Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 01:43:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 7 част  (Прочетена 267099 пъти)

CabuHka
Професор
Публикации: 378

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: февруари 16, 2011, 23:40:03 »

Ето една идея за подаръче smile
Активен
eli_belii
Ентусиаст
**
Публикации: 84

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: февруари 17, 2011, 12:21:02 »

devisil много ти благодаря за информацията,ще проверя на тези места,но ако ги вземем от там как ще махнем етикетите. Някой може ли да ми каже от къде можем да си намерим без етикети- сигурно ги има някъде  girl_wink
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: февруари 17, 2011, 12:29:56 »

Колко мл бяха шишетата?
Активен
devisil
Професор
Публикации: 412

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: февруари 17, 2011, 13:37:46 »

devisil ...,но ако ги вземем от там как ще махнем етикетите. Някой може ли да ми каже от къде можем да си намерим без етикети- сигурно ги има някъде  girl_wink

Мила, мият се с топлa водa и теленa четкa.
Активен
vilenceto
Професор
Публикации: 409

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: февруари 17, 2011, 17:28:06 »

Мила, мият се с топлa водa и теленa четкa.

аз свалях етикетите от шампанското и даже не ми трябваше телена четка, сложих ги в топла вода за една вечер и на сутринта етикетите просто бяха паднали, подсуших ги с кърпа и готово.
Активен
abs_
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #320 -: март 01, 2011, 21:06:22 »

Здравейте! В галерията сложих снимка на нашите подаръчета - бурканчета с мед, етикетчето е правено от мен + панделката. smile
Активен
cocorbita
Новак
*
Публикации: 14

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: март 02, 2011, 05:49:40 »

Здравейте и от мен!
И аз доста се лутах в избора на подарък за гостите на нашата сватба.Допълнително усложнение ми беше,че сватбата е с Тематика - Екология и Природа.(И двамата сме еколози).Ето какво измислих:
За жените мисля да НАПРАВЯ  smile свещи от пчелен восък.Снимка може после да прикача.Поставката да е дело на мъжа ми - шайба от дърво с кора.Всичко това завито в нежна органза ( за да не се изкушат да запалят свещите по време на сватбата),панделка от лико с ръчно написано послание на състарена хартия.Посланието е мое дело и парадирам с оригиналност   girl_wink

"Създай си спомен,личен и добър,
за този ден,за тази обич.
С искрица нежност,с дъх на мед
и с топлината вечна на любов.
И нека сгрява и облива с чиста
медна светлина твоят дом,
и твоята богата и добра душа.
За теб - приятелко добра!
Благодарим,че си със нас сега!"

За мъжете съм измислила да аранжирам стари подкови.Оказа се,че не се намирали много често.Имам за сега около 20 а ми трябват поне още 30 ама ще намеря(ако трябва ще купя).
Посланието за тях е:

"Късметът,казват, че не идвал
при този ,който го зове.
А ходил там ,където видел
добро и искрено сърце.
Подкова стара,също казват,
помагала му в избора голям
и носела тя много вяра
и пътя верен сочела на там.
Специално място отреди й -
във твоят дом и в твоето сърце
и тя късметът ще упъти
при теб -
приятелю наш скъп!
Благодарим ти от сърце!"

За децата (ако са много) - все още правим списъка с гостите,мислех да им поръчам комплект от цветни моливи в опаковка от рециклирани материали.
Даже сега ми хрумна,че ако по време на сватбата им раздадат и листи,страхотни спомени може да ми оставт с рисунките си.

Ако имате някакви идеи в този стил,много ще се радвам да споделите.всичко все още е в главата ми и предстоят много промени.
Успех на всички!
Активен
cocorbita
Новак
*
Публикации: 14

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: март 02, 2011, 06:14:37 »

Приложих снимки на идеите в галерията си.
Активен
Flappy
Любопитен
*
Публикации: 31

« Отговор #323 -: март 02, 2011, 09:10:45 »

Здравейте! Сocorbita, страхотни идеи, оригинално и много лично, изключително много ми хареса и ти стискам палци да упееш да го осъществиш!
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: март 02, 2011, 11:36:18 »

Ей, тези свещички от пчелен восък са супер...  Bravo
Активен
Violet
Професор
Публикации: 302

ръчно изработени сватбени покани www.violet-bg.com

« Отговор #325 -: март 02, 2011, 17:12:40 »

cocorbita, поздравления за трудоемката задача, с която се нагърбваш Bravo
Според мен "еко" звученето ще се наруши при използването на органза. Идея, която ми хрумва е например опаковка от рециклирана хартия или ръчно направена такава- под форма на торбичка или пък кутийка от папиемаше:

Не трябва да те притеснява това, че гостите могат да си ги запалят, рано или късно биха го сторили, а и ще има закачено послание все пак.

Въпрос на лично предпочитание разбира се е и употребата на състарена хартия, но добре би стояло също и ръчна хартия или рециклирана такава, обикновено се виждат и частички в нея, става интересен релеф и печат съответно.

Каквото и да направиш накрая, то ще е най-доброто, което сърцето ти ще подскаже  Wink
Активен
super_bianka
Ентусиаст
**
Публикации: 113

« Отговор #326 -: март 02, 2011, 18:30:17 »

Здравейте момичета. Искам да се похваля, че ние вече купихме подаръците за господата- декоративни тапи за вино от метал и дърво, а тези дни очакваме да ни пристигнат подаръците за дамите- кокетни вазивки 15 см. високи, декорирани в бяло и злато.  danceg danceg danceg danceg danceg danceg danceg
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: март 02, 2011, 23:34:18 »

Super_bianka, страхотна ви е идеята за подаръците за господата Bravo - тапите за вино си остават в дома, рядко се запиляват неизвестно къде както става с повечето други подаръчета, каквото и да си говорим Wink Дано и вазичките се харесат на дамите smile
Активен
Flappy
Любопитен
*
Публикации: 31

« Отговор #328 -: март 03, 2011, 09:02:31 »

Super_bianka, честито! И аз много искам да подарим тапи за вино на господата, но не мога да открия на приемлива цена. Можеш ли да споделиш откъде ги купихте и на каква цена!
И честит празник на всички, с пожелание за свобода на духа! leon
Активен
DaBulka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #329 -: март 03, 2011, 22:39:19 »

Аз имам една идея за подаръци за гостите, която някой може да взаимства. Тя е с по-голям бюджет, но ми се струва, че си заслужава, и като дойде моментът се надявам, че няма да имаме пречки да я реализираме. Искам да подарим фиданки на плодни дръвчета, не на всеки индивидуално, а на семейство, или на двойка, разбира се, който от гостите е сам, също ще получи. Почти всички имат къде да ги засядат - дворове на вили, по селата. Може би не на всяка сватба това ще е подходящ подарък, но на моята, както си я представям - в народни носии сред селска обстановка, непретенциозна, без предварителни куверти, а на свободна консумация, сред стари къщи и природа, май ще е подходящо. Изобщо имам съвсем семпла представа за сватбата. Ще остане истински спомен, след време хората ще казват на по-младите "тази круша я садихме, когато тия и тия се ожениха" или "това е ябълката на ...". smile
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: