Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 04:02:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Булчински рокли -15"  (Прочетена 244445 пъти)

tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: октомври 09, 2010, 09:38:12 »

Не, мила, Paradisa, в предаването Say yes to the dress, е така, там ти избират 3 рокли по твой вскус,, в БГ можеш да си мериш каквото искаш предполагам, не знам, аз не съм мерила никакви рокли.
В Америка в повечето големи магазини трябва да имаш час и не можеш да мериш всички, в БГ е различно, така че няма проблем. Ти къде живееш??
Активен
Paradisa
Ентусиаст
**
Публикации: 59

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: октомври 09, 2010, 13:13:03 »

Не, мила, Paradisa, в предаването Say yes to the dress, е така, там ти избират 3 рокли по твой вскус,, в БГ можеш да си мериш каквото искаш предполагам, не знам, аз не съм мерила никакви рокли.
В Америка в повечето големи магазини трябва да имаш час и не можеш да мериш всички, в БГ е различно, така че няма проблем. Ти къде живееш??
оххх ясно ти си имала в предвид шоуто...олекна ми  Wink  аз исках да кажа, че на младоженцеца му е лесно danceg. Аз живея в Прага и чаках да получа виза, затова нищо не можех да планувам и сега след като я имам започва голямата лудница shok и не искаме да чакаме дълго, тъй като заради тези визови бумащини се наложи да отлагаме планирани дати - 2 пъти.. huhhuh.gif
Но как да се планува сватба за месец и половина и на разстояние..вече изпадам в паника Oh my .....но поне има доста отзивчиви приятели, роднини и всеки ще се включи, както може, и те милите чакат тази сватба, с нетърпение, както и ние..Малко съм Offtopic извинявам се!
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: октомври 10, 2010, 18:07:44 »

Парадиса, честно да кажа не ми харесва как ти стои роклята. Прекалено ниската талия ли, нещо друго ли, но ми е трудно да кажа, че те харесвам. Добре, че си се отказала.
Надявам се да не ме нападнеш за мнението ми, но съм прекалено критична и може би затова. give_rose
Активен
Paradisa
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: октомври 11, 2010, 01:25:55 »

Парадиса, честно да кажа не ми харесва как ти стои роклята. Прекалено ниската талия ли, нещо друго ли, но ми е трудно да кажа, че те харесвам. Добре, че си се отказала.
Надявам се да не ме нападнеш за мнението ми, но съм прекалено критична и може би затова. give_rose
Няма проблем, приемам всички мнения Wink, затова сме тук, за да може всеки да си изкаже мнението good
Така че приемам! give_rose Отказах се, и много ми олекна pardon, колкото и тъпо да беше..дано имам време да намеря моята рокля.
Активен
JuliS
Ентусиаст
**
Публикации: 53

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: октомври 11, 2010, 13:04:48 »

момичета, от 2 дена съм горда собственичка на рокля smile
Естествено...това което исках не ми стоеше най добре на талията затова избрах модел от 2 части - корсет и пола. Които идеално скриват бирено ми коремче yahoo
Сега обаче имам един проблем... Роклята е с голи рамене и е в шампанско. Темата на сватбата е шампанско и шоколад. Тъй като при 2 части пандела на кръста не може да се сложи... си помислих за кожена наметка в цвят шоколад...обаче идея си нямам откъде да я поръчам или закупя.
Имам в предвид нещо такова:- като наметка
http://images21.snimka.bg/004261329.jpg

Другият ми въпрос е:
понеже корсажът е с вързанки на гърба...естествено та:
мъсилта ми е какъв сутиен да използвам?
« Последна редакция: октомври 11, 2010, 13:08:27 от JuliS » Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 880

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: октомври 11, 2010, 13:11:59 »

Сутиенът трябва да е задължително със силиконов гръб или от тези които се залепят за кожата и фактически нямат нищо освен чашките,за да стои хем добре ,хем да не се вижда.
Наметка може да ти направи някоя шивачка по поръчка предполагам или да си направиш нещо като болеро ,което да има някъкви орнаменти като по роклята ти и ще стане идеално ,такива правят във всеки сватбен магазин.
Активен
JuliS
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: октомври 11, 2010, 13:23:13 »

ми...не!
Не искам болеро. Искам по скоро пухкава кожена наметка.
Цза сутиените - то това са вариантите - но кой е по-удобният???да не се наложи да придърпвам непрекъснато бюстието си blush
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #202 -: октомври 11, 2010, 14:01:18 »

JuliS, за това кой тип сутиен е по-удобен, мисля че зависи от големината на бюста. Ако е по-голям и тежък, силиконовите чашки не са добро решение(виж и в темата за бельото). Обикновено корсетите така стягат при талията и гърдите, че няма нужда от придърпване. Освен ако не отслабнеш драстично преди сватбата.
Активен
JuliS
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: октомври 11, 2010, 14:41:41 »

ее.е.е... надявам се че няма кой знае колко да заслабна! Благодаря за съвета! give_rose
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883

« Отговор #204 -: октомври 11, 2010, 18:21:38 »

JuliS , аз бях в същата ситуация за бала ми. На всичкото отгоре съм и с голям бюст, но искам да ти кажа, че нямах никакви проблеми. Купих си обикновен сутиен, на който му се махаха презрамките и го занесох в магазин "Cesar & Cleopatra" (мисля, че още ги има), където махнаха задната част на сутиена и сложиха силиконова презрамка. Бюстието също доста стяга и всичко си стои по местата.  good
Активен
Paradisa
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: октомври 12, 2010, 02:38:38 »

ее.е.е... надявам се че няма кой знае колко да заслабна! Благодаря за съвета! give_rose

Аз мисля, че може да намериш такава наметка по сватбените магазини, сега е есенно/зимния сезон със сигурност ще има нещо. Wink..въпроса е в какъв цвят. Относно сутиена, трябва да е нещо удобно и да не го мислиш, докато танцуваш и една камара народ те гледа и прегръща..Аз бих си взела сутиен с много тънки силиконови презрамки почти не забележими..и може да се напръскаш с лек брокат, тъй че да се закрият...хмм..или може пък съвсем да ги изложат на показ, това с броката не е много добра идея май... blush
Както някой спомена, ако корсета позволява без..недей да се стягаш още допълнително
Активен
s_koleva
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #206 -: октомври 12, 2010, 12:32:40 »

Здравейте smile Отдавна не сам ви писала, но от хубави поводи бях заета  smile Ето това е роклята, която сам си харесала- http://ateliervoila.bg/archives/374 . Имах снимки с нея, но племенницата ми се погрижи вече да нямам.На снимките саответно не сам аз , но на мен ми стои по - добре.Кажете какво мислите.Не сам решила още окончателно smile
Активен
sisoni
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #207 -: октомври 12, 2010, 12:56:38 »

s_koleva, на мен лично много ми харесва роклята. А щом се чувстваш добре в нея и харесваш как ти стои няма какво много да му мислиш  Bravo
Активен
Paradisa
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: октомври 12, 2010, 13:19:34 »

Здравейте smile Отдавна не сам ви писала, но от хубави поводи бях заета  smile Ето това е роклята, която сам си харесала- http://ateliervoila.bg/archives/374 . Имах снимки с нея, но племенницата ми се погрижи вече да нямам.На снимките саответно не сам аз , но на мен ми стои по - добре.Кажете какво мислите.Не сам решила още окончателно smile

здравей, на мен ми харесва, особено ако бъде с такъв дълаг воал good. Аз мерих подобен модел, може да видиш снимка в галерия, и се чудих дали да я взема, но се отказах, защото не е точно това, което искам. Ако се харесваш и е това, което си представяш също казвам не се чуди дълго! Поне една голяма грижаще имаш по-малко! smile
Активен
suziii
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #209 -: октомври 14, 2010, 22:02:08 »

Здравейте и от мен,понеже аз съм новичка и а и голямото събитие е август до година(2011),но аз започнах най-активно да се оглеждам за рокли,спряла съм се на някои,но... незнам!Не мислех,че ще е толкова трудно.От всичкото това писано искам и да споделя,че се радвам да съм между вас,давата страхотни идеи за които не бих се сетила,ще се радвам ако ми помогнете и на мен.Сега мисля само за рокля,по принцип съм от Разград,а ш малкият град няма голям избор това означава,че ме чака доста разхождане.Незнам дали е много рано да мисля,но вече ме обзе сватбенната треска.
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: