Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 09:43:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 7 част  (Прочетена 267986 пъти)

JuliS
Ентусиаст
**
Публикации: 53

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: октомври 06, 2010, 18:32:46 »

Ние избрахме подарък за гостите.  smile Направих пробно една свещичка... но има да я довършвам. Към всяка кутийка ще бъде прекрепено папирусче с благодарност
ето снимките:

а ето и разгънатото папирусче
Активен
_Roxy_
Ентусиаст
**
Публикации: 114

Love is in the air...

« Отговор #136 -: октомври 06, 2010, 18:41:08 »

JuliS много добро оформление на подаръка! Тази мисъл на Буда е една от любимите ми.
Активен
JuliS
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: октомври 07, 2010, 19:58:25 »

благодаря. give_rose
Сега правя сватбената книга...
ама нещо май не ми се получава blush
платът е толкова хубав на живо... но върви като "жив". Ъглите станаха зле! Ще мисля друг вариант sad
« Последна редакция: октомври 07, 2010, 20:42:42 от JuliS » Активен
Анелия
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #138 -: октомври 10, 2010, 19:26:02 »

JuliS много добре са се получили свещите, а папирусчето към тях е супер идейно smile За сватбената книга мисля, че не трябва да се притесняваш, че ъглите не са перфектни. Според мен изглежда чудесно и гостите ще оценят творчеството, което е вложено в работата.  good  Все пак ако смяташ да правиш друг вариант, може да пробваш с плат, който не е разделен на квадрати.
Активен
pepche
Сватбар
Публикации: 250

« Отговор #139 -: октомври 10, 2010, 21:34:00 »

Katrine страхотна идея за подарък  Bravo
JuliS много добре са се получили и подаръчетата и сватбената книга  good
Относно нашите подаръчета имам наблюдения, че някой от гостите не си ги оставиха за спомен, а си ги хапнаха  laugh
Активен
Анелия
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #140 -: октомври 10, 2010, 22:27:23 »

pepche, останал им е вкусен спомен!  smile
Активен
Paradisa
Ентусиаст
**
Публикации: 59

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: октомври 13, 2010, 18:29:38 »

Здравейте момичета, искам да попитам нещичко макар и да прозвучи глупаво blush..Това с подаръците задалжително ли е? Аз не се опитвам да спестя пари или нещо такова. Наскоро споменах на една приятелка, че се чудя какво да подаря на гостите и тя беше супер учудена, че мисля за нещо такова. На последната сватба, на която бях ( 2009) нямаше подаръци. Това нова традиция ли е според вас и мислите ли, че гостите очакват да получат нещо? Аз съм за отблагодаряване към тях по някакъв начин, но съм много срещу разни дракулки и сувенийрчета, които само ще им се моткат из шкафове. Колко и да гледам, нищо не мога да харесам и си мислех за снимка от сватбата, да се подари на самата сватба, но много фотографи нямат тази възможност. И тъй, това което мисля е евентуално наша снимка с благодарствен надпис или  прикрепена картичка...Нищо оригинално не ми хрумва sad
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
Публикации: 923

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: октомври 13, 2010, 19:34:15 »

Paradisa, аз не мисля че традицията е нова.На сватбата на моите родители, майка ми е раздавала на гостите ръчно избродирани кърпички от коприна(вместо сегашните бутониери). Но живеем в такива времена, че никои нищо не очаква, някои младоженци нямат възможност, други въобще не се сещат. На гостите ти най-вероятно ще им направи впечатление или пък ще е приятна изненада ако има подаръчета, но надали някои ще му направи впечатление ако няма. По-назад в темата има доста идеи, а и май доста момичета избират да подарят снимка. На последната сватба на която ходихме ние ни подариха снимка с имената на младоженците и датата на сватбата, тъй че надали е толкова сложно да се направи smile
Активен
stefania1981
Любопитен
*
Публикации: 32

« Отговор #143 -: октомври 14, 2010, 13:39:40 »

Здравейте момичета, искам да попитам нещичко макар и да прозвучи глупаво blush..Това с подаръците задалжително ли е? Аз не се опитвам да спестя пари или нещо такова. Наскоро споменах на една приятелка, че се чудя какво да подаря на гостите и тя беше супер учудена, че мисля за нещо такова. На последната сватба, на която бях ( 2009) нямаше подаръци. Това нова традиция ли е според вас и мислите ли, че гостите очакват да получат нещо? Аз съм за отблагодаряване към тях по някакъв начин, но съм много срещу разни дракулки и сувенийрчета, които само ще им се моткат из шкафове. Колко и да гледам, нищо не мога да харесам и си мислех за снимка от сватбата, да се подари на самата сватба, но много фотографи нямат тази възможност. И тъй, това което мисля е евентуално наша снимка с благодарствен надпис или  прикрепена картичка...Нищо оригинално не ми хрумва sad
Доколкото знам преди са се закичвали перца на всички гости,а сега се дават подаръчета,които да им останат за спомен от сватбата и това вече се прави на всяка сватба,така,че ще е хубаво,ако подарите нещичко на гостите си.Колкото до сватбените снимки мога да ти кажа,че има фотографи,които са си закупили преносими принтери и си вадят подаръчните снимки вътре в ресторанта,виждала съм го с очите си.
Активен
Paradisa
Ентусиаст
**
Публикации: 59

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: октомври 14, 2010, 14:10:18 »

Доколкото знам преди са се закичвали перца на всички гости,а сега се дават подаръчета,които да им останат за спомен от сватбата и това вече се прави на всяка сватба,така,че ще е хубаво,ако подарите нещичко на гостите си.Колкото до сватбените снимки мога да ти кажа,че има фотографи,които са си закупили преносими принтери и си вадят подаръчните снимки вътре в ресторанта,виждала съм го с очите си.

Извинете за неуточнението..под нова традиция имах в предвид, тези малки сувенийрчета, дранкулки, кристални фигурки и тн, дали това се очаква. А, иначе да ще им подаря нещичко, това да  good
Активен
stefania1981
Любопитен
*
Публикации: 32

« Отговор #145 -: октомври 14, 2010, 14:32:12 »

Извинете за неуточнението..под нова традиция имах в предвид, тези малки сувенийрчета, дранкулки, кристални фигурки и тн, дали това се очаква. А, иначе да ще им подаря нещичко, това да  good
Не е задължително да им подарявате сувенирчета, дранкулки, кристални фигурки или разните му там слончета,мидички,сърчица и тем подобни.Виждала съм да се подаряват едни малки и украсени бурканчета с мед или малки бутилчици със вино и ракия от сватбата.Боже, в момента не ми идва нищо друга на ум,ще помисля и ако се сетя ще ти пиша,иначе можеш да заложиш на въображението си и да им подариш нещо нетрадиционно.
Активен
saniN
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #146 -: октомври 14, 2010, 15:29:56 »

Да и аз имам шишенце с ракия от една сватба и ключодържател от друга, което ми се видя оригинално, а в една приятелка видях магнитче със снимка, това го споменавам като малко по-различно...имам и  доста фигурки в една кутия, но да си кажа честно ги пазя само от уважение към приятелите ми, иначе и аз не ги харесвам особенно. Бурканче с мед, бонбони или шоколад с подходяща опаковка - това го имаше по-напред във форума....за друго май не се сещам
Активен
katerinciq
Ентусиаст
**
Публикации: 70

« Отговор #147 -: октомври 14, 2010, 16:00:51 »

преди известно време бях побликувала този линк, но сега ще го направя пак, защото ми се струва, че в посоченият сайт има много интересни идей за подаръци за гостите, а и не сам на високи цени( не знам каква е доставката до БГ), не мога да ти кажа дали снимките отговарят на реалността, но аз много харесах едни тефтерчета http://www.favorfavor.com/page/FF/PROD/6700ST?cid=nextag&utm_source=nextag&utm_medium=cpc&utm_campaign=Shopping%2BSearch.
Активен
suziii
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #148 -: октомври 14, 2010, 16:03:16 »

здравейте, сега вече пиша на кирилица  Bravo,радвам се че и аз съм тук сред вас,моето събитие е чак догодина,но аз отсега започнах да се ровя къде ли не и да ви кажа откровено съм объркана още от сега,което може да ви звучи смешно но е така smile.Давате хубави идеи,но.. искам да ми помогнете в избора или да ми кажете подходящи сайтове за подаръчета за моите гости,ще се радвам ако някой ми пише  Wink
Активен
JuliS
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: октомври 14, 2010, 21:33:18 »

ето моите завършени за жените подаръци

Естествено - сами ги правихме smile
Прекроих сватбената книга но още съхне -нея утре ще ви я покажа.
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: