Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 13:58:09
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Дреболийки - 12
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Дреболийки - 12 (Прочетена 204899 пъти)
evane
Ентусиаст
Публикации: 145
Отг: Дреболийки - 12
«
Отговор #30 -:
юли 29, 2010, 19:34:46 »
здравейте момичета
страхотни неща сте направили
ето ги и моите късметчета - 29 са и всичките различни
DSC_0218.JPG
(32.16 KB, 448x298 - видяно 358 пъти.)
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #31 -:
юли 29, 2010, 23:44:06 »
Освен тези трите, може ли да видим и останалите?
Активен
evane
Ентусиаст
«
Отговор #32 -:
юли 30, 2010, 07:59:52 »
има няколко снимки в галерията
нямах намерение да ги правя различни, но изрязах малки кръгчета от тюла и нямаше място за бонбони, стотинки и жито. досега това ми беше най - приятната част от подготовката, сега предстои панделката за свещите и за чашите. имате ли представа колко да е дъгла? в черквата, докато обикаляме ще държим ли свещи? ако е така, сигурно ще е по - добре да е около 1,50-2,00м?
а чашите за ритуалната връзват ли се с панделка? тях ми ги рисува кумата и нямам никаква идея какви ще бъдат
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #33 -:
юли 30, 2010, 09:06:44 »
Бих искала да ви попитам някои неща относно бутониерките и гривничките за ръка. Имах намерение да направя такива за всички гости. Но при разговор с майка ми тя каза, че едва ли ще им е приятно на всички да ги носят. На мъжете няма да им пука особено(не всички са суетни
), но жените щели да бъдат с различни тоалети и ако гривничката не подхожда, щяло да бъде неприятно
Като се замислих има нещо вярно. Може би само, ако става дума за естествени цветя, няма да е така. За съжаление не съм сигурна, че ще можем да си позволим 40-50 бутониери и гривнички от естествени цветя(особено след като четох обсъжданията за цените на цветята в друга тема).
Какви са вашите наблюдения? Само за най-близките ли е удачно да се направят бутониери и гривнички?
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд
«
Отговор #34 -:
юли 30, 2010, 09:17:44 »
Мила michelle
, ние решихме само за най-близките да имаме, понеже ще са от естествени цветя.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #35 -:
юли 30, 2010, 09:38:16 »
Благодаря ти,
lunno momiche
Някакси ще се примиря, че няма да има за всички, но нека обясня от къде тръгна цялата работа с бутониери и гривнички, които да не са от естествени цветя. Бъдещият младоженец иска гардении
Добре, ама никой не се наема да направи гривни и бутониери от такива цветя. Затова се ровя от 2 месеца за техен декоративен вариант от плат. Ще се радвам и на други мнения по въпроса с бутониерките и гривничките.
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #36 -:
юли 30, 2010, 09:43:50 »
Нашите също ще бъдат от естествени цветя и само за най-близките – кумове, родители, брат и сестра.
Няма ли цвете, което на външен вид да се доближава до гарденията и да ви върши работа?
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #37 -:
юли 30, 2010, 09:49:54 »
Ох, Асе, няма такова, не и в този сезон. Евентуално камелия щеше да свърши работа, но няма да има такива
Освен това бутониери и гривнички се предлагат само от:рози, хризантеми, орхидеи, гербери, кали, фрезии. От друго не се наемат да направят
Благодаря и на теб за мнението
Активен
evane
Ентусиаст
«
Отговор #38 -:
юли 30, 2010, 09:58:33 »
michelle, според мен няма жена, която не обича цветята (освен ако не е алергична). дали биха си подхождали или не - ако са с цветовете на сватбата ти и се вписват във всичко останало, според мен ще е много по красиво и "цветно" с истински цветя. ние също ще имаме такива,
дори и да се наложи да обера градинките около блока
. момичетата ще са с бели орхидеи с панделка, мисля да купя една голяма орхидея и да привържа панделките около цветовете, да ги отрежа чак като пристигнат приятелките ми (това ще е около 20лв с панделката, а цветето си остава за мен), мъжете - естествено с розички, бледо розови или "пепел от роза" ще видим какви има - не знам колко струват, но ако са от онези мънички розички, които растат на една дръжка - виждала съм с по 10тина цвята, няма да е много скъпо
гардении се продават и в саксия, около 14лв са. цветовете издържат доста ако не са откъснати, иначе - не знам, но ако си вземеш цвете с повече цветове, вечерта им слагаш панделки и когато дойдат гостите - режеш
«
Последна редакция: юли 30, 2010, 10:03:05 от evane
»
Активен
luci
Сватбар
«
Отговор #39 -:
юли 30, 2010, 10:15:34 »
Мишел,
аз пък мисля, че ще е много красиво и стилно всички гости да имот общ елемент от сватбата- цвете (като бутониера или гривничка). Аз подкрепям идеята за изкуствени цветя и мисля, че ако цветята са в тон с украсата няма да има значение дали похождат на всеки тоалет поотделно.
Аз имам подобна идея- за мъжете бутониери, а за жените нещо като щипчица отгоре с изкуствено цвете и който иска да си го сложи в косата, който иска да си го закрепи върху роклята!
Активен
evane
Ентусиаст
«
Отговор #40 -:
юли 30, 2010, 12:14:02 »
момичета, намерих силикончета за закрепване на панделката на колата - по 50ст от един зоомагазин (по принцип служат за захващане на термометър за аквариум). утре ще видя дали издържат залепени за колата
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #41 -:
юли 30, 2010, 12:53:25 »
michelle
, да отговоря на въпроса ти - ние също ще закичваме само най-близките с бутониери от живи цветя - кумове, родители, братя и сестри и техните приятелки/приятели. Дори и за момент не ми е минало през ума да закичвам всички гости. Но ако това е желанието ти и аз бях гост на ТВОЯТА сватба нито за момент не бих си помислила да имам претенции с какво ми дават да се закичвам. Ами то си е елементарно възпитание и усещане и не вярвам гостите ви да си позволят да мрънкат.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #42 -:
юли 30, 2010, 14:31:12 »
evane
,
luci
,
Ariel
, благодаря ви за мненията
Днес ми е ден за въпроси
Този път за книгата за пожелания. Кога според вас е най-удачно да се даде на гостите, за да напишат нещичко?
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #43 -:
юли 30, 2010, 14:45:41 »
Мишел
, понеже точно наскоро си мислех същото - колкото по-рано я пуснете да минава сред гостите книгата за пожелания, толкова по-добре. На последната сватба на която бях пуснаха книгата към края на вечерта и не всички гости успяха да се разпишат, а някои дори не я видяха, други си бяха тръгнали, трети бяха прекалено пияни да пишат каквото и да било!
Активен
bubu_123
Сватбар
Публикации: 227
«
Отговор #44 -:
юли 30, 2010, 14:59:51 »
На сватбата на братовчедка ми я пуснаха в началото на вечерта още. И въпреки това имаше гости, които не бяха разбрали за нея, а уж мина през всички.
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
31
Нагоре