Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 08:51:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 9   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Разположение на гостите по масите - 2  (Прочетена 65798 пъти)

AnGeL oF lOvE
Сватбар
Публикации: 155

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: февруари 23, 2011, 01:26:11 »

Голяма играчка беше, докато успея да подретя масите. С разполужението на гостите по масите изпитвам големи затруднения...  girl_impossible

* Untitled2.png (40.79 KB, 1249x584 - видяно 879 пъти.)
Активен
CabuHka
Професор
Публикации: 378

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: февруари 23, 2011, 09:31:56 »

Mariaid, и аз така мисля! За това я харесах програмката, за която по-нагоре съм писала. Не мога обаче да и открия хакната версия или някой крак. А уж се справям с такива неща. sad Някой може ли да помогне? Програмката би била полезна на всички кандидат булки, но да се плаща не ми се иска. girl_impossible

Мисля, че намерих крак, но ще пиша след малко, за да видя дали работи както трябва
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: февруари 24, 2011, 21:16:58 »

Оооооо, Сабинка! Благодаря, благодаря, благодаряяяяяяяяяяяя!!! give_rose Bravo yahoo
Активен
steli4ka
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: юни 24, 2011, 05:42:48 »

Здравейте  smile
на мен ми звучи много интересна идеята всяка маса да носи име на екзотично място до което искат да отидат младоженците. Така дори може да се направи закачка с гостите, че всяка маса е отговорна за организацията на пътешествие до съответното място за подарък на младоженците  danceg После бързо трябва да се изясни, че е базик, за да няма  beating 
Друга идея за наименоване на масите биха могли да бъдат имена на цветя, цветове, плодове и т.н Инатересно е, а и би свършило работа, стига гостите да не се запътят към тяхното си любимо нещо, без да се съобразят с таблото за настаняване  Yes  ако всепак си остане вариянта за числа, ето и идеята, която мисля да приложа аз за нашето табло с настаняване

* 023477458.jpg (31.35 KB, 403x480 - видяно 678 пъти.)
Активен
Barborana
Сватбар
Публикации: 251

« Отговор #19 -: юни 24, 2011, 08:44:40 »

Много полезна темичка! Момичета, имате прекрасни идеи и ще ви следя с огромен интерес. Още не съм стигнала до момента са масите, но вие успяхте да провокирате вниманието ми! smile
Активен
Morning_Flower
Сватбар
Публикации: 279

Love is in the air!!! ...

« Отговор #20 -: юни 24, 2011, 09:59:27 »

Момичета, работи ли ви тази програмка perfect table plan?
аз си я дръпнах обаче безплатната версия е само за 30 гости, и ми иска license key
някой случайно да го има?
помощ, как да се оправя с нея  blush
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: юни 24, 2011, 13:31:57 »

Morning_Flower, аз страшно много я искам тази програма, но така и не намерих кийген или някакъв крак (като изключим 2-3 вирусчета  sarcastic ). Ако някой открие ще съм му адски благодарна, а и ще е полезно за всички!
Относно имената на масите, нашите са с имена на нещо сладко, а именно: канела, ванилия, захарен памук, карамел и т.н.   smile
Активен
sweet_miminka
Любопитен
*
Публикации: 41

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: август 10, 2011, 07:55:21 »

Мили момичета , моля за помощ! Видяла съм се в чудо! Родителите на младоженеца са разведени и баща му е женен повторно! Как да ги сложим всички на масата на родителите, те ще се избиятт дайде съвет моля .  tease
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: август 10, 2011, 13:13:14 »

Ние също имаме подобни проблеми с доста двойки, тъй като родата ми е една шантава!  sarcastic
Аз ти предлагам да няма маса на родителите, а всяка двойка да си седи с нейните си роднини. Защото иначе винаги ще има обидени, ако едните са отделени от така наречената маса на родителите.  smile
Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #24 -: август 10, 2011, 18:19:54 »

Може пък да направите 2 маси на която да седят едната двойка родители с бабите примерно. Поне това ми идва на ум. Пак ще има нещо подобно на родителска маса,но в случая ще бъдат 2 маси и пак най-близките ще се отличават.
Активен
emocia_wa
Професор
Публикации: 399

« Отговор #25 -: август 10, 2011, 19:14:03 »

ейй.. разпределението на гостите е един от най-неприятните моменти...  bad много трудна задача! накрая винаги има недоволни  nea ...особено ако родата е по-"специална"...  blush
тук не се придържайте към традиции или етикет...традициите не са това, което бяха. важното е гостите да не останат разочаровани.  ако съчетаете хора, които не се познават, или не са подходящи-не могат да си кажат 2-3 думи цялата вечер ще им е тъпо на всички на тази маса. а нали точно в ресторанта трябва да е весело и да се танцува..да се забавляват. неприятен момент е ако родителите плащат сватбата-тогава задължително трябва да се съобразите с техните изисквания. най-лошото е ако някои от местата по масите са с гръб към дансинга или към вас. е тогава почва голямото цупене - защо са ме сложили мен тук...явно другите са по-важни.. особено роднините!
а за настаняването - дори и да сте си организирали цялата сватба сами - до последния детайл, в този момент ви трябва някой друг... вас няма да ви има на вратата, да посрещате и настанявате гостите. (дори и да ги посрещате с уелкъм дринк пак не можете да ги настаните един по един до масата)
трябват ви оправни хора, на които можете да разчитате. най-добрия вариант са по 1 човек от страна булката и от страна на младоженеца - така всеки си познава родата и грешките се свеждат до минимум. всеки от тях е въоръжен със списък - гостите се разделят на 2 графи - от страна на булката и от страна на младоженеца. и вече по маси- може там да е описано срещу всяко име какъв се пада (братовчед, приятел от работата..и тн) и срещу всеки номер на маса да пише "приятели от работата", "роднини" максимално обяснения. хубаво е да има и още един човек, който да поема гостите от вратата - "посрещачите" го намират в списъка и казват № на маса, оттам той поема и води до определената маса.
таблото е нелош вариант, но хората се струпват около него докато се намерят в списъка. вечно има някой не разбрал какво да прави, къде му е масата точно и пак се създава усещане за липса на организация. тогава е важно номерата по масите да са големи и да се виждат отдалеч, защото никой не знае разпределението на ресторанта.
най-добре е да си имате такива оправни приятели защото са ви нужни и за други неща  Wink например като приемате поздравления те са след вас и поемат цветя и подаръци - вие вървите само с чашите и се усмихвате, а не сте скрити зад купчина букети и подаръци  danceg
..а и винаги можете да ангажирате професионалисти за организацията в самия ден.. просто за да сте сигурни че всичко ще е наред и ако стане неприятна ситуация ще реагират бързо и адекватно  Wink
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: февруари 07, 2012, 16:09:29 »

аз да си призная, понеже не сме много хора, направили сме схема на самите маси като разположение, но по принцип ще има само по една обща тейбъл картичка на всяка маса, тоест примерно : "маса младоженци и кумове ", маса" приятели на младоженците" ( общи са ни ), маса "роднини" ( там роднините си решиха отсега че ще си сядат кой където му е приятно) и смятам да не се намесвам повече от това, мисля че всички за момента са доволни . Wink
така че при мен засега тази деликатна тема минава лекичко, пък да видим  blush
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: февруари 07, 2012, 16:18:15 »

Аз мисля да разпределям гостите след като получа потвърждения от тях. И аз няма да имам тейбълки с имената на всеки, а само на маса.
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: февруари 08, 2012, 13:45:37 »

Успяхме да направим първоначалното разпределение  crazy Получило ни се е много добре за сега! Окончателно разпределение ще има след потвърждение, но то няма да се промени кой зане колко  good Ще има тейбъл картички с името на всеки (много хубави съм си харесала):

...и номера на масите. Табло няма да правя, мисля че ще стане огромно струпване и бутане  angry От моя страна има 4 големи шаферки (не броя 3-те малки  blum), а от на мъжа ми страната - 4 шафера. Те ще имат задачата да упътят гостите към коя маса са и къде се намира тя, а те сами ще намерят мястото си според тейбъл картичката.

Нашият ресторант е на 2 нива, като от второто има пълна видимост към дансинга и нашата маса (а и другите маси). Долу ще сме ние, родителите ни, 2 маси с най-близки роднини и оттам нататък - всички приятели и близките колеги (които всъщност и те са ни приятели...). Горе ще са по-възрастните роднини и по-далечните. В началото имаше ох и ах как баба ти Пена ще слезе, ама тя баба Пена колко ще стане да танцува по принцип!? Нека на снимките се виждат млади хора, които се забавляват истински, а не родата да не се обиди някои. Сватбата я правим само според собствените си разбирания, не страдаме от скрупули за роди и сръдни  Yes

Та моя съвет е - приятелите и младите нека да са по-близо до вас, това осезателно ще повлияе на купона като цяло, а и на снимките. Ще видите после за какво говоря  good
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: февруари 08, 2012, 14:00:21 »

да , аз по досегашната схема на масите, съседната на нашата е тази на приятелите ни, тази на роднините и техните гости е отсреща. има и няколко по-малки маси , но там всеки да сяда както и с когото иска.
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 9   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: