Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 25, 2024, 08:05:33
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Разположение на гостите по масите - 2
Страници: [
1
]
2
3
...
9
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Разположение на гостите по масите - 2 (Прочетена 65567 пъти)
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
Разположение на гостите по масите - 2
«
-:
юли 18, 2010, 17:36:59 »
Предишната тема
Активен
Mimikaa
Новак
Отг: Разположение на гостите по масите - 2
«
Отговор #1 -:
август 01, 2010, 16:45:37 »
Здравейте искам да направя красиво табло на което да пише всички маси и имената на гостите. Тъй като сватбата ще е на открито имам и шатри и кръгли маси. Чудя се как точно да ги начертая на таблото и също какви имена да сложа на всяка маса(не ми се иска да са номера а имена).
Давайте идеи...ако имате снимки на такива табла моля пускайте
Активен
_Roxy_
Ентусиаст
Love is in the air...
«
Отговор #2 -:
август 03, 2010, 21:16:24 »
В такъв случай е добре да кажеш дали сватбата има някаква тема или какви са цветовете на украсата.
И аз си мисля за такова табло. На нашите покани има стилизирано цвете и мисля да купя картон 1/1.5 м
най отгоре да напиша имената и датата, отдолу без да е със специална схема да са написани номерата/името на масите + кой ще стои на всяка от тях и да включа цветето някакси.
Но снимки май нямам.
Активен
Mimikaa
Новак
«
Отговор #3 -:
август 08, 2010, 00:15:56 »
Много добра идея
Нашите цветове са розово и екрю,ще бъде тип градинска сватба с панделки и пеперудки а може и цветя.
А ти можеш да направиш самият картон под формата на цвете и после да напишеш масите и имената.
Аз немога да реша какви имена да сложа на масите все още....
Активен
Боян Павлов
Любопитен
«
Отговор #4 -:
август 10, 2010, 01:12:24 »
Какво значи "какви имена"? На всеки му изписваш името както си му е и го слагаш на малка картичка пред мястото му. Таблото е безсмислено, защото гостите така или иначе няма да се ориентират. Трябва да има един човек със схема и да направлява всеки към коя маса е, там ще си намери името на картичката. Не можеш да минеш, без човек, който да направлява. Съвсем спокойно може да е от персонала на ресторанта или кетъринг фирмата.
Активен
Mimikaa
Новак
«
Отговор #5 -:
август 10, 2010, 13:38:07 »
Като казвам имена имам в предвид че мислия за вариант да нямам цифри на масите,а всяка маса да има име(вместо номер).Например имена на цветя или нещо такова.Отделно пред всеки ще си има тейбъл картичка с имената.
Смятам да направя табло и отделно да има хора със схеми и да напътстват гостите.
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #6 -:
август 10, 2010, 14:40:33 »
Mimikaa,
виждала съм такива табла, за каквито говориш и могат да бъдат най-различни видове. Може таблото да е от плат с ватен пълнеж като един вид тънка възглавница, на което с карфички са закачени листчета с имената на масите и на гостите. Листчетата може да са украсени с по една панделка или да са оцветени, каквото сърце ти желае. Ако масите са кръгли можеш да изрежеш листчета с кръгла форма и да пишеш на тях, а може и всякакви други форми. Таблото може да е и от корк и пак да сложиш листчета според всяка маса. Ето така например:
А може и просто да подредите масите на голям лист А3, който да се ламинира. Например така:
Активен
Amar
Любопитен
«
Отговор #7 -:
август 21, 2010, 16:40:36 »
Това с имената на масите е идейно и съм го виждала в няколко варианта - от имена на градове (Париж, Рим, Лондон и т.н.) до имена на метъл групи.
Аз съм правила схема с масите и разположението на гостите, която да стои при входа на ресторанта за сватбата на моята кума. Доста от гостите се ориентираха по нея, но по едно време настана струпване отпред и голяма какафония. Затова имаше и хора, които имаха списъци с гостите и масите и ги упътваха - 2 момичета - едното от страната на булката, другото от младоженеца (лесно си разпознаваха роднините)
Много е важно в списъците да се изписват пълните имена на гостите (име и фамилия) защото имаше разни лутащи се по масите Ивановци...
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #8 -:
февруари 13, 2011, 21:18:35 »
Дано не повтарям нечии пост. Открих програма за разпределяне на гостите по масите.
perfect table plan се нарича. В момента я свалям. Дано е добра. Има дори функция да разпределя далече гости, които не бива да седят един до друг.
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар
«
Отговор #9 -:
февруари 14, 2011, 01:28:06 »
Идеята наистина е много добра, със сигурност ще го направя и аз. Не искам да има хотра, които няма да знаят къде да седнат. При разпределението обаче, със сигурност трябва на 1 маса да има само хора които се познават. Иначе няма да се забавляват. ако са от по-притиснителните няма дори и да се запознаят
Може хората, които помагат на гостите да си намерят местата да имат папки с имената (собствено и фамилно) подредени по азбучен ред, а срящу името номера/името на масата. така ще стане по-лесно и за тях да ги намерят в списъка
«
Последна редакция: февруари 14, 2011, 01:29:55 от AnGeL oF lOvE
»
Активен
sashityyy
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #10 -:
февруари 14, 2011, 17:17:19 »
tova sus podredbata na gostite e mnogo dobra ideq samoche pri men problemut e che masite bi trqbvalo da sa okolo 25 i ako oburkam ne6to
Модератор:Задължително пишете на кирилица!
«
Последна редакция: февруари 14, 2011, 19:39:56 от fiibi_bg
»
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883
«
Отговор #11 -:
февруари 14, 2011, 19:36:40 »
Ох, при нас много се обърка. Ще имаме гости от Украйна, които искам да са с родителите ми на маса, тъй като не говорят български и не искам да ги слагам на някоя маса, където да не се чувства добре. Отделно от нашата рода ще каня само семейството на леля ми, с които сме адски близки и много искам да са на една маса с родителите ми...Мислите ли, че ще е добра идея да ги сложа всички тях със свекърва ми на една маса? Знам, че е прието родителите да са на отделна маса, но...
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #12 -:
февруари 15, 2011, 01:25:38 »
Mariaid
, най-доброто е това, което на теб ти е най-удобно! Нашите майки (и на двамата бащи все едно нямаме) ще са седнали всяка със своите най-близки роднини. Според твоите гости ти сама най-добро знаеш как трябва да е.
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883
«
Отговор #13 -:
февруари 15, 2011, 21:41:51 »
Благодаря,
Monikamaria
, ще се консултирам и с нашите да видим какво ще измислим...Иначе са ми казвали, че разпределението на гостите по масата е една от най-трудните задачи.
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #14 -:
февруари 18, 2011, 01:00:53 »
Mariaid
, и аз така мисля! За това я харесах програмката, за която по-нагоре съм писала. Не мога обаче да и открия хакната версия или някой крак. А уж се справям с такива неща.
Някой може ли да помогне? Програмката би била полезна на всички кандидат булки, но да се плаща не ми се иска.
Активен
Страници: [
1
]
2
3
...
9
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>