Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 03:49:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Булчински рокли -15"  (Прочетена 244425 пъти)

Sicily
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #180 -: септември 30, 2010, 21:55:50 »

Здравей Paradisa,моята рокля е от салон "Лита" и мога само да ги похваля.Имат 2 магазина ,където можеш да видиш отблизо роклите и да поръчаш.Моята специално беше комбинация от 2 рокли и я ших при тях. Резултатът беше невероятен и аз се чувствах страхотно с моята рокля.Платовете са хубави и изпълняват всякакви желания ,ако искаш им занеси и снимки на това,което харесваш.Цените са много достъпни.Моята рокля излезе 480 лв,а цялата е от дантела.;-)
Успех!
Активен
s_koleva
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #181 -: октомври 01, 2010, 10:06:25 »

Момичета, мисля че намерих сватбената си рокля.Харесах я в "Atelier Voila!". Bravo Bravo Bravo Довечера ще кача снимки.
Активен
magyyy
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: октомври 01, 2010, 16:22:57 »

Здравейте и от мен,
Предстои ми сватба на 12 юни 2011, но като всяка жена се вълнувам много и от рано. Харесала съм няколко модела рокли- 2 от които са на Justin Alexander. Ще се пробвам да ги споделя с вас, ако може да ме посъветвате къде бих могла да си ушия някоя от тях. Приемам мнения, съвети, препоръки- ВСЯКАКВИ!!! smile
Активен
autumn
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #183 -: октомври 01, 2010, 22:58:45 »

Здравейте,

Знаете ли къде в София мога да намеря булчинска рокля голям размер, която да е подходяща за бременни и съответно да е приличен прикриващ модел, а не като буре или баба меца?
Активен
Paradisa
Ентусиаст
**
Публикации: 59

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: октомври 02, 2010, 13:19:37 »

Здравей Paradisa,моята рокля е от салон "Лита" и мога само да ги похваля.Имат 2 магазина ,където можеш да видиш отблизо роклите и да поръчаш.Моята специално беше комбинация от 2 рокли и я ших при тях. Резултатът беше невероятен и аз се чувствах страхотно с моята рокля.Платовете са хубави и изпълняват всякакви желания ,ако искаш им занеси и снимки на това,което харесваш.Цените са много достъпни.Моята рокля излезе 480 лв,а цялата е от дантела.;-)
Успех!
Много благодаря за информацията give_rose, звучи страхотно! Bravo Няма да имам време за шиене, и ще трябва да бъде нещо готово. Харесах си няколко модели от сайта. smile
Активен
Paradisa
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: октомври 07, 2010, 01:30:20 »

Мили Момичета..здравейте. smile .ето,че започвам да се включвам по-активно, след дълго чакане и отлагане на нашата сватба, вече имаме дата smile...и тъй, проблема е, че всичко движа от разстояние..тъй като аз съм в Прага, младоженецът в Канада, а сватбата ще бъде в София. Днес бях в сватбен магазин за 1 ви път и си капарирах една рокля - ще бъде под наем и излиза 280 евро, на Ла Споса е и незнам дали направих правилен избор. Цял ден мисля дали тове е моята рокля и дали няма да намеря нещо по-евтино в БГ..побърквам се и само пиша на приятелки да ми кажат мнението си...Това ми беше 1 посещение в сватбен магазин, и чрез познат се съгласиха да ми дадат роклята под наем за БГ, което е рядкост, да се изнася извън Чехия. Притеснението ми е, че може би ще видя нещо angry, което да ми хареса повече..и най-вече, че се спрях на 1 проба..но роклята е приказна, просто ми се искаше да разгледам тук-там..но знам че мнгоо трудно от тук биха ми дали под наем, а пък в БГ ще бъда само 10 дни преди сватбата и незнам дали ще имам толкова време..Благодарна съм за съвет. :huh:Вижте ме с роклята и ще съм много благодарна за съвет!!! Аз си мислех, че като си види човек роклята ще се радва, а аз се чудя и мая дали да се откажа, колкото и тъпо да е. cray Снимката е в галерия! Благодаря ви!
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 880

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: октомври 07, 2010, 07:18:32 »

Paradisa не се притеснявай мила , щом ти е харесала много не се терзай с такива мисли , по скоро разгледай там ако толкова искаш да имаш избор ,защото да оставиш последните 10 дена да търсиш рокля е много трудно ,защото виждам колко работа остава за последно , до моята сватба остават 9 дена, а имам още куп работи да свърша.Е ако имаш доста помощници можеш да рискуваш , но не е гаранция че пак ще намериш точно това което искаш и накрая да си вземеш нещо само ,защото не остава време не си струва.Поне според мен е так.
Активен
Milataaa
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: октомври 07, 2010, 07:26:02 »

Здравейте, момичета. Първо - Katrin, благодаря ти:)
Paradisa - роклите на La Sposa според мен поне са страшно стилни и изработката им е уникална, аз самата не посмях да вляза да пробвам там, тъй като ми харесват като стил, а доколкото знам са по-скъпички smile. Тази, с която те виждам е много стилна и ти стои много добре. Но важното е - да си дадеш добре сметка каква е твоята рокля-мечта:) според мен щом има известно колебание задължително пообиколи - има два варианта - или да решиш, че по-добре никоя друга не ти стои. Или да намериш роклята, която ще кара сърцето ти да тупти! smile А според мен роклята е носеща част и трябва да те кара да се чувстваш принцеса. Иначе всеки има различен вкус и би харесал сигурно много по-различни рокли, но важното е как се чувстваш! Аз лично докато не обиколя поне 10 магазина, не се успокоявам че имам най-доброто /за мен:)/. smile Успех! Всичко ще се нареди!
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
Публикации: 923

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: октомври 07, 2010, 12:02:06 »

Мила, paradisa ако не си сигурна, че това е твоята рокля недей да я взимаш. Много е важно на този ден булката да се чувства уверена и красива. Освен това без да искам да обидя никого, мисля че е важно роклята за сватбата да си е само твоя и да си остане за теб след сватбата. Ако смяташ, че няма да имаш време за обикаляне, защо не отидеш в магазина най-близо до вас и да пробваш няколко различни кройки и след като знаеш кое ти стои най-добре. Да изтършуваш булченските саитове, а като видиш ТВОЯТА рокля, може или да си я поръчаш или ако я хареаш от български магазин да им се обадиш и да попиташ дали не може да я капарираш и да им пратиш точните си мерки. Осъзнавам, че това е доста сложна процедура, но смятам, че за сватбената рокля си струва smile
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #189 -: октомври 07, 2010, 12:20:04 »

Здравей, Paradisa!

Аз също разгледах снимките ти и мисля, че роклята е много красива, а което е по-важното - стои ти отлично. Цената ми се струва напълно приемлива, имайки се предвид, че роклите на La Sposa не са хич евтини, а изработката им е много по-добра от тази на много от прдлаганите тук рокли от този модел и при тази цена. Ако ще е за твое успокоение, както са ти казали и момичетата преди мен, отиди и в някой друг салон, за да видиш дали се харесваш и с друг модел, но от това, което виждам от снимката, роклята е с камъчета, хубав, изпипан модел и много красив шлейф. За тази цена в България не смятам, че ще намериш нещо подобно, още повече, че в дните преди сватбата е много натоварено, а ти и ще пътуваш, съответно времето ще те притиска. На твое място не бих се колебала при сигурен и красив вариант за рокля, а ако видиш друга, която да усетиш като своя, едва ли би те спряло нещо, за да си я вземеш. В крайна сметка, за да си избереш тази рокля, явно си я харесваш, независимо, че имаш някакви колебания. Пиши после какво си решила. Успех!  girl_wink
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #190 -: октомври 07, 2010, 17:54:12 »

Здравей, Paradisa  smile Избрала си много красива рокля, при това ти стои чудесно!
 Ако се колебаеш все пак, помисли си какво е важно за теб по отношение на сватбената ти рокля. Има хора, които държат на платовете, други на изработката, трети на нестандартен модел.
  В процеса на избиране на моята рокля, в един момент разбрах, че постоянно ще виждам все по-интересни и хубави. Щеше да бъде чудесно, ако беше възможно да мога да нося всяка от тях  crazy Тогава поне за себе си прецених да си определя няколко ясни критерии, по които да се спра на някоя. Така стана лесно  smile
  Успех  Good luck
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 638

"Do you think that our love can create miracles?"

« Отговор #191 -: октомври 08, 2010, 09:45:40 »

Момичета, имате ли някакви впечатления от магазин "Марция" на Евлоги Георгиев? Всяка сутрин минавам покрай него и има хубави рокли, но не съм чувала никакви отзиви smile
Активен
Paradisa
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: октомври 08, 2010, 12:32:40 »

Момичета, Благодаря на всяка една от вас за споделените съвети give_rose give_rose give_rose give_rose give_rose. Бих искала да ви отговоря поотделно, но да обобщя нещата ..и тъй..след цяла нощ на чудене, чатове с приятелки и най-вече голямо оплакване по скайп на любимия..получих прекрасен съвет от него, който и други от вас го казаха..а именно да пробвам и други рокли..да има поле за сравнение и да реша..и тъй, вчера с една приятелка взех, че отидох до 4 магазина..пробвах към 12 рокли..и сега знам какво искам..за какво мечтая..и сякаш не е роклята, koято капарирах, или поне не съвсем, още не съм на 100 % отказана, но поне видях и мерих други модели...но най-вече камъчето преобърна мама..като каза, как искала да е до мен като избирам...как вече ходила до магазини..гледала...и се замислих, че това е радостта на една майка... тъй колкото и да си мисля че няма да има време ..може би това е решението. Ние вече имахме подписване, така че само празненство и църковната церемония ще бъде...Ще говорим пак и мисля да й пратя и на нея снимка, да ме види..защото си е важно, макар че си е моята рокля и сватба хубаво е да изпита тези вълнения с мен. При вида на една от роклите вчера ми затуптя сърцето...но сякаш, пак не съвсем...Ще видим..сега поне ми е по-спокойно. Благодаря от сърце give_rose!!
Да отговоря на пламак  smile това, което ми харесва е нещо тип принцеса...но не прекалено широко....тази, която съм капарирала..е нещо подобно, но пък не съвсем бухнала освен отзад..и тъй...Пожелавам ви на всички много трепети при вида на Роклята..Любимият каза, че в САЩ има реалити шоу.."Да кажеш "ДА на роклята" и показват бъдещи булки обикалящи магазини, мерещи, плачещи и тн..и му беше много весело..лесно им е на тях...Ще пиша за финално решение..скоро надявам се! Успех на всички give_rose!,
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: октомври 08, 2010, 16:38:27 »

Paradisa , да ти кажа хич не им е лесно на тях, защото казват какво харесват на асистентите и те по свое усмотрение избират 3 рокли, а не ти smile след това ги носят и ти мериш три, повече не може, така че по този начина да намериш роклята не е хубаво smile
Може би 50%от булките харесват това, което са им показали, хубавото е само, че са на известни дизайнери (което не е кой знае какво, защото моята е на световно неизвестен, но стана превъзходна) и може да се пазариш за цената, това е.
 Надявам се да намериш своята, така както повечето я намерихме. Аз също харесвам големи рокли затова на церемонията бях с огромна. Едвам влизах в джипа.
Активен
Paradisa
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: октомври 08, 2010, 22:19:05 »

Paradisa , да ти кажа хич не им е лесно на тях, защото казват какво харесват на асистентите и те по свое усмотрение избират 3 рокли, а не ти smile след това ги носят и ти мериш три, повече не може, така че по този начина да намериш роклята не е хубаво smile
Може би 50%от булките харесват това, което са им показали, хубавото е само, че са на известни дизайнери (което не е кой знае какво, защото моята е на световно неизвестен, но стана превъзходна) и може да се пазариш за цената, това е.
 Надявам се да намериш своята, така както повечето я намерихме. Аз също харесвам големи рокли затова на церемонията бях с огромна. Едвам влизах в джипа.
Туйти бърд ..била си истинска принцеса ти!!! Girl_hide сериозно ли е така по БГ магазините? Асистентките да ти избират?? Тук, в 3 от магазините си разглеждах роклите, и си избирах колкото исках  ...само в 4-ия жената ме пита до колко пари..и тн и тя ми избра...леле...дано не е така навсякъде.! huhhuh.gif
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: