Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 03:42:41

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Булчински рокли -15"  (Прочетена 244413 пъти)

*mila*
Ентусиаст
**
Публикации: 81

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: ноември 03, 2010, 19:26:30 »

Леле какви красоти всичките рокли са невероятни,на мен лични много ми харесват  1 и 12(от това което е публикува tweety bird),супер много се радвам danceg,това ще ми помогне много Sunshine
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883

« Отговор #241 -: ноември 03, 2010, 21:12:08 »

Аз пък избягвам да гледам рокли в интернет  blush като знам каква съм, ще взема да се влюбя в някоя рокля и да не мирясам докато не я намеря (и друг е въпросът дали ще я намеря  sad) Затова съм решила след Нова Година да тръгвам по магазините и да пробвам, защото за жалост много неща ми харесват, но много малко от тях ми стоят хубаво...  cray А и в момента съм се захванала с извайването на фигура  Girl_hide
Активен
Milataaa
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: ноември 03, 2010, 21:37:13 »

Здравейте, момичета! Много красиви снимки сте качили! Понеже виждам в повечето коментари мисли, които доскоро са вълнували мен самата - от интернет ли, от къде да е, дали да рискувам с поръчка от сайт или да шия smile Най-добре разбира се е да видиш роклята на мечтите си готова и да можеш да пробваш, но на база моя опит бих казала, че ако човек се довери на изпитан сватбен салон или шивач съвсем спокойно ще постигне страхотен резултат. Според мен е добре да прочетете следната тема, към която давам линк. Там и аз съм качила съпоставка - снимка на роклята, която ме вдъхнови и резултата от шиенето:) Вие преценете къде и дали си заслужава риска. В тази тема има мнения на булки от различни градове и ако не сте попадали на нея, мисля че ще ви бъде безкрайно полезна!
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,1838.345.html
Активен
ralej
Сватбар
Публикации: 158

Най-щастливи на света!

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: ноември 09, 2010, 18:21:36 »

Да ви кажа, че в сайта на Маркиза Груп са качили цените на колекцията White One 2011... почти няма цени над 2000 лв.  huhhuh.gif
Активен
Paradisa
Ентусиаст
**
Публикации: 59

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: ноември 13, 2010, 23:16:50 »

Здравейте момичета, аз съм си в София вече и си имам рокля. danceg danceg..моята мечта yahoo
yahoo отне ми време да превключа, тъй като е екрю, не бяла, но пък е невероятна. Ще кажа само, яе е под наем, това което исках, защото няма да живея тук и вариант покупка и събиране на прах не беше моята идея. Имам всички аксесоари към нея, с невероятен усет за комбинация от страна на жените от магазина, невероятно мило и разбрано отношение, за което им благодаря от сърце give_rose give_rose give_rose
За да не се приеме като реклама, макар че за това сме тук и да хвалим, ще кажа, че е модел на Деметриос.
Направиха ми е отстъпка за прекасни роклички за шаферчетата yahoo yahoo yahoo
Нямам търпение да си я облека след 1 седмица..болерото е просто върха! Bravo Bravo Bravo
Активен
*mila*
Ентусиаст
**
Публикации: 81

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: ноември 14, 2010, 08:28:12 »

Много се радвам,че си намерила твоята рокля,това е много важно като се погледнеш  и да знаеш,че наистина това си искала.Пожелавам ти всичко да мине по вода и да си истенски щастлива Party time
Активен
devil_kin
Ентусиаст
**
Публикации: 63

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: ноември 14, 2010, 23:02:54 »

явно никой няма с подобни идеи.Споделям какво имам в преддвид под не точно булченска.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #247 -: ноември 14, 2010, 23:46:26 »

devil_kin , докато започна да ти пиша и темата ти е дошла на мястото, което смятах да ти предложа да поразровиш за идеи по твоя въпрос  smile Вярно, мнооого е обширна, ала на някои места има снимки на различни от традиционните булчински тоалети. Слагам някои снимчици:
Активен
devil_kin
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: ноември 15, 2010, 10:07:50 »

michelle благодаря за идеите.Тази рокля,която показах по-горе ми жлезе под кожата ,но ме е страх,как ще ми седи.Чудя се,ако я поръчам да е малко по-голяма ,а тук шивач да ми я стесни????
Тези дни ще пообиколя и померя да видя,какъв модел ми стои добре .
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: ноември 15, 2010, 17:09:55 »

явно никой няма с подобни идеи.Споделям какво имам в преддвид под не точно булченска.

Оле, аз имам почти същата рокля, само че камъните започват от бюстието и няма такива набори на талията. Както е казано на снимката това е за сватба с малък бюджет, аз си я купих от интернет за $50, обаче все още не съм намерила мястото за носене>smile
http://www.amiclubwear.com/clothing-dress-xx-d-640white.html
Тази е малко подобна на тази, която Мишел е показала на хубава цена.
http://www.amiclubwear.com/clothing-dress-tt-816white.html
Сайте е редовен пазарувала съм от него. Само веднъж има разлика с плата на картинката и в действителност, но мисля, 4е за БГ доставката е доста скъпа.
Активен
devil_kin
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: ноември 15, 2010, 17:21:12 »

tweety bird този сет го кръстих така, защото всички неща са сравниително евтини.А иначе точно наборите ми хъаресаха  в тази рокля .Но аз съм с нетипична фигура.Заради бюста  отивам към xl, а в ханша съм към М  cray
Имам страх от пазаруване по интернет, но благодаря за линка,като знам 4е е ползвано ми е по-спокойно.

Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ

« Отговор #251 -: ноември 16, 2010, 10:35:08 »

devil_kin и аз съм с точно същия проблем. Но горната част на роклята е перфектна за голям бюст  good
Активен
devil_kin
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: ноември 16, 2010, 10:55:47 »

Да но я има само до 12(uk) размер,посмъртно не мога да вляза с тая гръдна обиколка.Не знам дали някой бг шивач ще се справи.Струват ми се малко сковани,но пък мога да попитам  smile
Харесах си още няколко модела за голям бюст, и ще се опитам да ги кача в галерията

Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ

« Отговор #253 -: ноември 16, 2010, 11:14:40 »

На мен са ми шили доста удачно такова бюстие за бала в салон за сватбени рокли, така че според мен опитай... good
Активен
devil_kin
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: ноември 16, 2010, 11:59:03 »

Благодаря Mariaid  good
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: