Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 12:55:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 7 част  (Прочетена 267008 пъти)

CabuHka
Професор
Публикации: 378

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: декември 02, 2010, 22:12:39 »

О това с шоколадчетата е много добро като идея. Само нещо целофанчетата не ми харесаха много
Активен
Violet
Професор
Публикации: 302

ръчно изработени сватбени покани www.violet-bg.com

« Отговор #181 -: декември 12, 2010, 15:53:17 »

Ето това много ми се понрави като идея за подарък:

Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: декември 12, 2010, 19:43:06 »

Да, не е лошо като идея good, но като изпълнение е малко... незнам, не ми харесва. NO  Ако се измени малко - вместо крушка да се осветява със свещичка, нещо като това... smile
Активен
unicusbg
Ентусиаст
**
Публикации: 119

hand made манияк

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: декември 17, 2010, 19:41:03 »

zvun4e, мога ли да попитам от къде си поръчала магнитите и какво представляват. Ако не е удобно тук, моля на лични.
Аз също съм се ориентирала към магнити за хладилник, които да са със снимка от подписването ни. То ще бъде около месец преди купона и ще направим хубава (надявам се) фотосесия. Но се чудя къде да направя точно магнитите, може би рекламна агенция или нещо такова. Милото ми пусна мухата,че на гостите може пък да не им е приятно да им виси наша снимка на хладилника. Малко се зачудих наистина, то засега това ми е фаворитът за подарък. Вие как мислите?
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #184 -: декември 17, 2010, 22:20:31 »

Мен ме кефи тая идея. Изглежда ми оригинално. Пьк те пьрво няма да са оргомни и нтрапващи се (нали?!) и второ, който ен го кефи, няма да си го сложи  pardon Аз бих  good
Активен
neviadv
Любопитен
*
Публикации: 33

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: декември 20, 2010, 10:51:29 »

zvun4e, мога ли да попитам от къде си поръчала магнитите и какво представляват. Ако не е удобно тук, моля на лични.
Аз също съм се ориентирала към магнити за хладилник, които да са със снимка от подписването ни. То ще бъде около месец преди купона и ще направим хубава (надявам се) фотосесия. Но се чудя къде да направя точно магнитите, може би рекламна агенция или нещо такова. Милото ми пусна мухата,че на гостите може пък да не им е приятно да им виси наша снимка на хладилника. Малко се зачудих наистина, то засега това ми е фаворитът за подарък. Вие как мислите?

Здравей,
Ние също се спряхме на магнити за хладилник, съответно много ми допада идеята  Wink. На лични съм ти пратила инфо за фирмата от която ги поръчахме ние.
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: декември 20, 2010, 14:00:26 »

Милото ми пусна мухата,че на гостите може пък да не им е приятно да им виси наша снимка на хладилника. Малко се зачудих наистина, то засега това ми е фаворитът за подарък. Вие как мислите?

unicusbg, ние имахме същите колебания и затова направихме магнитчетата с благодарствен текст. Засега не сме имали рекламации - на хладилниците на всичките ни гости стоят нашите магнитчета  yahoo
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883

« Отговор #187 -: декември 20, 2010, 18:10:55 »

Момичета, кажете на каква цена излизат, за да имаме горе-долу представа. И фирмата на лични, ако може  give_rose
Активен
karamelche_
Сватбар
Публикации: 199

« Отговор #188 -: декември 20, 2010, 21:59:05 »

искам и аз искам и аз smile
ама в този случай..на всеки ли давате магнитче или на семейство .. ?
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: декември 20, 2010, 22:26:30 »

искам и аз искам и аз smile
ама в този случай..на всеки ли давате магнитче или на семейство .. ?

Ние давахме по едно на семейство. Просто си направихме сметката, че ако вземем за пример едно четиричленно семейство и дадем на всеки по едно - едва ли ще си сложат четири еднакви магнитчета на хладилника.
Активен
unicusbg
Ентусиаст
**
Публикации: 119

hand made манияк

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: декември 21, 2010, 09:44:53 »

Ето това е малко особеното на подаръците, които могат да минат за семейни. Малко ще ми е странно да дадем магнитче например на съпругата, а на съпруга и големите деца нищо.
А няма лид а е голям хит, ако подарим кърпи и престилки като едно време. Всички гости сигурно ще са потресени  crazy Wink smile
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #191 -: декември 21, 2010, 11:33:20 »

Носни кьрпи забодени на ревера е много яко и ретро, ама за нашата сватба не се бях сетила pardon

Иначе може да направите два различни модела магнити и да давате един на мьжа, един на жената, които после да станат като комплект, когато бьдат закачени на хладилника.

Ние подарявахме малки бутилки Пещерска  sarcastic Така подарькьт си беше сьвсем семеен  pardon И надявам се като са викали "Наздраве" за нас да са мислили  danceg
Активен
coucoumelle
Любопитен
*
Публикации: 39

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: януари 05, 2011, 20:00:31 »

Ние се колебаем все още какво  да подарим: канелени пръчици с папирус и пожелание, шоколадови бонбони с нашите инициали или фотопъзел? Какво ще кажете? cray
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #193 -: януари 05, 2011, 22:16:22 »

Шоколадови бонбони  good good good
Активен
saniN
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #194 -: януари 05, 2011, 23:23:16 »

Още един глас за Бонбонииииии smile