Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 00:49:46
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Дреболийки - 12
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Дреболийки - 12 (Прочетена 205500 пъти)
shanny
Ентусиаст
Публикации: 125
Отг: Дреболийки - 12
«
Отговор #375 -:
май 05, 2011, 23:58:36 »
В повечето кинкалерии има и цветчета.. например в голямата стара често споменавана кинкалерия на Пискюлиев /в началото й към пощата/. Аз често си пазаря от едно малко магазинче до Червения (ако знаеш къде се намира офиса на Спийди, малко след него по същата уличка) .. дано ти стана ясно, не ме бива в обясненията. А може и в Слънчоглед да провериш - там има всичко
Аз лично цветчета не слагах, при мен всичко е само перли
даже ги привърших, а имам още неща да произвеждам и трябва да си купя нови. Ще погледна и в това магазинче /Март БГ мисля се казва/, ако има и там ще ти пиша....
Не знам дали тук е мястото да пиша за украсата на колата, но понеже мисля и нея да си правя сама.... Моята тема са лалета и ми се струва, че са много крехки да ги сложа на предния капак на колата... мислех за изкуствени, даже си намерих бели, но пак не съм сигурна. В момента имам идея да намеря широки пандели /зелени/ и да сложим две под формата на буквата Л на целия капак и тук там да има по тях бели лалета. Колата е бяла. Какво мислите, дали ще изглежда добре?
Активен
shosheto
Любопитен
Публикации: 34
«
Отговор #376 -:
май 06, 2011, 18:16:43 »
На нас вече не ни остана много време до сватбата. Днес украсих бутилките с шампанското. Ето снимки:
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/shosheto/shosheto_005/DSC02750.GIF.html?action=gallery
Какво мислите, харесват ли ви, приемам идеи за корекции :-)
Активен
katerinciq
Ентусиаст
«
Отговор #377 -:
май 06, 2011, 19:15:08 »
Браво, много интересна и различна идея
Определено ми допада, но си мисля ,че може да измислиш нещо, което да сложиш около гърлото на ботилката, защото според мен стои малко посно. но иначе още веднъж
«
Последна редакция: май 06, 2011, 19:19:48 от katerinciq
»
Активен
shosheto
Любопитен
«
Отговор #378 -:
май 06, 2011, 19:37:41 »
Цитат на: katerinciq в май 06, 2011, 19:15:08
Браво, много интересна и различна идея
Определено ми допада, но си мисля ,че може да измислиш нещо, което да сложиш около гърлото на ботилката, защото според мен стои малко посно. но иначе още веднъж
Благодаря ти katerinciq
И на двете бутилки ли да сложа нещо около гърлото или само на едната? На мен тази с дебелата панделка, също като теб ми се стори малко постна и след като качих снимките във форума малко я преработих, като вързах една панделка около гърлото на бутилката и сега мисля, че стана много по-добре.На другата бутилка мислиш ли, че трябва да вържа и на нея нещо?
Активен
Devora
Ентусиаст
Публикации: 59
«
Отговор #379 -:
май 07, 2011, 00:00:15 »
Според мен можеше панделката да е по-дълга, т.е. да пада надолу, но и така е добре. Може долу да го "обкантиш" (като горе на гърлото) с панделка. Не знам дали се изразих така, че да ме разбереш.
Но това е лично мнение.
Активен
nonnita
Сватбар
I'll be there till the end...
«
Отговор #380 -:
май 07, 2011, 09:09:36 »
Аз мисля, че не е необходимо да поправяш нищо на бутилката за ритуалната зала. На мен ми харесва така. Много ми харесва. Мисля, че всякаква корекция е излишна в случая.
за идеята, Shoshe!
Активен
shosheto
Любопитен
«
Отговор #381 -:
май 07, 2011, 10:55:09 »
Благодаря ви за мнението
Бутилката за ритуалната зала мисля да не я пипам повече, защото обикновено в такива случай нещата се развалят накрая.
На другата бутилка и вързах една панделка. Снимах я, но нещо не можах да кача снимката в галерията ми, нещо не става. Исках да ви покажа и късметчетата ни за хвърляне, но и тях не мога да кача
Активен
katerinciq
Ентусиаст
«
Отговор #382 -:
май 07, 2011, 12:19:37 »
Цитат на: shosheto в май 06, 2011, 19:37:41
Благодаря ти katerinciq
И на двете бутилки ли да сложа нещо около гърлото или само на едната? На мен тази с дебелата панделка, също като теб ми се стори малко постна и след като качих снимките във форума малко я преработих, като вързах една панделка около гърлото на бутилката и сега мисля, че стана много по-добре.На другата бутилка мислиш ли, че трябва да вържа и на нея нещо?
според мен бутилката с дебелата панделка е постна, но след като си я преработила можеш да прецениш дали е станало по-добре или първият вариянт е твоят.
Активен
water_lily
Любопитен
Публикации: 20
Усмихни се!
«
Отговор #383 -:
май 07, 2011, 18:02:11 »
shanny, благодаря ти за информацията, аз в сряда почивам и ще посетя тези места, надявам се да си намеря всичко необходимо, защото вече нямам търпение да започна да ги правя. Много ми харесаха твоите късметчета, много са нежни
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850
«
Отговор #384 -:
май 08, 2011, 08:45:54 »
Момичета,знаете ли къде мога да намеря тишу хартия, за направата на хартиени цветя?
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859
«
Отговор #385 -:
май 08, 2011, 09:54:04 »
Принципно би трябвало да има във всяка книжарница, в Слънчоглед, и в интернет
http://rakhiva.com/bg/catalog/%D0%A2%D0%B8%D1%88%D1%83%20%D1%85%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D1%8F%20%28%D0%98%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%8F%29
http://store.krokotak.com/product.php?id_product=112
http://www.bilpack.com/index.php?page=packs_paper&lang=bg
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908
«
Отговор #386 -:
май 08, 2011, 17:49:54 »
Цитат на: ellimink в май 08, 2011, 08:45:54
Момичета,знаете ли къде мога да намеря тишу хартия, за направата на хартиени цветя?
В джъмбо има.
Активен
shanny
Ентусиаст
Публикации: 125
«
Отговор #387 -:
май 09, 2011, 15:16:50 »
Цитат на: water_lily в май 07, 2011, 18:02:11
shanny, благодаря ти за информацията, аз в сряда почивам и ще посетя тези места, надявам се да си намеря всичко необходимо, защото вече нямам търпение да започна да ги правя. Много ми харесаха твоите късметчета, много са нежни
Мерси :shy: не са ми мн хубави снимките, ама с това разполагах .... иначе моите всички са различни, което както се получи и имаше някои добри попадения. Е, темата се спази, ама едно с едно късметче не си приличат. Ако имаш нужда от помощ - на линия съм
Активен
water_lily
Любопитен
Публикации: 20
Усмихни се!
«
Отговор #388 -:
май 09, 2011, 21:13:29 »
Аз за сега имам готови само покани, следва да се заема с останалите неща като късметчета, бутониери, тейбъл картички и тн., така че с интерес ще следя темата, а пък се надявам че и аз ще мога да бъда полезна с нещо
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850
«
Отговор #389 -:
май 09, 2011, 21:21:03 »
Момичета, от кой сайт си поръчахте фигурката за тортата? Търся такава на която младоженеца влачи младоженката с идеята малко преди да я разрежем да ги разменя
с такава където аз го влача ...
Активен
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28