Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 13:04:14
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във Варна - 8
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във Варна - 8 (Прочетена 177489 пъти)
liony2000
Сватбар
Отг: Сватба във Варна - 8
«
Отговор #210 -:
септември 01, 2010, 20:05:35 »
Цитат на: anelcka80 в септември 01, 2010, 17:32:21
Момичета, имам си вече албум. Приятно гледане
Milataaa
желая ви вашата приказка да продължи до края на дните ви.
Уникална сватба.Страшно много ми хареса всичко.Роклята и прическата и черният лак. :girl_wink:Букета страхотен.Украсата един път.Много много добре се е получило. @}->--ЧЕСТИТО и много любов и здраве занапред.
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #211 -:
септември 01, 2010, 20:43:04 »
anelcka80, благодаря за пожеланията
и да ви се връща както се казва:)
И за албума ви.....УАУ
СТРАХОТНА ФОТОСЕСИЯ :)Много стилна и красива булка си, а букетът ти е страшен и той
Има от любимите ми червени топченца - аз имах, ама зелени
А от снимките на стълбите направо настръхнах...няма такава красота...едновременно страшно стилно и красиво! Браво! Кои са фотографите ви? Много добри и сте подбрали местата за снимки страхотно!
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859
«
Отговор #212 -:
септември 01, 2010, 21:22:55 »
Благодаря момичета. Радвам се че ви харесва, но най-важното - на нас много ни хареса
. Николай като ме видя не можа да каже нищо в началото. Загуби ума и дума
. Та така.......
liony2000
лакът ми беше много тъмно кафяв, тъй като украсата ми имаше кафяво, и си пасваше с темата ретро. А и правеше контраст.
Тук е мястото да благодаря на abii (Албенчето) за страхотхата изненада. Макар да не влизаш често, даже напоследък -въобще, искам да изкажа най-голямата си благодарност за жестовете които направи за нас!!!!! Пожелаваме повече хубави моменти и хубави хора в твоя живот!
«
Последна редакция: септември 01, 2010, 21:28:07 от anelcka80
»
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499
«
Отговор #213 -:
септември 01, 2010, 22:43:50 »
anelcka80, с малко закъснение, но честито и от мен! Радвам се вашият сватбен ден е преминал страхотно и според очакванията ви! Пожелавам ви много здраве и семейно щастие! Да отбележа, че ветрилото ти е разкошно
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #214 -:
септември 02, 2010, 08:42:59 »
Благодаря!!!!
От ибей за 5 евро- пластмасово с налепени пера, само му сложих перлите да му скрия малко евтиният вид. Но и аз си го харесвам.
«
Последна редакция: септември 02, 2010, 08:46:24 от anelcka80
»
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #215 -:
септември 02, 2010, 10:37:17 »
anelcka80
, и аз се присъединявам към честитките и много ми допадна цялостната визия на всичко. Най- много ми хареса роклята ти. Нещо подобно исках и аз макар , че си намерих точно каквото искам , но твоята рокля е същата каквато исках и аз. От къде е между другото?
«
Последна редакция: септември 02, 2010, 13:58:06 от red_roses
»
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #216 -:
септември 02, 2010, 11:32:15 »
От Холидей сона е. За 2 седмици ми я ушиха
и цената и беше много добра....поне така мисля 585 лв.
Много съм доволна, ако бях ходила до Асеновград - път + рокля + 2 нощувки (за мен и мама) + ядене , щеше да излезе даже повече, и цялата акция щеше да ми костава и много нерви...
Аз много съм доволна и от воала си. В ибей за 40 лв с достабката, 3 м дължина и с шлейф (за съжаление няма една снимка с него, надявам се гостите да са направили поне). Иначе тук ми искаха 150 лв за нормална дължина с пришити перли.
«
Последна редакция: септември 02, 2010, 11:36:59 от anelcka80
»
Активен
tanives
Любопитен
Публикации: 42
«
Отговор #217 -:
септември 03, 2010, 12:13:01 »
Anelka
нямам думи просто!!!!
Страхотна фотосесия. Нашата не се доближава дори малко. Кой ви беше фотографа? Ако трябва да съм честна, по - хубави снимки до сега не съм виждала. Благородно ти завиждам
Активен
tanives
Любопитен
Публикации: 42
«
Отговор #218 -:
септември 03, 2010, 12:23:17 »
Milataaa
честито и на теб!!!
Много семейно щастие и безгранична любов! Доволна ли остана от Бриз2 и Тито?
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #219 -:
септември 03, 2010, 22:09:09 »
Благодаря:) Да, Бриз 2 /в лицето на Калин - никога не съм срещала по-съвестен човек, понеже организацията от тяхна страна лежи на него - много приятен, коректен, много симпатичен младеж, даже след сватбата си поговорихме като приятели...нямам думи за него/. Тито - нямаше човек на сватбата, който да не ни каза - този водещ е невероятен! Така гледаше да прави всичко, че да е и изненада за нас. Организацията на сватбата беше страхотна и препоръчаният ни от Тито ансамбъл беше диамантът на вечерта:) Бриз 2 - страхотна храна, страхотно обслужване, а вечер край басейна с подходящата украса е ...нямам думи...И имат страхотна търговска политика. Страшно доволна съм!
Активен
red_roses
Професор
«
Отговор #220 -:
септември 04, 2010, 09:00:59 »
Цитат на: Milataaa в септември 03, 2010, 22:09:09
Благодаря:) Да, Бриз 2 /в лицето на Калин - никога не съм срещала по-съвестен човек, понеже организацията от тяхна страна лежи на него - много приятен, коректен, много симпатичен младеж, даже след сватбата си поговорихме като приятели...нямам думи за него/. Тито - нямаше човек на сватбата, който да не ни каза - този водещ е невероятен! Така гледаше да прави всичко, че да е и изненада за нас. Организацията на сватбата беше страхотна и препоръчаният ни от Тито ансамбъл беше диамантът на вечерта:) Бриз 2 - страхотна храна, страхотно обслужване, а вечер край басейна с подходящата украса е ...нямам думи...И имат страхотна търговска политика. Страшно доволна съм!
Просто нямам какво друго да добавя към твоите думи за тези хора и в частност за Калин!
Активен
bubble_dreams
Новак
Публикации: 16
«
Отговор #221 -:
септември 05, 2010, 17:50:31 »
Здравейте на всички!
От известно време следя темичката и най-накрая се престраших да пиша
Поздравявам всички от вас, които междувременно сложиха началото на съвместен живот и желая много късмет и нерви
, на всички, на които предстои големия ден!
Аз още нямам ясна концепция за нещата, но се надявам с ваша помощ нещата да си дойдат на мястото.
Анелка, невероятна фотосесия! Би ли споделила фотографа?
Активен
didinka_7
Ентусиаст
«
Отговор #222 -:
септември 07, 2010, 10:53:18 »
Здравейте,мили момичета.Отдавна не съм писала,но толкова бях шашната,че не знаех какво по-напред да направя.От 05.09.10г.и аз вече съм ГОСПОЖА!
Искам да благодаря на всяка една от вас-за съветите,за идеите,дори и които не са лично насочени към мен.Просто се радвам,че имаше с кого да споделя,кого да питам и на кого да се оплача!
Ще кажа няколко думи за Димят-прекрасни професионалисти и в частност-Димитър Колев.Направиха празника ми пет звезден.Олесниха подготовката ми.В деня на сватбата имаше още една сватба,но аз по никакъв начин не усетих този факт.Сервитьорите бяха достатъчно за да обслужат гостите ни.Разбираха всеки мой жест,а и не само мой.Обърнаха еднакво внимание на всички присъстващи.Много важно за мен беше,че вентилацията беше О.К.
Аби,невероятна жена!Хиляди,хиляди благодарности.Всички,които са работили с нея са наясно с нейният професионализъм.
Бях чула и лоши и добри думи за Румен Черкезов,но моето мнение е,че е чудесен водещ и чудесен ДЖ.В момента,в който влязохме в ресторанта всичко остана в неговите ръце.Нямаше излишни думи и излишни песни.Съобрази се с всяко наше желание.Имам ужасна мускулна треска
Един съвет от мен-много важен човек на сватбата е фотографа.Мразя да се снимам,но толкова много се отпуснах пред нашите фотографи,че като че ли не бях аз.Чуствах се като принцеса.
Имам обица на ухото искам да споделя с вас за да не допускате моята грешка-натоварих баща си с много задачи.Да настани гостите в хотела,да вземе украсата за колата,да кара нашата кола и горкия от толкова задачи/той преди това пропатува 400км./просто закъсня за сватбата-сватбта тръгва от младоженеца него го няма с колата.Просто се беше преуморил и в ресторанта беше на края на силите си.Не правете моята грешка.Даже от нерви му се развиках-сега ми е мъчно.
Сега вече мога да давам съвети на всички насточщи булки.Поне сега съм малко по-спокойна.
А снимки малко по-нататък!Успех на всички!
Активен
red_roses
Професор
«
Отговор #223 -:
септември 07, 2010, 11:11:46 »
didinka_7
, ще си чакаме снимките да знаеш
.
Поздравления за сватбата , желая ви да сте много щастливи и да се обичате и подкрепяте винаги. За Черекезов се радвам , че сте останали доволни. Ние не бяхме чак толкова доволни , но мина и замина
. В случая с баща ти лошото е в това , че си натоварила само него. Аз натоварих майка ми и сестра ми , но се оказа , че и доста други хора са помагали. Какво да направя , можех само на тях да разчитам да не провалят нещо , защото бяха неизменно до мен през цялата организация на сватбата. Бяха изморенички , сестра ми била пред нервна криза, докато оправяла местата в ресторанта, имало там някакво несъответствие , оправила се после ама и коствало бая нерви. Майчето малко се срина пък тя, беше й тъжно и не знам колко е помагала. В ресторанта ми се видя смачкана. Това е точната дума. На другия ден разбрах какво й е било. В нас като дошли да ме вземат го изживяла много сантиментално и си поплакала. От там насетне едвам се държала. А тя е много силна жена, но ето , че се е предала. Щях да я бия после , ние се веселим , а тя да плаче
.
Активен
vilenceto
Професор
«
Отговор #224 -:
септември 07, 2010, 12:05:27 »
didinka_7, много семейно щастие ви пожелавам
, чакаме снимки. благодаря за съветите, ще ги имам предвид и аз да ти кажа на мама съм й намислила доста задачки, но май трябва да й намеря заместници.
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...