Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 13:15:29
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във Варна - 8
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във Варна - 8 (Прочетена 177519 пъти)
didinka_7
Ентусиаст
Отг: Сватба във Варна - 8
«
Отговор #30 -:
юли 25, 2010, 08:56:33 »
Цитат на: m_i_ms в юли 23, 2010, 19:11:15
didinka_7
здравей, днес се сдобих с бутилки и аз, ако искаш има и за теб,:) бутилките са от 1литър и са пластмасови, нови, купих ги от една борса, но ги продават на палета и сега имам 144 броя а са ми нужни само 50. Ако искаш мога да ти дам колкото ти трябват
Страшно тии благодаря за вниманието,но много държа бутилките да са стъклени.Ако наистина закъсам с времето и няма бутилки ще ти пиша на лични.Благодаря още веднъж
Активен
mariyanakutsarova
Любопитен
«
Отговор #31 -:
юли 25, 2010, 18:18:37 »
здравей anelcka80.в момента правят разпродажба и имат големи намаления.по принцип на нас костюма ,ризата,вратовръзката излязоха около 600лв.
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859
«
Отговор #32 -:
юли 25, 2010, 19:21:41 »
mariyanakutsarova
благодаря
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #33 -:
юли 25, 2010, 20:12:45 »
Да се включа и аз в темата с гримьорите във Варна..Днес имах пробен грим с Маруся и малко съм озадачена - дали аз не мога да се възприема с по-тежък грим или просто не уцели цветовата гама, която да ми отива..По принцип не съм много фен на розовкото и може и от там да е проблема. Не знам, но някак не се чувствам удовлетворена..Идеята ми беше за грим тип на mariyanakutsarova - страшно красива булка /въпреки, че когато природата е давала, гримьорът е бил доста улеснен
/ Искаше ми се да съм с подчертани очи, но и да не се чувствам като с маска.. Утре имам час при Криси - дано успея да отида. Препоръчаха ми и една друга гримьорка - в двора на текстилния техникум до пазар Чаталджа - една колежка, вече бивша булка се е гримирала и ми каза много ласкави неща за нея - Девора или нещо подобно беше името, ще опитам да отида и при нея/работела с американска козметика и била много доволна/. Въпрос към mariyanakutsarova - на дневна светлина чувстваше ли се неестествено с по-силно гримирани очи, понеже на снимките си е доста изразителен грима? И как се води такъв тип гримиране на очите - опушен грим или как?
Аз днес опитах да се снимам - но въобще не се вижда това, което е в действителсност.. Не се вижда нищо...А на живо ми е доста силно.. Въобще ще се радвам да прочета преживяванията ви във връзка с грима. Искам да изглежда естествено, без да е незабележим..
«
Последна редакция: юли 25, 2010, 20:14:23 от Milataaa
»
Активен
liony2000
Сватбар
«
Отговор #34 -:
юли 25, 2010, 21:11:13 »
Milataaa ще намериш твоя гримьор не се безпокой.Това в албума ви вие ли сте?Ако да много хубава двойка сте.
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #35 -:
юли 25, 2010, 21:20:10 »
Благодаря, liony2000
Много си мила. Забавляваме се при един наш приятел фотограф да си правим предсватбени фотосесии, даже имаме и нови снимки, но нещо ми дава грешка и не мога да ги кача...Правихме ги във връзка с поканата ни, защото ни се искаше да е с наши снимки и да бъде един по-личен спомен за близките ни. За което също ще бъда благодарна, ако някой сподели някакъв нещастен опит с качването на снимки в албума
Уж са с подходяща големина, формат и така.. :)А с поканите мисля ще се получи много забавно, понеже в нея разказваме как сме се срещнали и се шегуваме с професиите си - той икономист по образование, музикант по призвание. А аз счетоводител по образование, опитващ се да се убеди че е и по призвание. Тази седмица трябва да са готови..Малко закъсняваме с тях, ама какво да се прави:)
Активен
Destiny
Ентусиаст
«
Отговор #36 -:
юли 26, 2010, 09:29:37 »
Milataaa, много сладка фотосесия! Не бъди скромна, бъдещият ти съпруг е звезда... един от най-добрите музиканти тук изобщо! С другите момчета са просто уникални!!
Пожелавам ви прекрасно сватбено тържество, изпълнено с много усмивки и любими акорди!
И нямам търпение вече и аз да уточня датата и да се запиша тук.
Активен
spzd
Ентусиаст
Публикации: 79
«
Отговор #37 -:
юли 26, 2010, 15:31:49 »
Днес бяхме в ритуалната зала да доплатим ритуала и изненадка, ритуала от 01.07 е с нови цени - 120 лв битов през седмицата.
Активен
Destiny
Ентусиаст
«
Отговор #38 -:
юли 26, 2010, 16:46:12 »
Цитат на: spzd в юли 26, 2010, 15:31:49
Днес бяхме в ритуалната зала да доплатим ритуала и изненадка, ритуала от 01.07 е с нови цени - 120 лв битов през седмицата.
Хах, значи и другите сигурно са ги вдигнали.
Активен
_Roxy_
Ентусиаст
Love is in the air...
«
Отговор #39 -:
юли 26, 2010, 16:51:48 »
Ммм да. И аз това си мислех.
spzd
имаш ли информация и за другите цени. Да се подготвя и аз за изненадите. На бележката ни пише, че трябва да носим медицинските на 23.08. До тогава още 100 неща може да променят, като ги знам какви са там.
Активен
vilenceto
Професор
«
Отговор #40 -:
юли 26, 2010, 17:04:42 »
ехееее, аз до октомври може и да се наложи 400 лв да дам. Е добре де, аз нещо не разбирам... при условие, че сме резервирали в момент когато цените са били други, не се ли предполага, че запазваме не само датата, но и цени, условия и т.н. макар че сега като си гледам бележката от ритуалната, никъде не пише цена. Оле каква мафия са тези
Активен
liony2000
Сватбар
«
Отговор #41 -:
юли 26, 2010, 19:29:51 »
Е как може да ти искат пари за нещо, което е вече договорено и трябва само да се доплати.Би трябвало при заварено положение цените да останат ,такива каквито са били уговорени.На моята бележка пише ,че съм дала капаро 48 лв.А и сме в зала 3
Активен
liony2000
Сватбар
«
Отговор #42 -:
юли 26, 2010, 19:33:04 »
Момичета бях поръчала едни кристални лебеди за подаръчета за гостите и сега излиза ,че ги няма на склад.
Сега търся други ,но нищо не ми харесва.
Активен
mariyanakutsarova
Любопитен
«
Отговор #43 -:
юли 26, 2010, 20:41:20 »
здравей Milataaa,моят грим е т.н.опушен грим.идеята ми е от певицата Мария.ето и снимката която ми служеше за модел.и по точно тази с кока.надявам се да можеш да я отвориш.искам да ти кажа нещо относно моя грим.аз по принцип не се гримирвам на много сирала и гланц.но за сватбата си исках нещо различно.исках точно това което е на снимката и мисля че постигнах желания ефект.нашата сватба беше вечерна или по точно с изнесен ритуал които започна в 16ч.не съм ходила нито на пробен грим нито на нищо такова.как съм се чувствала ли ами страхотно.да,малко е силен но за вечерна сватба това е грима.като съвет мога да ти кажа а и от личен опит не си слагай цветен грим.нека да е един цвят най много два и то да е основно черно или сиво.незнам как да ти го обясня всичко зависи от гримьора.а аз се възхищавам на моя.не че ми е приятел но и като професионалист за мен е най добрия.успех и знай че никои няма да е по хубав от булката в този ден.
mariq_10.jpg
(26.84 KB, 314x235 - видяно 3140 пъти.)
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #44 -:
юли 26, 2010, 21:49:50 »
Здравейте, момичета:) Все съм се чудила как хората пишат по разни форуми, но чувството било страхотно - така приятелски и непринудено да те приемат хора, които реално не познаваш:) Благодаря за хубавите думи , Destiny:) / като покажа това, което си написала за Данчо и няма да мога да минавам край него:)))))/и за ценните съвети на mariyanakutsarova - когато видях снимкте ти за първи път - май случайно разглеждайки албумите си казах уау:) Даже снощи видях снимките с дъщеричката ти - там си толкова естествена и пак изглеждаш страхотно, но с подходящия грим се получава ефекта на падаща долна челюст за околните:))Така да се каже:) Просто останах впечатлена и от украсата в ресторанта, от булката всичко.
Сега малко да попиша впечатления от днешния грим с Криси - дано съм полезна за момичетата, които се чудят, макар че най-добре е човек лично да опита. И Криси, и Маруся са невероятно мили, знаят какво правят. Просто дали защото Маруся ми беше първия пробен грим - не се познах, може би не очаквах, чувставах се доста напудрена и матирана /всичко без блясък/, т.н. Страхотно впечатление ми направи днес Криси - имаше момиче-ученичка с нея и и обясняваше как когато клиентката отива с грим при нея тя се ориентира какво харесва клиентката и се води по нейния вкус и това, което й отива. Улучи точно моя вкус, много се харесах - цвят червило, без да съм и казвала как, защо, начин на оформяне на устните / не беше едно към едно както аз се гримирам, но не беше в разрез с моите разбирания/, очите ми ги направи с малко цвят - не изцяло опушен грим /въпреки че годеникът ми каза, че ме е харесал повече с грима на Маруся, а моите приятели ми казаха че съм ужасно розово-лилава и неестествена, та вкусови разни.../, . Питах я как е по-добре в деня на сватбата без никакъв блясък заради снимките или как - каза, че само ако са студийни снимките изискват да няма блясък, но в умерена степен бляскавите частици озаряват лицето и придават един свеж вид, което ме направи щастлива, понеже харесвам. С две думи - успокоих се и съм доволна:)
И един специален поздрав за destiny:) Ако въобще е позволено и не изтрият линка /едно парче , което ще е част от диска-подарък за нашите гости с музика, изсвирена от Данчо и приятели. Пее невероятна певица - Мариела, винаги настръхвам, когато я слушам...
http://soundcloud.com/visiondann/separate-ways-cover
«
Последна редакция: юли 26, 2010, 22:56:03 от Milataaa
»
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4