Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 01:17:25
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във Варна - 8
Страници: [
1
]
2
3
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във Варна - 8 (Прочетена 177292 пъти)
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
Сватба във Варна - 8
«
-:
юли 18, 2010, 17:42:01 »
Предишната тема
Активен
Злате
Новак
Отг: Сватба във Варна - 8
«
Отговор #1 -:
юли 18, 2010, 18:27:02 »
Запис! Хайде градски казвайте как вървят приготовленията
мисля за ресторанти се разправяхме последно.... на мен наистина ми се ще да е голям ресторанта, тоест голям, голям, да не е прекалено голям, и празните места много да се набиват на очи, но да е с по-висок таван, че иначе ми се губи представата за пространство и ме е страх че озвучаването няма да стане като хората
Активен
liony2000
Сватбар
«
Отговор #2 -:
юли 19, 2010, 22:04:00 »
Днес направихме медицинските. :girl_wink:Излязоха ни 63 лв по касата ,а не 110 колкото е в Надежда.
И станаха за 1 час.
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #3 -:
юли 19, 2010, 22:06:22 »
Цитат на: liony2000 в юли 19, 2010, 22:04:00
Днес направихме медицинските. :girl_wink:Излязоха ни 63 лв по касата ,а не 110 колкото е в Надежда.
И станаха за 1 час.
Къде ги правихте?
Активен
liony2000
Сватбар
«
Отговор #4 -:
юли 20, 2010, 10:20:24 »
В поликлиника Марешки ш Младост.Там ни е личната.
Активен
m_i_ms
Новак
Публикации: 12
«
Отговор #5 -:
юли 20, 2010, 10:27:14 »
Браво и аз вчера питах там и ми направи впечатление, че цената е наполовина
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859
«
Отговор #6 -:
юли 20, 2010, 11:17:26 »
Момичета вас кой ще ви гримира? Аз освен името на Маруся друго не видях. Не че това говори нещо лошо,
просто бих искала да знам дали има и други професионални гримьори във Варна.
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #7 -:
юли 20, 2010, 11:23:32 »
anelcka80
, във втората половина на миналта тема коментирахме няколко имена. Сега се сещам само за Криси и Максим(Escape).
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859
«
Отговор #8 -:
юли 20, 2010, 11:40:32 »
Благодапщ на всички
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #9 -:
юли 21, 2010, 11:30:04 »
Криси ,Маруся и още други има сигурно , но аз не ги знам. Трябва да отбележа, че моята кръстница беше гримирана от една дама и изглеждаше много добре , поне на мен лично ми хареса. Идеята е не да имаш голям избор от гримьори , а да попаднеш на точния човек. Аз ходих при 2-ма гримьори и 2-ма фризоьри. Честно да си призная обърках се. Накрая просто реших някак си , защото всичките при , които ходих се справиха добре, само едната фризоьрка не чак толкова добре, но на нея попаднах случайно в квартала.
Активен
milena_
Любопитен
«
Отговор #10 -:
юли 21, 2010, 19:46:35 »
anelcka80, кога е сватбата ?
Активен
didinka_7
Ентусиаст
«
Отговор #11 -:
юли 22, 2010, 08:43:58 »
Здравейте,изпаднала съм в затруднение.Нямам еднакви бутилки за ракията
Бях поръчала в едно заведение да ми събират,но като гледам времето лети а аз нямам бутилки...
Имате ли представа от къде мога да си купя и все пак колко струват ?
Може ли някой, който е ходил на дегустация в Димят да ми каже подробности.Колко преди сватбата сте ходили,като се обадихте веднага ли отидохте или след време ви се обадиха,че е удобно да отидете?
Да ви се оплача сватбата ни е на 05.09,а моя приятел още няма костюм!!!!!Чакал последните модни тенденции
Кажете вашите полвинки бързо ли си избраха костюми?Ако се сещате някой магазин,моля споделете!
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #12 -:
юли 22, 2010, 09:27:11 »
didinka_7
, това , за което се тревожиш аз му викам бели кахъри. Веднага отговарям. Моя мъж си купи костюма края на март точно за 30 мин. Сватбата ни беше началото на май. Отиде , пробва един два костюма , взе си обувки , ризи всичко. Няма какво да го мислиш мъжа си. Бързо ще се справи. Относно бутилките на нас нямаше кой да ни даде и ние си купихме няколко стека с минерална вода в стъклени шишета и си оправихме работата. Дето ще ходя да се моля на тоя и оня , не мерси. Едната бутилка литър мисля , че ни излезе по 1.19лв. Купихме ги от един склад , който е точно до моята работа и момичетата ми дадоха , защото се познаваме. Иначе на едро май си работят , а аз взех 2 стека, а другите 2 ги взеха свекърите ми от техния си град.Един приятел също ни даде малко от неговата сватба. Та така. Сега си ги пазим , може да ги услужим на някой приятел или братовчед , доста ще се женят още така , че си ги пазим.
«
Последна редакция: юли 22, 2010, 09:30:10 от red_roses
»
Активен
Rossito
Сватбар
«
Отговор #13 -:
юли 22, 2010, 09:35:13 »
didinka_7
, спокойно имате толкова много време. За бутилки можеш да провериш в Инхом - Белослав
http://www.inhomglass.com/
. До колкото знам имат изложебена зала някъде около Мимоза в морската градина. Ние си купувахме бутилки за вино, но от Пловдив, бяха по 0.50 ст, дано това да ти послужи за ориентир
.
Какво по-точно те интересува за Димят? Ние се обадихме на г-н Колев и се разбрахме с него кога да отидем. Не е проблем да се обадиш днес и да отидете за вечеря, важното е да нямат мероприятие в този ден, за да могат да ви обърнат внимание.
Повечето мъже са "великото спокойствие"
. Имате достатъчно време, не се притеснявай. Мъжете много по-бързо и категорично взимат решения относно това какво искат. Моя мъж си избра цялото облекло две седмици преди сватбата за 2часа, като влезнахме в точно 2 магазина
. Хубави костюми има в "Златев", Sage Plaza, Nikola Gioka.
Сега виждам, че red_roses е публикувала преди мен и малко се повтаряме, но явно това са мъжете...
«
Последна редакция: юли 22, 2010, 09:36:45 от Rossito
»
Активен
Maria_I
Ентусиаст
Публикации: 62
«
Отговор #14 -:
юли 22, 2010, 09:39:37 »
didinka_7
, според мен имаш достатъчно време до септември да събереш бутилки, а и според мен не е необходимо да са съвсем еднакви, в крайна сметка няма да са всички на една маса и едва ли някой ще ги сравнява или ще забележи. Ние започнахме да събираме бутилки месец преди сватбата /с помощта на познати, които имат заведение/, не бяха съвсем еднакви всичките - повечето бяха от водка Търговище, но имаше и няколко от уиски, не мисля, че на някого му е направило впечатление.
За костюма - не съм човека, който да те успокои, явно си зависи от мъжа, моят е много суетен, остави за последния момент и търси ужасно много време и накрая си уши, защото по магазините явно нямаше костюм за него /сякаш пък някой изобщо гледа младоженеца, нали всички погледи са в булката
/. Но ме беше докарал до истерия - сдоби се с костюм едва 3-4 дни преди сватбата. Ако и твоят мъж е толкова суетен, според мен го стягай да действа по въпроса, че да ти е мирна главата.
Активен
Страници: [
1
]
2
3
...
34
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>