Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 00:09:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Булчински рокли -15"  (Прочетена 244317 пъти)

plamak_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 880

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: декември 03, 2010, 00:14:18 »

franzelkata роклята ти е невероятно красива.
Активен
franzelkata
Ентусиаст
**
Публикации: 79

« Отговор #271 -: декември 03, 2010, 10:46:26 »

много е хубава smile
я кажи сега..откъде е ?

"Воала" - София (http://ateliervoila.bg/category/bridal), сватбата ни е чак юни, но аз я бях харесала, и тъй като те обявиха нещо като коледна промоция, т.е. 20% отстъпка от цената на мострите в магазина и 15% ако я поръчаш по твои мерки, реших да я поръчам сега, защото беше 800 лв., а с 15% off стана 680 лв., аз много се чудих, защото това е мострата в магазина, но после реших да я поръчам нова, да не са я обличали 100 човека. Подаряват жартиер към нея, а допълнителната пола отдолу (една с обръчи) ти я дават за деня на сватбата и после я връщаш. Много си я харесвам и едиснтвеното, което ме спираше беше цената, защото за мен 800 лв са доста за рокля, но с отстъпката успях да се вместя и съм мног щастлива!!!  yahoo yahoo yahoo yahoo
Активен
franzelkata
Ентусиаст
**

« Отговор #272 -: декември 03, 2010, 10:51:28 »

franzelkata роклята ти е невероятно красива.

Много благодаря!!!
Активен
*mila*
Ентусиаст
**
Публикации: 81

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: декември 03, 2010, 11:27:33 »

franzelkata- Роклята ти е страхотна  girl_wink
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #274 -: декември 04, 2010, 16:31:51 »

Здравейте! smile Някоя от вас, която си е шила роклята, случайно да го е направила при Зорница Първанова? Моля да се обадите  pleasantry иначе  beating ....  sarcastic . Трябват ми нейни координати. Благодаря предварително. smile
Активен
adelina
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #275 -: декември 04, 2010, 23:14:44 »

Здравейте мили бъдещи булки,
приемате ли нови попълнения? Много ще се радвам да ме приемете сред вас и да си помагаме взаимно. Виждам че тук в този форум има информация за какво ли не която може да ми е от полза. Но да не разводнявам тъй като темата е за роклите.
Аз почти си имам рокля. Казвам почти тъй като днес ходихме с майка ми в  Atelier Voila и си харесах 5 рокли и още не мога да реша, затова ще изчакам до другата седмица и пак ще ходя този път със сестра ми и приятелката ми да дават съвет. Роклите са божествени наистина, но за съжаление 2 от роклите не успях да пробвам тъй като нямаха моя размер. Искам да използвам коледното им намаление затова ще поръчам роклята сега а ще ми я ушият 2 месеца преди сватбата. Проблема сега е че в момента изглеждам малко като хипопотам понеже съм и доста ниска(поне си имам един прекрасен малък виновник за това да изглеждам като баба Меца) и вместо 34 меря 40  Oh my ... поради което не мога ясно да добия представа как точно ще изглеждам с определената рокля. Сигурна съм че до сватбата ще вляза в старата си форма, тъй като продължавам да се боря с килцата, но заради кърменето става бавничко. Нищо де живот и здраве да е. Другата седмица стискайте палци да ви се похваля с капарирана рокля (при тоя избор на прелестни рокли направо незнам как ще стане, но трябва да избера една).
franzelkata роклята ти е страхотна, веднага познах от къде е  blum
« Последна редакция: декември 04, 2010, 23:52:12 от adelina » Активен
adelina
Любопитен
*

« Отговор #276 -: декември 13, 2010, 11:54:41 »

Привет момчета,
не знам аз ли обидих някого че спряхте да пишете, ако е така моля да ме извините.
Влизам отново да ви се похваля че вече си имам рокляяяя  yahoo yahoo yahoo yahoo
т.е вчера я капарирах де, средата на април ще ходя за мерки, а края на април ще започнат да ми я шият. С намалението ми излезе 600лв - това без воала и болерото де, понеже намалението важеше само за роклите. Много много се надявам дотогава да успея да се вталя, макар че в тази рокля дори със сегашните ми килограми си се харесвам. Може да разгледате снимките, макар че роклята няма да изглежда точно така - тази отзад ми беше малко малка и не можеше да се закопчее(завърже) много добре, затова на снимките отзад не изглежда много хубаво, но това ще се коригира, на бюста не ми пасваше изобщо, понеже заради кърменето бюста ми в момента е доста голям, а болерото беше от друга рокля а моето ще е изчистено и няма да е с волани. Освен това на бюста ще ми сложат като акцент малки перлички в тичинките на цветенцата на дантелата. Ох много съм хепи
Активен
franzelkata
Ентусиаст
**

« Отговор #277 -: декември 13, 2010, 12:06:17 »

Браво! Много е хубава роклята!  Bravo И изобщо не се притеснявай, като я направят по твои мерки, ще ти е идеална, казвам ти го от опит, защото на мен мострата ми стоеше идеално като номер!!!
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 638

"Do you think that our love can create miracles?"

« Отговор #278 -: декември 13, 2010, 12:14:43 »

Adelina, роклята е много красива!!! Ще си прекрасна булка  good А какви са намаленията в Atelie Voila?
Активен
adelina
Любопитен
*

« Отговор #279 -: декември 13, 2010, 12:36:00 »

Adelina, роклята е много красива!!! Ще си прекрасна булка  good А какви са намаленията в Atelie Voila?
Намаленията важат до 21.12.2010 - 20% за мострите в магазина и 15% ако си поръчаш рокля (друг размер примерно). Готиното е че ако искаш да се възползваш от промоцията и си харесаш сега рокля, плащаш само капаро а роклята ти я шият 2 месеца преди сватбата. Аз и franzelka така направихме, моята ще започнат да я шият края на април.
Горещо препоръчвам този салон, имат прекрасни рокли, чудесно обслужване и страхотни консултантки. 
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 638

"Do you think that our love can create miracles?"

« Отговор #280 -: декември 13, 2010, 12:44:53 »

Това е доста добра оферта наистина good  Ако имам възможност ще мина и аз да ги видя smile
Активен
adelina
Любопитен
*

« Отговор #281 -: декември 13, 2010, 14:13:51 »

Само да кажа ако случайно има бременни булки че в Ателие Воала има страхотни рокли за бременни - невероятно ефирни и все пак много красиви.
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883

« Отговор #282 -: декември 13, 2010, 17:20:55 »

И от мен честито! Много е хубава!  good И аз продължавам да се боря с килцата, така че към края на януари май ще се ориентирам за рокли... beating
Активен
iana_apostolova
Ентусиаст
**
Публикации: 81

Обичам те ...

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: декември 16, 2010, 12:14:39 »

С килцата аз се преборих, като си взех разкроена рокля... smile
прикри всичко излишно, подчерта необходимото , а и косата помогна smile
а албума ми има снимки на всичко
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883

« Отговор #284 -: декември 16, 2010, 17:28:15 »

Яна, и това е вариант, но моите проблемни килца са в горната част - имам бюст, коремче...надолу съм със слаби краченца...Ако си взема разкроена надолу акцентът ще е в горната част и не върши работа  cray
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: