Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 19:44:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: За музиката по сватбите - 2  (Прочетена 20202 пъти)

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« -: юли 18, 2010, 17:31:42 »

Предишната тема
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: юли 24, 2010, 23:03:15 »

Момичета и момчета, някой да има информация как вървят хонорарите за изпълнение на класическа музика, да кажем струнно дуо или квартет цигулки или соло арфа? Става дума за София. И ако можете да препоръчате изпълнители много ще съм благодарна!

Някой да има отзиви за ето тези хора:

http://www.livemusicagency.com/bg/about.htm
 give_rose give_rose give_rose
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
Публикации: 557

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: юли 25, 2010, 00:15:47 »

Знам, че струнен квартет (чело, виола, 2 цигулки мисля, но не съм сигурна) струва 800 лв. Става въпрос за свирене по време на изнесен ритуал и уелкъм дринк. Не мога да ти препоръчам конкретни изпълнители, ние намерихме едни през нашата агентка, на Мишо много му харесаха от записа от друга сватба. Още не знам със сигурност дали ще бъдат на нашата сватба, вероятно да.
Ако искаш, мога да питам за координати.
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: юли 25, 2010, 00:17:58 »

О, asseto, много ще съм благодарна наистина! Ние се замисляме за уелкъм дринка дали да нямаме и затова питам! Моля те ми пусни координати!  give_rose give_rose give_rose
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
Публикации: 557

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: юли 25, 2010, 00:22:45 »

ОК, ще питам агентката и ще ти ги пратя.  good
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #5 -: юли 25, 2010, 02:40:12 »

Здравейте, аз имам инфо и за класически музиканти с по-ниски цени, които го интересува да пише на лични.
Активен
Cvety
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #6 -: септември 10, 2010, 09:15:08 »

Момичета и момчета, моля дайте ми координати на музиканти, които да свирят при взимането на булката. Става въпрос за София. Много ще съм ви благодарна!
Активен
D.J. Алекси
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ако искаш сърце да дадеш, сърце ти трябва да имаш

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: септември 10, 2010, 20:17:06 »

Здравейте. Музиканти за извеждане на булката за гр. София ви препоръчвам колегите музиканти от фолклорна формация "НАШЕНЦИ". Координати на "Нашенци" можете да видите в Google. Много са добри! (имат и видео на сайта им)
Активен
abs_
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #8 -: януари 12, 2011, 12:30:17 »

Нашият DJ казал да си записваме какви песни искаме да ни пуска. Предполагам, че ще се ориентира по тях какво слушаме и какво ни харесва, обаче убийте ме нито една песен не мога да напиша за сватба .... ХорА ще има, ретро трябва да има за по-възрастните, нещо като диско, поп, балади и т.н. изобщо към хитове от различни периоди клоня. Ама за конкретни песни като се замисля и ми се изпразва главата. smile
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883

« Отговор #9 -: януари 12, 2011, 12:36:25 »

И нашият каза да си направим списък от 10-тина песни, които искаме задължително да пусне на сватбата...явно да се ориентира как и що и да се подготвки предварително. Но като седна и аз да мисля и не се сещам нищо...Но съм решила щом се сетя за някоя песен да си я записвам, че иначе за всички на куп няма как да се сетя. DANCE
Активен
Garfield
Ентусиаст
**
Публикации: 128

« Отговор #10 -: януари 12, 2011, 16:37:02 »

Здравейте, аз се интересувам от координати на струнен квартет за Пловдив.
Благодаря предварително  smile
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: януари 12, 2011, 17:43:10 »

Не намирам никакви обяви, но е възможност, да отидеш до музикалното училище и залепиш обява там или да запиташ на място. Мисля бедните студенти ще имат интерес.  Wink
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #12 -: януари 12, 2011, 17:51:31 »

Ние също мислим да дадем някакво списъче с песни, които искаме да бъдат пуснати на сватбата. Ако седна пред листа да мисля нищо не се получава, затова съм предприела друга тактика. Така и така по цял ден слушам радио, като чуя някоя песничка, подходяща за сватбата си я добавям в списъка.smile Да не си помислите, че имам някой огромен списък - не, за 3-4 месеца, съм написала 5-6 песнички. Накрая ще направя финална ревизия на списъка и може би някои от песните ще отпаднат. Не мисля да е някой голям списък.
Активен
D.J. Алекси
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ако искаш сърце да дадеш, сърце ти трябва да имаш

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: януари 12, 2011, 23:27:44 »

Здравейте, аз се интересувам от координати на струнен квартет за Пловдив.
Благодаря предварително  smile
Обадете ми се ако решите да Ви дам координати smile
Аз също съм завършил музикално у-ще 2003г. с класическа и народна музика, така че ако решите се свържете с мен. В моя клас имахме 6 цигулари, които вече са вишисти, свирят и преподават навсякъде, а и не са само те...  smile
« Последна редакция: януари 12, 2011, 23:37:32 от Алекси Маронов » Активен
mani4eto85
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #14 -: февруари 14, 2011, 23:42:25 »

Здравейте на всички.
Нова съм в форума.Предстои ми сватба август месец и сме решили да изберем оркестър.Като начало набелязахме орк."Млади Тракийци" но никъде в нета не успяхме да открием техни координати.
Ще съм много благодарна някой да помогне с инфо,впечатления,цени..
Предварително благодаря за отговора
Активен
Страници: [1] 2 3  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: