Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 09:39:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Варна - 8  (Прочетена 177362 пъти)

didinka_7
Ентусиаст
**
Публикации: 81

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: юли 22, 2010, 11:01:11 »

didinka_7, според мен имаш достатъчно време до септември да събереш бутилки, а и според мен не е необходимо да са съвсем еднакви, в крайна сметка няма да са всички на една маса и едва ли някой ще ги сравнява или ще забележи. Ние започнахме да събираме бутилки месец преди сватбата /с помощта на познати, които имат заведение/, не бяха съвсем еднакви всичките - повечето бяха от водка Търговище, но имаше и няколко от уиски, не мисля, че на някого му е направило впечатление.

За костюма - не съм човека, който да те успокои, явно си зависи от мъжа, моят е много суетен, остави за последния момент и търси ужасно много време и накрая си уши, защото по магазините явно нямаше костюм за него /сякаш пък някой изобщо гледа младоженеца, нали всички погледи са в булката  pardon/. Но ме беше докарал до истерия - сдоби се с костюм едва 3-4 дни преди сватбата. Ако и твоят мъж е толкова суетен, според мен го стягай да действа по въпроса, че да ти е мирна главата.
Ха-ха не само ще го стягам ами и бой ще яде! }:->Поне да беше суетен,а той само оправдава мързела си!Моля ви само да споделите вие кои магазини посетихте,че аз въобще не съм запозната!
Активен
didinka_7
Ентусиаст
**
Публикации: 81

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: юли 22, 2010, 11:05:11 »

Сега видях,че сте писали преди мен.Страшно ви благодаря за съветите и мненията.За сетен път се обеждавам,че сте страхотни   god
Активен
vilenceto
Професор
Публикации: 409

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: юли 22, 2010, 11:07:13 »

момичета, някоя от вас знае ли коя е зала 3 в ритуалната? много искам да сме в тази която е по стълбите на втория етаж, но не я знам коя е тя като номер. Вчера видях, че в бележката, която ни дадоха като резервирахме, пише зала 3, моля ви кажете коя е тя? благодаря предварително!
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: юли 22, 2010, 11:14:42 »

Зала 3 е на вторият етаж, мисля, че точно тази, която искаш. Аз бях тази зала.
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415

« Отговор #19 -: юли 22, 2010, 11:14:53 »

vilenceto , зала номер 3 е точно тази по стълбите нагоре и лично мое мнение , че е най - хубавата  good.
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: юли 22, 2010, 11:56:13 »

И ние бяхме в зала 3. Снимки от нея може да видиш в линка в моята тема.  good
Малко е тъмна за снимки, но пък на мен ми хареса. От главния вход по стълбичките вратата в ляво. Излиза се по стъпалата надолу.
Активен
Maria_I
Ентусиаст
**
Публикации: 62

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: юли 22, 2010, 12:47:30 »

Ха-ха не само ще го стягам ами и бой ще яде! }:->Поне да беше суетен,а той само оправдава мързела си!Моля ви само да споделите вие кои магазини посетихте,че аз въобще не съм запозната!

Ние посетихме Златев, Пиер Карден, M Suit, Andrews, Parushev. В крайна сметка обаче не си купи, а си уши костюм /не във Варна/, защото нещо не му стояха добре панталоните, не знам мода ли е някаква, но на мъжа ми му стояха като потури - широки отгоре. А може и да е защото той в краката и дупето е слаб, а коремът му е големичък и да не му пасват стандартните номера, ама си беше кошмар търсенето определено...
Активен
vilenceto
Професор
Публикации: 409

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: юли 22, 2010, 13:25:03 »

yahoo благодаря момичета, тъкмо си мислех как ще се разправям да я сменям, имах усещането че не е тази която искам. но сега съм  danceg благодаря
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415

« Отговор #23 -: юли 22, 2010, 13:55:08 »

didinka_7 , мъжа ми си купи костюма от Andrews в МОЛ Варна. Не най - големият , който сега откриха, а другия по - голям такъв до Автогарата.
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: юли 23, 2010, 11:14:29 »

Ние, пък, нашият младоженец го облякохме в Крис. Местна марка, не знам на кое място е в класацията на мъжката мода, ама момичетата вътре са много любезни, услужливи и светнати в тайнството на обличането на мъж. Та моят мъж има проблем със саката. Ако се закопчаят горе, на кръста са като роклички, ако извивката долу е добре, реверът се отваря супер смешно. И нито Пиер Карден, нито Диел бяха успели да скроят нещо подходящо за него. И тамън да взема да се отчаям и той вади тайното оръжие - купихме костюм за половин час  Wink
Активен
m_i_ms
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #25 -: юли 23, 2010, 19:11:15 »

didinka_7 здравей, днес се сдобих с бутилки и аз, ако искаш има и за теб,:) бутилките са от 1литър и са пластмасови, нови, купих ги от една борса, но ги продават на палета и сега имам 144 броя а са ми нужни само 50. Ако искаш мога да ти дам колкото ти трябват smile
Активен
liony2000
Сватбар
Публикации: 164

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: юли 24, 2010, 13:16:47 »

Здравейте.Ние бяхме малко на море.Днес поръчах подаръчета за гостите.Остава да вземем бирата и безалкохолните и сме 6. girl_wink
Активен
mariyanakutsarova
Любопитен
*
Публикации: 36

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: юли 24, 2010, 17:57:01 »

здравейте,за мен най хубавите костюми са в "Драго и Радо" магазина срещу ВИНС-а.нашия татко го облякохме от там и всичко беше страхотно.успех на всички бъдещи булки smile
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: юли 24, 2010, 19:21:07 »

mariyanakutsarova а какви са цените там?
Активен
liony2000
Сватбар
Публикации: 164

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: юли 24, 2010, 20:18:16 »

Купихме преди малко машината за хляб за кумовете. Bravo
Нашият татко го облякохме от един магазин  около Образцов дом.Български са костюмите и от там взехме и риза и вратовръзка .Всичко за 250 лв.Моя не носи костюм и не искаше да дава ислишни пари,а и както си мени килограмите постоянно. girl_wink
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: