Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 13:51:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 12  (Прочетена 204897 пъти)

evane
Ентусиаст
**
Публикации: 145

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: юли 29, 2010, 19:34:46 »

здравейте момичета  smile
страхотни неща сте направили  Bravo
ето ги и моите късметчета - 29 са и всичките различни  pardon

* DSC_0218.JPG (32.16 KB, 448x298 - видяно 358 пъти.)
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: юли 29, 2010, 23:44:06 »

Освен тези трите, може ли да видим и останалите?  blush
Активен
evane
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: юли 30, 2010, 07:59:52 »

има няколко снимки в галерията
нямах намерение да ги правя различни, но изрязах малки кръгчета от тюла и нямаше място за бонбони, стотинки и жито. досега това ми беше най - приятната част от подготовката, сега предстои панделката за свещите и за чашите. имате ли представа колко да е дъгла? в черквата, докато обикаляме ще държим ли свещи? ако е така, сигурно ще е по - добре да е около 1,50-2,00м?
а чашите за ритуалната връзват ли се с панделка? тях ми ги рисува кумата и нямам никаква идея какви ще бъдат  Xixixi
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #33 -: юли 30, 2010, 09:06:44 »

Бих искала да ви попитам някои неща относно бутониерките и гривничките за ръка. Имах намерение да направя такива за всички гости. Но при разговор с майка ми тя каза, че едва ли ще им е приятно на всички да ги носят. На мъжете няма да им пука особено(не всички са суетни  Wink ), но жените щели да бъдат с различни тоалети и ако гривничката не подхожда, щяло да бъде неприятно  scratch one-s head Като се замислих има нещо вярно. Може би само, ако става дума за естествени цветя, няма да е така. За съжаление не съм сигурна, че ще можем да си позволим 40-50 бутониери и гривнички от естествени цветя(особено след като четох обсъжданията за цените на цветята в друга тема).
 Какви са вашите наблюдения? Само за най-близките ли е удачно да се направят бутониери и гривнички?
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: юли 30, 2010, 09:17:44 »

Мила michelle, ние решихме само за най-близките да имаме, понеже ще са от естествени цветя.  pardon
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #35 -: юли 30, 2010, 09:38:16 »

Благодаря ти, lunno momiche    give_rose  Някакси ще се примиря, че няма да има за всички, но нека обясня от къде тръгна цялата работа с бутониери и гривнички, които да не са от естествени цветя. Бъдещият младоженец иска гардении  crazy Добре, ама никой не се наема да направи гривни и бутониери от такива цветя. Затова се ровя от 2 месеца за техен декоративен вариант от плат. Ще се радвам и на други мнения по въпроса с бутониерките и гривничките.
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
Публикации: 557

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: юли 30, 2010, 09:43:50 »

Нашите също ще бъдат от естествени цветя и само за най-близките – кумове, родители, брат и сестра.
Няма ли цвете, което на външен вид да се доближава до гарденията и да ви върши работа?
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #37 -: юли 30, 2010, 09:49:54 »

Ох, Асе, няма такова, не и в този сезон. Евентуално камелия щеше да свърши работа, но няма да има такива pardon Освен това бутониери и гривнички се предлагат само от:рози, хризантеми, орхидеи, гербери, кали, фрезии. От друго не се наемат да направят  sad
 Благодаря  и на теб за мнението  give_rose
Активен
evane
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: юли 30, 2010, 09:58:33 »

michelle, според мен няма жена, която не обича цветята (освен ако не е алергична). дали биха си подхождали или не - ако са с цветовете на сватбата ти и се вписват във всичко останало, според мен ще е много по красиво и "цветно" с истински цветя. ние също ще имаме такива, дори и да се наложи да обера градинките около блока. момичетата ще са с бели орхидеи с панделка, мисля да купя една голяма орхидея и да привържа панделките около цветовете, да ги отрежа чак като пристигнат приятелките ми (това ще е около 20лв с панделката, а цветето си остава за мен), мъжете - естествено с розички, бледо розови или "пепел от роза" ще видим какви има - не знам колко струват, но ако са от онези мънички розички, които растат на една дръжка - виждала съм с по 10тина цвята, няма да е много скъпо  smile
гардении се продават и в саксия, около 14лв са. цветовете издържат доста ако не са откъснати, иначе - не знам, но ако си вземеш цвете с повече цветове, вечерта им слагаш панделки и когато дойдат гостите - режеш smile
« Последна редакция: юли 30, 2010, 10:03:05 от evane » Активен
luci
Сватбар
Публикации: 166

« Отговор #39 -: юли 30, 2010, 10:15:34 »

Мишел,

аз пък мисля, че ще е много красиво и стилно всички гости да имот общ елемент от сватбата- цвете (като бутониера или гривничка). Аз подкрепям идеята за изкуствени цветя и мисля, че ако цветята са в тон с украсата няма да има значение дали похождат на всеки тоалет поотделно.
Аз имам подобна идея- за мъжете бутониери, а за жените нещо като щипчица отгоре с изкуствено цвете и който иска да си го сложи в косата, който иска да си го закрепи върху роклята! 
Активен
evane
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: юли 30, 2010, 12:14:02 »

момичета, намерих силикончета за закрепване на панделката на колата - по 50ст от един зоомагазин (по принцип служат за захващане на термометър за аквариум). утре ще видя дали издържат залепени за колата
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: юли 30, 2010, 12:53:25 »

michelle, да отговоря на въпроса ти - ние също ще закичваме само най-близките с бутониери от живи цветя - кумове, родители, братя и сестри и техните приятелки/приятели. Дори и за момент не ми е минало през ума да закичвам всички гости. Но ако това е желанието ти и аз бях гост на ТВОЯТА сватба нито за момент не бих си помислила да имам претенции с какво ми дават да се закичвам. Ами то си е елементарно възпитание и усещане и не вярвам гостите ви да си позволят да мрънкат.  smile
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #42 -: юли 30, 2010, 14:31:12 »

evane, luci, Ariel, благодаря ви за мненията  Flower
 Днес ми е ден за въпроси  blush Този път за книгата за пожелания. Кога според вас е най-удачно да се даде на гостите, за да напишат нещичко?
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: юли 30, 2010, 14:45:41 »

Мишел, понеже точно наскоро си мислех същото - колкото по-рано я пуснете да минава сред гостите книгата за пожелания, толкова по-добре. На последната сватба на която бях пуснаха книгата към края на вечерта и не всички гости успяха да се разпишат, а някои дори не я видяха, други си бяха тръгнали, трети бяха прекалено пияни да пишат каквото и да било!  blum
Активен
bubu_123
Сватбар
Публикации: 227

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: юли 30, 2010, 14:59:51 »

На сватбата на братовчедка ми я пуснаха в началото на вечерта още. И въпреки това имаше гости, които не бяха разбрали за нея, а уж мина през всички.
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: