Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 00:31:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Църковен брак - 4  (Прочетена 156700 пъти)

pansy789
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #360 -: април 18, 2011, 05:07:22 »

При нас също бяха двама, но мисля, че и още един се моташе  И двамата четяха, като втория по-малко, но пък втория поп беше като асистент на първия и на нас, защото ми взимаше свещите и букета и когато преценеше ми ги даваше. Може би и при вас ще е с такава цел.

БАН!
« Последна редакция: април 19, 2011, 08:58:16 от Teo » Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: април 18, 2011, 08:50:32 »

Hypnose , попитай си направо в черквата, те ще ти кажат със сигурност, тук само може да се предположи.
Късметчетата са си еднакви навсякъде, пълни с жито и бонбони, и паричка.

Или ги купуваш готови или си ги правиш така, както ти искаш
Ето и моите, аз ползвах същите бонбонки, но на снимката едвам се виждат, отишли са в другия край smile
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/himka/DSCN0059.jpg.html?action=gallery
Активен
Hypnose
Ентусиаст
**
Публикации: 126

« Отговор #362 -: април 18, 2011, 15:02:30 »

tweety bird,благодаря за разяснението! smile Твоите са се получили страхотно.
Активен
Lepotica
Любопитен
*
Публикации: 45

Г-жа -)

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: април 28, 2011, 08:00:06 »

Здравейте бъдещи младоженки,

Извинявам се предварително, ако се повтарям с моя въпрос...просто нямах време да изчета всичко. blush
Какви документи е необходимо да носим, когато си записваме ден и час за венчавка? Мисълта ми е...утре възнамеряваме да свършим тази работа, но осъзнахме, че кръщелното свидетелство на годеника ми е в родния му град... cray
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #364 -: април 28, 2011, 08:12:21 »

Това зависи от самата църква - всички те работят по свои правила, такова ми е впечатлението. Отидете с документите, които имате и кажете, че ще донесете по-късно останалите, би трябвало да ви разберат. На нас никакви документи не ни искаха за самото записване, в други църкви искат кръщелните на младоженците, а в трети - даже и кръщелните на кумовете.
Активен
grey
Сватбар
Публикации: 190

« Отговор #365 -: април 28, 2011, 13:12:58 »

Защо не сканирате/снимате липсващия документ и да разпечатате копие? Едва ли държат на оригинала.
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: април 28, 2011, 13:22:18 »

На нас също не ни искаха никакви документи при записването. Предложението на grey ми се струва разумно, можете да я послушате, макар че е възможно и да няма проблем просто да занесете по-нататък кръщелните, има много време до сватбата ви все пак smile Успех!
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: май 03, 2011, 21:02:11 »

Момичета, да ви дам малко инфо по повод венчавката в Св. София - казаха ни, че не се изисква специална чаша за виното, може спокойно да се използва една от чашите за гражданското smile Ние си имаме предвиден бокал, но някои от вас могат да си спестят този разход, ако още не са си купили smile
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: май 04, 2011, 14:44:29 »

soulless, Благодаря за инфото, аз точно за това си мислех.  Bravo Една приятелка ми каза,че те са направили така на тяхната сватба, но все пак е било преди 7 години и за това се чудех дали да направя така и аз. Сега вече съм сигурна. smile girl_wink
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: май 04, 2011, 14:49:06 »

Веси, моля! Радвам се, че съм ти била полезна smile
Активен
Susito
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ще ставам госпожа :-)

« Отговор #370 -: май 05, 2011, 15:36:07 »

Да се похваля, онзи ден свекървата ми запази час в Света София и вече няма мърдане ще има  priest
Да ви кажа много се вълнувам за венчавката  smile
Активен
alo_madona
Сватбар
Публикации: 204

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: май 11, 2011, 17:12:23 »

Момичета във Св Неделя ще се венчаем , но не искам да съм със шал , защото имам воал който ми покрива раменете , дали ще имам проблем или да си купя по-ок
И др ако някои си е взимал от там свещи ме интересува дали са хубави и как им вървят цените

Мерси сладурки give_rose
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 638

"Do you think that our love can create miracles?"

« Отговор #372 -: май 11, 2011, 19:03:00 »

Ало_мадона, за шал не знам, но свещите ходих да ги гледам - струват около 20 лв. двете, имат украса, но може и без, доста масивни са и много ми харесаха като цяло. Нашите решихме оттам да ги вземем smile
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: май 11, 2011, 22:32:38 »

Момичета във Св Неделя ще се венчаем , но не искам да съм със шал , защото имам воал който ми покрива раменете , дали ще имам проблем или да си купя по-ок
И др ако някои си е взимал от там свещи ме интересува дали са хубави и как им вървят цените

Мерси сладурки give_rose

Точно за Св. Неделя не знам, но по принцип не мисля, че е проблем да си с голи рамене след като ще имаш дълъг воал. При мен е същото, не мисля да си мятам и шал на раменете, освен ако на 22-ри е много студено, разбира се smile
Активен
Susito
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ще ставам госпожа :-)

« Отговор #374 -: май 12, 2011, 09:16:21 »

alo_madona Миналото лято бях на венчавка в Света Неделя и булката (американка) нямаше нито шал, нито воал. Роклята й беше до колената, с голи рамене и нямаше никакъв проблем.
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: