Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 13:06:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Варна - 8  (Прочетена 177492 пъти)

spzd
Ентусиаст
**
Публикации: 79

« Отговор #195 -: август 23, 2010, 10:51:15 »

Здравейте момичета,отново съм на линия:))) Всичко мина прекрасно, снимки съм пуснала в темата:)))
Като скорошна булка, да препоръчам фризъор- Тедито се казва,изключително старание и невероятен резултат.Аз поне обиколих доста фризъори и имам опит,все не се харесвах. Прическата ми беше малко фриволна и понеже подухваше вятър си мислех,че няма да издържи,но това беше заблуда, издържа и не помръдна вобще,въпреки всички танци,вятър и дори стоя два дни след това:)
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: август 24, 2010, 08:26:52 »

Е, момичета и аз минах по реда си! wedding Беше невероятно изживяване, като в прекрасен сън. Още не мога да асимилирам всичко, което се случи. Мина без ексцесии, с много смях и сълзи......... и много ядене  sarcastic Искам още веднъж да благодаря на Abii за невероятната иненада, БЛАГОДАРЯ!!!!!!!!!!!!!!
Снимки чак другата седмица  blum
Активен
Мименце
Професор
Публикации: 455

Искам всичко!!!

« Отговор #197 -: август 24, 2010, 08:29:37 »

Честито anelcka80 !!!
Бъдете много щастливи!
Момичета една приятелка ще се омъжва през октомври, но тъй като  не е в БГ искам да попитам някой знае ли откъде да се намери кола под наем за около 3 часа?
Активен
BacuTy
Ентусиаст
**
Публикации: 88

« Отговор #198 -: август 25, 2010, 10:15:54 »

Spzd,страхотна булка си била girl_wink
Може ли да ми дадеш координатите на Маруся и Тедито ?
Дано не е късно понеже моята сватбата е на 18.09 sad
Активен
spzd
Ентусиаст
**
Публикации: 79

« Отговор #199 -: август 25, 2010, 12:01:35 »

Според мен няма да е късно, аз ходих при Тедито една седмица преди сватбата и направихме две пробни прически за това време.
В момента не мога да ти дам телефони на нито едната,защото съм извън страната и не са в мен.
Координати на Маруся лесно можеш да намериш- момичетата тук ще ти помогнат,а вече за Тедито питай Маруся- те работят заедно. Иначе мога да ти обесня къде се намира салона на Тедито.
Намира се точно на обръщача на тролея 83- там има доста салони фризъорски - неиния е точно под белите чадъри на Мартини бара- в новата кооперация,но все пак питай Маруся за телефон нейн.
Ако не намериш -пиши ще ги потърся пак.
Активен
slavenaaa
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #200 -: август 25, 2010, 13:14:48 »

Здравейте, Искам да помоля за съват... Резервирахме вила Аква за 10.10.2010. Искахме сватбата ни да е на вън, с шатри и т.т. Но и помислихме за това, че октомври по-принцип е студен месец (въпреки миналата година) и попитахме при евентуално жлошаване на времето дали може да ползваме ресторанта. Казаха ни че няма никакъв проблем, въпреки, че знаеха че бройката ни е 80 човека. Наша е грешката, че им се доверихме, както и на снимките в сайта им. Наскоро отидохме да огледаме всичко и установихме че е ъпсурдно на сее съберем 80 души в ресторанта... И СЕГА СЕ ДАРПАТ ДА НИ ВАРНАТ КАПАРОТО, което е 500лв. Какво можем да направим???Осжен да се надяваме някоя друга двойка да иска да си направи сватбата там на сащата дата,която даа има по-малко гости...
Активен
tanives
Любопитен
*
Публикации: 42

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: август 25, 2010, 19:30:39 »

Честито Аnelka80!!!!
Много семейно щастие ви пожелавам! И аз си минах по реда вече - наистина е страхотно изживяване. Чакам видеото, че половината от сватбата ми се губи от вълнение!  blum
Активен
rain
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: август 26, 2010, 08:56:49 »

slavenaaa, октомври и то началото сигурно още ще е хубаво времето за сватба навън, освен това вие ще загреете, ще се танцува  smile За капарото ме съмнява да ви го върнат, въпреки че като са ви подвели би трябвало да си поправят грешката. Единственото, което можеш да направиш е да водиш разговори с тях, нищо друго според мен. Успех!
Активен
vilenceto
Професор
Публикации: 409

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: август 31, 2010, 11:17:27 »

момичета, имам нужда от помощ. искам да си поръчаме от тези номера, които се слагат на колите, но не искам да е стандартното "младоженци" , а с нашите имена и да мога сама да си избера шрифта и начина на изписване. някоя от вас има ли идея къде могат да ми ги направят.
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: август 31, 2010, 11:34:00 »

В рекламните агенции правят такива неща.
Другият вариант е ти да си ги направиш и да ги ламинират, за да изкарат целия ден.
Активен
vilenceto
Професор
Публикации: 409

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: август 31, 2010, 14:02:30 »

много благодаря lionelsa, това с ламинирането ми хареса, хем така ще стане т о ч н о  както аз искам.

а иначе да ви се похваля, че си взех обувки  yahoo , като съвет мога да ви кажа, да не изключвате магазините около ритуалната като вариант при обикалянето. Не знам дали при вас е така но аз някак си все бягах от тези магазини, много конвейрно производство ми се струваха, но се оказа че роклята ми е от тях, а сега и обувките. Сред всички еднакви нещица излизат и хубавки. просто съвет от мен при лутането из магазините.
Активен
liony2000
Сватбар
Публикации: 164

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: август 31, 2010, 17:01:22 »

spzd ,anelcka80   честито.Добре дошли при бракуваните.Много се радвам ,че сватбите ви са се получили чудесни.Много любов и разбирателство ви желая.Чакаме снимки.
Активен
liony2000
Сватбар
Публикации: 164

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: август 31, 2010, 17:24:47 »

Милата страхотна сватба се е получило.Не,че съм се съмнявала.Само от поканите ми стана ясно.Желая ви безгранична любов и много разбирателство.(И един  бъдещ мюзик айдъл) girl_wink
Активен
Milataaa
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: август 31, 2010, 19:22:24 »

liony2000 , благодаря ти smile След минути ще ми връчат диска със снимките и се надявам да успея скоро да направя сватбения ни албум тук  smile Имаше много запомнящи се моменти smile Но, вие всички които вече преживяхте своя прекрасен сватбен ден го знаете - остава невероятен спомен за цял живот!
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: септември 01, 2010, 17:32:21 »

Момичета, имам си вече албум. Приятно гледане  yahoo
Milataaa желая ви вашата приказка да продължи до края на дните ви. 
« Последна редакция: септември 01, 2010, 17:36:25 от anelcka80 » Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: