Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 28, 2024, 20:28:39
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
"Булчински рокли -15"
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Булчински рокли -15" (Прочетена 245537 пъти)
iana_apostolova
Ентусиаст
Публикации: 81
Обичам те ...
Отг: "Булчински рокли -15"
«
Отговор #285 -:
декември 16, 2010, 18:59:10 »
Mariaid - ти си знаеш, аз също имам голям бюст 105см. гръдна обиколка, с подгръдна 80 и талия 75см... и след това ханш 110см и също имам корем и едни слаби крака... направо ... но роклята ми беше с равно деколте което не подчертаваше толкова деколтето... няма как да ти го обясня... ако искаш погледни в албума.
Активен
ani27
Новак
«
Отговор #286 -:
декември 16, 2010, 19:47:07 »
здравейте.аз съм бъдеща булка и бих искала да се присъединя към вас.разгледах вече доста online магазини,но за момента нищо не ми допада и най-вероятно ще се наложи да се обърна към услугите на шивач.някой има ли идея дали в магазините за булченски рокли изпълняват и модели на клиенти? благодаря предварително за информацията
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883
«
Отговор #287 -:
декември 16, 2010, 20:15:41 »
Добре дошла!
Да, изпълняват такива поръчки. Според мен се разходи и из сватбените магазини, пробвай и виж кое как ти стои. Много момичета избират определен модел рокля и са убедени, че ще е тя, но всъщност като облекат нещо друго и намират своята рокля.
Може пък някъде из магазините да намериш готова твоята рокля! Успех!
Активен
ani27
Новак
«
Отговор #288 -:
декември 16, 2010, 22:01:03 »
мн благодаря.аз съм си харесала няколко модела на Mori Lee както и на The White One, но едва ли ще ги открия някъде.а и дори да ги намеря предполагам, че ще са на мн висока цена.наи-вероятно ще се наложи да е от асеновград
Активен
adelina
Любопитен
«
Отговор #289 -:
декември 17, 2010, 11:03:32 »
ani27
ако може и аз да дам съвет - независимо какви рокли си си харесала отиди в някой булчински салон и пробвай подобни на тези рокли както и други, защото колкото и да е жалко може да се окаже че точно такъв тип рокли които ти харесваш не ти стоят изобщо добре и ако си ушиеш насляпо такава може после много да съжаляваш и да не си харесаш роклята. Аз например много харесвах ефирните рокли на Проновиас, като мерих обаче една такава изглеждах още по дебела от колкото съм в момента дори и се преориентирах към съвсем друга рокля, която дори нямах намерение да меря. Така че просто отиди в някой булчински салон и мери различни рокли, не казвам че твоята рокля ще е точно там, но поне ще видиш какъв тип рокля ти стои най добре.
Цитат на: iana_apostolova в декември 16, 2010, 12:14:39
С килцата аз се преборих, като си взех разкроена рокля...
прикри всичко излишно, подчерта необходимото , а и косата помогна
а албума ми има снимки на всичко
Ееех де да имах и аз такава коса....ама не
«
Последна редакция: декември 17, 2010, 11:32:53 от maria_lakova
»
Активен
ani27
Новак
«
Отговор #290 -:
декември 17, 2010, 18:02:22 »
мн ви благодаря за съветите,точно това мисля да направя,защото наистина тези рокли са прекрасни,но да не забравяме и че моделите също.надявам се да си помагаме и занапред.благодаря ви още веднъж.
Активен
ralej
Сватбар
Най-щастливи на света!
«
Отговор #291 -:
декември 17, 2010, 22:39:02 »
Момичета, като ходихте до ателие Воала - записвахте ли си час предварително? Мисля утре да мина, ако ми остане време.
Активен
adelina
Любопитен
«
Отговор #292 -:
декември 18, 2010, 21:46:06 »
Цитат на: ralej в декември 17, 2010, 22:39:02
Момичета, като ходихте до ателие Воала - записвахте ли си час предварително? Мисля утре да мина, ако ми остане време.
Да мисля че трябва да си запишеш час, но ако вече си ходила кажи как мина
Активен
ralej
Сватбар
Най-щастливи на света!
«
Отговор #293 -:
декември 20, 2010, 09:38:22 »
Не успях... и сигурно няма да успея до края на промоцията (т.е. до утре).
Нищо, здраве да е.
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #294 -:
декември 20, 2010, 18:07:29 »
Нищо, ще отидеш по-нататък, имаш време!
Активен
ani27
Новак
«
Отговор #295 -:
декември 20, 2010, 20:47:40 »
момичета, днес бях в два магазина да разгледам някои модели на рокли/просто в пазарджик има само толкова/,при което продавачката в магазина ме попита кога е датата.отговорих и че е на 7ми май,а тя така ме изгледа, че се почувствах като луда че оглеждам още от сега.целият ми ентусиазъм се изпари за секунди. наистина ли е рано???или маи тя не е наред?все пак това е едно от най-важните неща за мен,а мисля и за всяка бъдеща булка?! колко месеца преди дати започнахте да обикаляте?
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #296 -:
декември 20, 2010, 23:06:30 »
И ние сме на тази дата!
Аз ще започвам обикалянето към края на януари, началото на февруари. За мен е раничко още от гледна точка на това, че искам да премахна някое и друго килце от себе си. Но ако нямаш такива проблеми, можеш да търсиш и отсега според мен..а и все пак понякога си иска обикаляне да намериш "твоето". По-добре рано, отколкото късно...
Активен
iana_apostolova
Ентусиаст
Публикации: 81
Обичам те ...
«
Отговор #297 -:
декември 21, 2010, 10:25:15 »
Цитат на: adelina в декември 17, 2010, 11:03:32
ani27
ако може и аз да дам съвет - независимо какви рокли си си харесала отиди в някой булчински салон и пробвай подобни на тези рокли както и други, защото колкото и да е жалко може да се окаже че точно такъв тип рокли които ти харесваш не ти стоят изобщо добре и ако си ушиеш насляпо такава може после много да съжаляваш и да не си харесаш роклята. Аз например много харесвах ефирните рокли на Проновиас, като мерих обаче една такава изглеждах още по дебела от колкото съм в момента дори и се преориентирах към съвсем друга рокля, която дори нямах намерение да меря. Така че просто отиди в някой булчински салон и мери различни рокли, не казвам че твоята рокля ще е точно там, но поне ще видиш какъв тип рокля ти стои най добре.
Ееех де да имах и аз такава коса....ама не
Мила съжалявам, чак сега ти виждам поста... ако си гледала другите ми снимки - аз съм с къса коса, постригана на каре... макар, че не се забелязва- косата е удължена, с моя коса която имам от преди за скромната сума от 150лв... които си заслужаваха , според мен
Активен
irkaaa
Сватбар
Публикации: 214
«
Отговор #298 -:
декември 27, 2010, 19:38:25 »
ani27, Mariaid и ние сме на тази дата
. И искам да ви кажа, че обикалям от края на ноември, е верно че отначало само оглеждах, но продавачките (в Бургас) ме насърчаваха, тъй като все пак по-това време са и баловете и ще имат много работа. Те сами си казват че поръчките ще се бавят повече време, казаха ми най-малко 2 месеца преди сватбата да се ориентирам и да поръчвам. И на мен изобщо не ми харесват роклите с обръчи, ама ще видим накрая каква ще е
Активен
_Ava_
Ентусиаст
Публикации: 149
«
Отговор #299 -:
декември 28, 2010, 11:00:06 »
Цитат на: ani27 в декември 20, 2010, 20:47:40
момичета, днес бях в два магазина да разгледам някои модели на рокли/просто в пазарджик има само толкова/,при което продавачката в магазина ме попита кога е датата.отговорих и че е на 7ми май,а тя така ме изгледа, че се почувствах като луда че оглеждам още от сега.целият ми ентусиазъм се изпари за секунди. наистина ли е рано???или маи тя не е наред?все пак това е едно от най-важните неща за мен,а мисля и за всяка бъдеща булка?! колко месеца преди дати започнахте да обикаляте?
ani27
, за твое успокоение ще ти кажа, че нашата сватба ще бъде през Септември. Въпреки че когато тръгнах да гледам рокли (началото на Ноември), плана беше за месец Май (около твоята дата). И вече си имам съвършената рокля
Макар плана тогава да беше само да пообиколя, за да се настроя на вълна сватба и това "страшно" нещо да мериш булченска рокля. Просто моята Рокля си ме чакаше. Така че 10 месеца преди датата аз вече си имам рокля и нямам никакво съмнение, че има по-сполучлива за мен.
Така че никак не им се връзвай на продавачките, ами мери смело, докато не усетиш пеперудите в стомаха. Това е критерия за съвършената рокля. Успех и не забравяй скоро да се похвалиш!
Активен
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...