямам думи. Вие ли измислихте цялостната визия?
Активен
liony2000
Сватбар
«
Отговор #59 -:
юли 28, 2010, 09:07:30 »
Цитат на: red_roses в юли 28, 2010, 08:03:11
Milataaa
, изключително оригинална покана . Просто нямам думи. Вие ли измислихте цялостната визия?
Mного много хубава наистина.
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...