Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 01:50:36

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 12  (Прочетена 205520 пъти)

nonnita
Сватбар
Публикации: 166

I'll be there till the end...

« Отговор #360 -: април 29, 2011, 23:44:22 »

Естествено, че сами можем да си ги направим дори по-красиви от техните, ellimink smile А  за кутиите като цяло, де да знам и аз, мисля, че и кошничката ще свърши работа, pinkbird. И аз бих искала да си набавя някаква много красива кутия, но не ми се харчат и излишни средства... А напълно съм съгласна с Моnikamaria, аз моята кошничка си я взех от Mr. Bricolage  за невероятната цена от 6 лева. smile Много съм доволна и единствено се надявам да не  изпадат пликовете от нея, поради малкия й размер smile
Активен
didkata84
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #361 -: април 30, 2011, 08:12:17 »

Момичета, помагайте! Решила съм сама да си правя подаръчетата за гостите (както и повечето) неща. Мисля да е пръчица канела + цветенце кала + панделка, на която на да напиша нашите имена. Набелязала съм си откъде да си купя материалите, обаче ми е много чудно как точно да ги прикрепя едно за друго нещата? Четох тук във форума за пистолет за топъл силикон, как мислите, ще стане ли с него?
Активен
didkata84
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #362 -: април 30, 2011, 10:16:22 »

Благодаря Ви, момичета! Мислех да пробвам и с лепило Капчица, но прочетох, че със силикон е по добре. Ще взема да направя едно-две пробни и ще видя как върви.
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: май 02, 2011, 07:13:01 »

didkata84, може да пробваш и с пистолет със силикон. Аз си взех такъв от едно малко магазинче.Доста здраво се закрепват нещата. Момичета от къде си взехте тюл и цветенца за късметчетата или ги направихте от органза?
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #364 -: май 02, 2011, 07:52:30 »

ellimink, аз си купих тюл от едно магазинче във Варна, но може и да се поръча. Ракхива се казва фирмата. Ето линк. Когато отидох да си купувам бял тюл имаше само едно парче, доста е голямо, не съм го мерила, но сигурно е 2х1 м и ми излезе около 1,20лв. Пак там мисля, че има и цветенца, разгледай сайта, много неща предлагат. Моите късметчета мисля да са без цветенца, но още не съм започнала направата им. Имам готово само 1, което е пробно така да се каже smile
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: май 03, 2011, 06:40:59 »

pinkbird, Вчера си поръчах от Aegean Paradise,малки кръгчета органза  и розички. Надявам се тази седмица да могат да ми ги доставят и да пробвам как ще се получи. Моля те, качи снимка на твоя пробен вариант, аз веднага щом направя 1 ще кача в галерията.
Активен
pinkbird
Професор

« Отговор #366 -: май 03, 2011, 07:29:41 »

ellimink, качила съм първото късметче, което направих, в галерията. Първото е само с ориз и стотинка, защото не разполагах с жито, но другите, които направих вчера, са с жито и бонбонки.
По-късно днес или утре ще ги снимам и тях и ще кача снимки. smile Като цяло съм ги направила доста изчистени, само с една панделка. Ще чакам да покажеш твоите smile
Сега разгледах сайта на фирмата, от която си поръчала и си харесах едни розички, които могат да станат на бутониери. Поръчката само по имейл и телефон ли може да се направи? Не видях да има електронен магазин blush
« Последна редакция: май 03, 2011, 07:42:46 от pinkbird » Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: май 03, 2011, 21:21:26 »

pinkbird, Не съм ги поръчала през сайта. Офиса им е близо до работата ми и наминах от там. Знам ,че имат офис и в Пловдив. Мисля, че приемат запитвания и поръчки по телефона. На сайта им има каталог и там могат да се видят предлаганите неща. Междувпрочем повечето сватбени магазинчета и ателиета взимат от тях неща и ги предпродават или използват за направата на украсата. Нещата са гръцки. Ако нещо ти хареса,пиши ми на лични ще пипитам момичето каква цена е и как може да се изпрати. smile
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: май 04, 2011, 09:18:15 »

pinkbird, късметчето ти е много изчистено и нежно. Определено ми допада. Не знам, дали с малко по-къса панделка, няма да изглежда по-добре.
Активен
nellyaci
Ентусиаст
**
Публикации: 73

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: май 04, 2011, 12:20:43 »

Момичета, аз продължавам с моето "Илиенци", но наистина който търси намира.Във втора база открих огромен магазин с панделки, дантелки, макарички с органза, пеперуди, балони и т.н.Наричат го "платформата"-аз си взех макара  с бяла панделка за бутониерите.10м за 2.90.Надявам се да съм ви била полезна!!! blum
Активен
unicusbg
Ентусиаст
**
Публикации: 119

hand made манияк

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: май 04, 2011, 12:23:11 »

Момичета, имам бели картонени кутийки, които искам да използвам, за да поставя подаръците. на едната им страна обаче има малка и тънка лепенка със сериен номер. Не мога да я отлепя, а и да може, ще остане надрано. Чудя се за начин да префасонирам кутийките. Може би като ги облепя с цветна хартия или салфетка с декупаж. Да ви хрумват някакви идеи за вариант?
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: май 04, 2011, 14:01:16 »

С декупажна техника няма да се скрие стиекра и пак ще се вижда. Цялостното облепване ще е трудоемко. Къде точно се намира стикера? Би ли го снимала, за да ти дадем по-лесни и практични идеи.
Активен
pinkbird
Професор

« Отговор #372 -: май 05, 2011, 07:57:27 »

Благодаря, lionelsa. Новите бройки, които направих са с по-къси панделки. Вчера цял ден организирах разни неща и не остана време за снимки, но сега грабвам фотоапарата и отивам да направя една мини фотосесия smile
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
Публикации: 513

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: май 05, 2011, 11:37:14 »

Здравейте момичета smile Много отдавна не съм писала, но реших да ви покажа няколко свежи неща, които правих тези дни  smile Дано ви харесат!

Активен
water_lily
Любопитен
*
Публикации: 20

Усмихни се!

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: май 05, 2011, 20:35:56 »

Здравейте, от известно време чета форума и много ми харесва колко много полезни идеи сте споделили. smile
Пиша за първи път, тъй като скоро ми предстои сватба и бих искала сама да си направя някои неща, затова искам да попитам от къде във Варна си купувате материалите необходими за направата на бутониери. За сега намирам само панделки и платове, но не можах да си намеря цветчета, ще съм благодарна ако някой може да помогне с информация.
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: