Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 23, 2024, 08:42:56

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 16   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ЯМБОЛ - 2-ра част  (Прочетена 102623 пъти)

leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: март 12, 2013, 09:43:59 »

На Шоколад е Иван Колев . Освен ако не се е разрастнал и да има и други  pardon , аз и за водеща не знам, че има, така че съм назад с инфото  blush Може ли като разбереш подробности да споделиш ?
За Кабиле , няма да съжалявате  good Супер коректни и професионалисти  smile
Активен
sporty
Ентусиаст
**
Публикации: 63

« Отговор #166 -: март 12, 2013, 10:29:59 »

Здравейте момичета отново,след тези отзиви се радвам,че сме избрали ресторант "Кабиле",а не "Боровец"...А за сватбената агенция има водеща със сигурност,за DJ и аз знам само за Иван Колев...
Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: март 12, 2013, 10:48:10 »

На нашата сватба, той ни беше и водещ, затова не знам , че има водеща  smile
Активен
ledenatakralica
Новак
*
Публикации: 19

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: март 18, 2013, 09:50:11 »

Здравейте. Някоя от вас да е чувала или да има преки впечатления от услугите по украсата на екип от момче и момиче, които нямат агенция, мисля че момичето се казва Мария(ако не се лъжа). И ако имате някакви техни координати ше съм ви много благодарна. smile
Активен
sidjeik
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #169 -: март 22, 2013, 14:25:16 »

Зравейте и от мен!  blush Моята сватба ще е на 21.09 и сме започнали с подготовката още от октомври 2012г.,че като видяхме,че повечето неща са заети...изпаднахме  в шок  smile Вече имаме резервация за фото,DJ,ресторант,ритуална и църква smile Дано не е станала грешка   nea Ако може някои да ми каже музиканти,че и аз организирам от Варна smile Girl_hide
Активен
Evriala
Сватбар
Публикации: 204

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: март 22, 2013, 14:38:22 »

sidjeik, като каза музиканти, се сетих, че не сме резервирали музиканти за извеждането girl_impossible.Ако и ти питаш за такива , ще е добре някой по- скоро да даде предложения.
Момичета да ви питам, понеже не съм от Ямбол, но вие може да сте чули нещо по този въпрос.  Понеже се оказа, че няма от къде да ме изведат, остана хотела, като възможност, но хотела е Тунджа. Не сме говорили с тях, но след една седмица ще идваме на там и ще се уговорим, но да ви питам и вас. Дали ще може да ме изведат от хотела, правено ли е до сега?
Активен
sidjeik
Новак
*

« Отговор #171 -: март 22, 2013, 15:54:07 »

sidjeik, като каза музиканти, се сетих, че не сме резервирали музиканти за извеждането girl_impossible.Ако и ти питаш за такива , ще е добре някой по- скоро да даде предложения.
Момичета да ви питам, понеже не съм от Ямбол, но вие може да сте чули нещо по този въпрос.  Понеже се оказа, че няма от къде да ме изведат, остана хотела, като възможност, но хотела е Тунджа. Не сме говорили с тях, но след една седмица ще идваме на там и ще се уговорим, но да ви питам и вас. Дали ще може да ме изведат от хотела, правено ли е до сега?
 И аз за извеждането питам lol) Да ти кажа през 2011 г и 2012г. ходих на сватби,като булките бяха в хотел. Беше мнооооого добро,особено когато хотела е хубав,досатъчно широк и от самия хотел ти съдействат за това!! Страхотно беше в хотела на центъра на Сливен,не се сещам за името.
Активен
papita
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #172 -: март 26, 2013, 14:10:37 »

За музиката за извеждането избрахме Христо Минков, той е един възрастен господин, който отдавна се занимава с това и мисля, че е добър. На сватбата на сестра ми поне на мен ми хареса. Ако се интересувате за услугата иска 130 лв /включва гайда, тъпан и певец  Wink /. Проверявахме и на друго място без певец - 90 лв, но ние решихме , че ще е малко посно без певец  smile
« Последна редакция: март 26, 2013, 14:12:31 от papita » Активен
Maria_Je
Любопитен
*
Публикации: 37

« Отговор #173 -: април 02, 2013, 10:36:01 »

Sporty, не мога да ти пиша на лични - кутията е пълна  pardon
Активен
sidjeik
Новак
*

« Отговор #174 -: април 03, 2013, 15:39:01 »

Аз лично бях силно разочарована от Кабиле sad Когато се срещнахме ,за да говорим какви са изискванията им, не можаха да ми кажат НИТО една цена. Това беше Октомври. Извинението беше,че било още 2012г,а сватбата-2013г. и нямали и идея какви ще са цените,при положение,че доста дати за 2013 г. бяха заети sad  Имахме много големи надежди да е там сватбата,но... Наистина се ядосахме-дори ориентировъчни цени не казаха!!! Та така се върнахме на първоначалната идея- Secret garden в Сливен smile Дано всичко е нормално там smile
Активен
sidjeik
Новак
*

« Отговор #175 -: април 03, 2013, 16:30:28 »

Момичета,ще съм ви много благодарна ако чуя личното ви мнение smile Все още не можем да решим дали ритуалната зала да е в деня на сватбата или да оставим само църквата sad Не искам да се отегча гостите sad Мислихме след църквата просто да направим Welcome drink в градината на ресторанта преди влизането smile какво мислите вие??? HELP!!!
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: април 03, 2013, 17:28:47 »

sidjeik, ние точно заради това отегчение, за което споменаваш, избрахме да сключим граждански брак, няколко дни преди църковния, който съчетахме с ресторанта. Повечето от гостите ни бяха млади хора и на повечето от сватбите, на които сме присъствали по рано с мъжа ми, всички пропускаха едната част, най- често тази, която остава втора, а именно венчавката. Така че моето лично мнение е, че колкото по натоварена е програмата, толкова по изнервящо действа на гостите. Пък и да сме си честни, всеки с най- голямо нетърпение чака ресторанта, пиенето, яденето и купона.
Активен
sidjeik
Новак
*

« Отговор #177 -: април 06, 2013, 12:53:56 »

Напълно съм съгласна с теб smile Точно така мисля и аз от една страна,но...все пак нали точно заради самата венчавка се прави самото събитие smile Приемам сватбата като деня на венчавката, в който да присъстват близките ти хора,с които да споделиш този момент. Така като пропуснем венчавката...Но от друга страна става натоварено и изнервящо и за гостите и за младоженците biggrin Другия вариант е да се пропусне църквата,но пък точно този ритуал ми харесва много повече от ритуалната зала smile Така оставаме във великата си дилема и ще го мислим още...поне докато не заемат всички дати и вече нямаме
 избор  danceg
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: април 06, 2013, 16:33:42 »

sidjeik, само да ти напомня, че църковен брак не можеш да сключих, ако преди това нямаш сключен граждански. Така че вариантите остават само 2. Или да направиш гражданския преди венчавката и ресторанта или да съчетаеш всичко в един ден. Такива са ни законите и за съжаление в България, църквата няма никакви юридически права, иначе всичко щеше да е различно pardon
Активен
Trapchinki
Любопитен
*
Публикации: 29

Бъдеща булка мечтател

« Отговор #179 -: април 08, 2013, 21:32:40 »

Само да споделя че и аз мисля да ме взимат от хотел само че за сега незнам кой и мисля че няма да има проблеми от страна на хотела, като резервираме стая ще говоря с хотела. Аз бях мислила за Кабиле но изчаквам може и в Каприз които е много хубав и по малък, даже там знам че са взимали булка.  Други вариянти са Диана Палас но Тунжа не ми харесва особено. Като идете кажи какво е станало.
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 16   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: