Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 05:49:06
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на asseto - 14.08.2010
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
10
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на asseto - 14.08.2010 (Прочетена 41258 пъти)
lunno momiche
Баш Майстор
"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд
Отг: Сватбата на asseto - 14.08.2010
«
Отговор #75 -:
юли 28, 2010, 17:41:42 »
michelle
, страхотни поздрави!
ВЕЛИКА СИ!
Твоят човек е късметлия с такава душица като теб!
«
Последна редакция: юли 28, 2010, 17:52:41 от lunno momiche
»
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #76 -:
юли 28, 2010, 17:44:29 »
Ох, че сте ми сладки!... Поздравите сега не мога да ги чуя обаче, че още се размотавам в офиса, ще гледам да си ги пусна довечера от другия комп...
За свещниците моля да не се тревожите повече, получих едната оферта бързичко и намерих сама още една в интернет. Агентката е инструктирана да провери и нея.
Активен
conflate
Сватбар
Публикации: 227
«
Отговор #77 -:
юли 30, 2010, 10:58:23 »
Булка, как е положението?
Поздрави с една лятна песничка
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="
http://www.youtube.com/v/uCEN4OCJ0DI&hl=en_US&fs=1
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
http://www.youtube.com/v/uCEN4OCJ0DI&hl=en_US&fs=1
" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
Упс, нещо странно се получи.
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #78 -:
юли 30, 2010, 13:07:50 »
Благодаря за поздрава, ще си го чуя довечера, че сега няма как... много маймуни сме в едно помещение и всеки минава и може да ти гледа монитора, постоянно някой с нещо те занимава или ти звъни телефонът.
Засега положението е добре, последните две вечери не сме споменавали и дума за сватбата вкъщи, снощи дори гледахме някаква ужасно тъпа стара комедия по телевизията и се спукахме да се хилим... та напрежението осезаемо пада.
Иначе аз си действам, където е необходимо, вчера пратих на агентката ми снимка на тортата, която искам, и я помолих да поръча, уточняваме и украсата.
Преди време бях писала с други идеи за украса и бях прикачила снимки, но с последната нещо не се получи тогава... Сега съм я качила в галерията, заедно с още няколко подобни, в папката Украса. Има възможност да наемем такива свещници и с тях мисля, че могат да се използват по-малко цветя и пак да се постигне доста тържествен ефект. Ще се радвам да споделите мнения.
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #79 -:
юли 30, 2010, 14:01:09 »
Хей, браво, че сте намерили начин да освободите напрежението, трябва и ние да последваме примера ви!
Относно украсата - гласувам с две ръце за нещо подобно на снимка 2 и 3! Много ми харесват!!! Не много високи свещници с цветя по средата, като четирите свещи ми изглеждат много симпатични! Ако са пет някак не е симетрично, но пак е хубаво де! А цветово какво решихте?
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #80 -:
юли 30, 2010, 14:52:37 »
Благодаря, Ариел!
На мен всъщност първата снимка ми беше вдъхновението, защото със сравнително малко цветя (плюс моя любим бръшлян
), се получава едновременно тържествено и семпло, в смисъл на непретрупано.
Нашите свещници обаче няма да са толкова големи (и на височина, и на ширина), а по-скоро като на втората снимка, и разбира се, може да се варира много с количеството и вида на цветята.
Относно цветовете още се чудя – имаме тъмнозеления акцент с бръшляна, но останалото няма да е бяло, а по-скоро бледо прасковено/златисто, може да има и малко лилаво. Мислих и за вариант в златисто-оранжево, но нещо не е моята гама това. Чакам агентката да ми каже каква е ситуацията на борсата в момента, за да можем да решим.
Активен
mstoqnova
Професор
«
Отговор #81 -:
юли 30, 2010, 16:15:27 »
мила asseto съжалявам, че съм те пропуснала, ама по-добре късно от колкото никога
Пожелавам ти от
тези две седмици, които остават да са изпълнени със спокойствие и само приятни емоции
Активен
conflate
Сватбар
Публикации: 227
«
Отговор #82 -:
юли 31, 2010, 11:21:13 »
Ей, браво за силата, да не говорите за сватба 2 дни
И ние така правим, като се понатрупа - затишие за мъничко
Идеята със свещниците и цветята много ми харесва!
Активен
mstoqnova
Професор
«
Отговор #83 -:
юли 31, 2010, 12:53:25 »
Аз съм за снимка 1 високия свещник, много е красив. Всички са много красиви, ама този ми взе ума.
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #84 -:
юли 31, 2010, 20:05:17 »
Е точно такъв висок за съжаление няма откъде да намерим. Иначе наистина на снимката много ми харесва. Но от друга страна при нас може би би стояло пресилено.
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #85 -:
юли 31, 2010, 22:52:10 »
Хей Асе, как върви? Кога излизаш в отпуска, нали ще имаш поне няколко дни свобода преди за отпрашите към България?
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #86 -:
август 01, 2010, 11:24:57 »
Не, за съжаление няма да имам.
На работа сме и двамата до сряда включително и още вечерта потегляме. Ще спим във Виена и на другия ден продължаваме, т.е. ако всичко е наред, ще се приберем в четвъртък вечерта. Толкова много работа имам в момента, че за да смогна до сряда, работих и вчера от вкъщи.
Като се приберем, още в петък сутринта се юрваме да оправяме останалите неща – трябва да си премерим халките, преди да ги довършат, трябва да презапишем часа за изнесения ритуал, да отидем до Шератон, за да пробваме менюто и да подпишем договора... Сигурно има и още сто неща, но в момента не се сещам.
Планирам обаче да отскочим за 2 дни началото на следващата седмица до майка ми (тя не живее в София от години вече), та да си починем малко.
Сега търсим и приличен хотел по морето, че след сватбата да разпуснем за няколко дни, преди да потеглим наобратно.
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #87 -:
август 01, 2010, 17:02:20 »
Леле, много ще ви е натоварено, но няма как, ще се справите! Измислили ли сте къде искате да отидете на морето?
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #88 -:
август 02, 2010, 10:13:07 »
Моля ти се, до снощи голямо умуване беше...
На Мишо вуйчо му уж много хвалеше някакъв хотел на Златните, после като помолихме да се обади и евентуално да провери дали можем да резервираме, би отбой с претекста, че той хотелът всъщност бил позападнал, пък ние сме имали по-специален вкус (!) и сигурно нямало да ни хареса.
Ние като цяло не сме от най-претенциозните, просто искахме да отидем на място, където чистотата и обслужването са що-годе на ниво, оттам нататък искаме само няколко дни почивка... Ама карай...
Както и да е, харесахме някакъв друг хотел на Златните и Мишо снощи резервира.
Оххх, нямам търпение вече, в другиден тръгваме!!!
Да се оплача, че на танци така и не отидохме, Мишо би отбой в последния момент, както обикновено.
На всичкото отгоре и някакъв летен вирус ни мори – хем не ни е добре, хем не ни е достатъчно зле, че да не отидем на работа...
Сетих се да ви питам – как се убеждава младоженец, че фотографът не хапе, че на снимките ще излезе хубав, стига да забрави, че го снимат и че фотосесията не е лошо да продължи към 2 ч примерно? Някой ако има ценни практически съвети, да се включи, моля!
«
Последна редакция: август 02, 2010, 10:28:05 от asseto
»
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
Отг: Отг: Сватбата на asseto - 14.08.2010
«
Отговор #89 -:
август 02, 2010, 10:32:34 »
Цитат на: asseto в август 02, 2010, 10:13:07
Сетих се да ви питам – как се убеждава младоженец, че фотографът не хапе, че на снимките ще излезе хубав, стига да забрави, че го снимат и че фотосесията не е лошо да продължи към 2 ч примерно? Някой ако има ценни практически съвети, да се включи, моля!
Смехът според мен е най-добрият помощник. Така ще станат непринудени снимки. Нека после фотографът му ги покаже и той щом се хареса от обектива, ще видиш как ще започне да позира.
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...