Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 00:07:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Булчински рокли -15"  (Прочетена 244311 пъти)

CATRIN
Новак
*
Публикации: 13

откачалка

« Отговор #150 -: септември 06, 2010, 18:20:59 »

Живея в Перник сега smile,нямам проблем когато и да е да отида до Сф.Питам,защото останах с впечатлението ,че в М Тайлър са над 1000 и се питах има ли смисъл да ходя изобщо smile
Активен
vilenceto
Професор
Публикации: 409

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: септември 06, 2010, 19:46:29 »

Права си за М.Тайлър, във Валентин и Проновиас също са горе-долу с такива цени, аз съм чувала добри отзиви за "Сватбен център София", даже си бях харесала една рокля от там, можеш да разгледаш някои модели от сайта http://www.svatbencenter-sofia.bg/ повечето имат цени.
Активен
Lilium
Ентусиаст
**
Публикации: 83

« Отговор #152 -: септември 07, 2010, 08:35:51 »

CATRIN , сватбеният център си заслужава да се посети, там видях рокли на цени от 200 лв до 1200лв (а може и по-скъпи), не помня вече). Мисля че освен тези в сайта имат още доста модели в самият магазин. Също така бих ти препоръчала Холидей в София. Този бутик е с български рокли (доста добри между другото ) и  цените им са прилични. Ето линк : http://www.holidaywed.com/.
Активен
Katrine
Ентусиаст
**
Публикации: 90

« Отговор #153 -: септември 07, 2010, 12:10:25 »

В Сватбения център е хубаво да отидеш на живо да разгледаш, защото в сайта им роклите изглеждат много невзрачно ( има си значение как са правени снимките и какъв е модела). Там роклите са до 1000 лева.
Но незнам какво имаш предвид CATRIN, защото и 900 лева са по-малко от 1000 smile Моят съвет е да разгледаш и в някой по-малък град. Там също предлагат хубави рокли на много по-ниски цени.
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883

« Отговор #154 -: септември 09, 2010, 18:12:20 »

В Сватбения център е хубаво да отидеш на живо да разгледаш, защото в сайта им роклите изглеждат много невзрачно ( има си значение как са правени снимките и какъв е модела). Там роклите са до 1000 лева.

И на мен много ми го хвалят този сватбен център, но като гледах в сайта им честно казано нищо не ми грабна окото...даже малко се разочаровах. Но явно наистина си е до снимките и ще ида да видя на живо за какво става дума. А в "Холидей" как вървят цените, някой има ли идея?
Активен
vilenceto
Професор
Публикации: 409

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: септември 09, 2010, 20:10:44 »

в "Холидей" доколкото си спомням бяха между 700 и 1200.
Активен
CATRIN
Новак
*
Публикации: 13

откачалка

« Отговор #156 -: септември 10, 2010, 09:08:39 »

От  "Холидей " една приятелка си купи роклята преди 2 години -бях с нея smile,много хубава рокля,изчистена ,само с една дантела през талията и кокетна панделка .изложената беше в екрю,за месец й направиха в бяло.Имам добри впечатления от бутика !
А иначе и на мен ми се сториха безлични роклите в сватбения център,сигурно е различно на живо  girl_wink
Активен
Katrine
Ентусиаст
**
Публикации: 90

« Отговор #157 -: септември 10, 2010, 11:29:10 »

Повярвайте ми, идете там на живо. Чудя се тея ора какъв хубав сайт са си направили и снимките на булченските им рокли изобщо не струват. А манекенката няма да я коментирам изобщо  girl_impossible
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #158 -: септември 10, 2010, 11:48:09 »

Katrine е права. Моята рокля е точно от Сватбен център София. Сватбата ни беше в Балчик, където е пълно с туристи с най-различна националност. В деня на сватбата повечето се отдръпваха и ми правеха пътека все едно, че минава принцеса. А в следващите два дни бях без прическа и почти без грим, а по време на снимките хората се държаха по същия начин. Щом и рускини и украинки(които по правило много държат на вида си) чух да казват същото, какво повече.
 В Сватбения център има прекрасни рокли, не се водете по снимките. На мен ми идеше да си тръгна оттам поне с 5-6. Имат много способни шивачки и консултантки. Имах възможност за много голяма отстъпка и за качеството, което беше, беше направо смешна цената.
« Последна редакция: септември 10, 2010, 11:50:40 от michelle » Активен
katerinciq
Ентусиаст
**
Публикации: 70

« Отговор #159 -: септември 10, 2010, 14:41:27 »

Нека и аз да си изкажа мнението. Миналата седмица бах на сватба на братовчедка ми, чиято рокля е точно от сватбеният център. когато ги разглеждах в сайта не ми направиха особено голямо впечатление, дори се сунмявах, че ще ми хареса роклята й, но в деня на сватбата бях очарована.роклята беше невероятна
Активен
Lilium
Ентусиаст
**
Публикации: 83

« Отговор #160 -: септември 14, 2010, 07:40:06 »

Както вече, писах преди време, сватбеният център не е за подминаване  pardon Това е моето лично мнение, истина е, че в сайта им роклите и манекенката не са най-доброто им попадение, но на живо със сигурност имат какво да предложат за всеки вкус, макар че мояг рокля не е от там, не мога да кажа нищо лошо, но не се водете по снимки и първи впечатления, трябва да се види на живо, да се усети материята, да се пробва и т.н.  smile
Активен
sapfira_101
Ентусиаст
**
Публикации: 59

« Отговор #161 -: септември 14, 2010, 10:28:51 »

В Сватбения център имаше доста добри рокли като отидохме там, но цената им беше със около 300 лева по-скъпа отколкото на същите модели в ателиетата по Пиротска. Даже и не се задълбочих да ги разглеждам защото беше очевадна разликата в цената за едни и същи или сходни модели. Вече станах експерт кой плат, с каква сложност на изработката и т.н. и съответната цена.Останах разочарована от сватбените покани които предлагат дадоха ни 2 изпокъсани букове със може би 100 модела на покани и ние неможахме да изберем, бяха ужасни.
Активен
iana_apostolova
Ентусиаст
**
Публикации: 81

Обичам те ...

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: септември 14, 2010, 10:33:49 »

В Сватбения център имаше доста добри рокли като отидохме там, но цената им беше със около 300 лева по-скъпа отколкото на същите модели в ателиетата по Пиротска. Даже и не се задълбочих да ги разглеждам защото беше очевадна разликата в цената за едни и същи или сходни модели. Вече станах експерт кой плат, с каква сложност на изработката и т.н. и съответната цена.Останах разочарована от сватбените покани които предлагат дадоха ни 2 изпокъсани букове със може би 100 модела на покани и ние неможахме да изберем, бяха ужасни.

В такъв случай, бих искала да те попитам, имаш ли впечатление от този бутик http://paloma-fashion.com/
намира се в началото на пиротска, от към халите .. точно на ъгъла.
ще съм ти благодарна, ако споделиш мнение.
Активен
sapfira_101
Ентусиаст
**
Публикации: 59

« Отговор #163 -: септември 14, 2010, 12:28:00 »

iana_apostolova Немога да гарантирам за отделните бутици дали са коректни. На ъгъла с халите имаше един бутик който ни предлагаше за 1000 лева общо да ни облече и двамата от до. Но тогава ни се струваше че е твърде скъпо. Сега като се замисля на мен роклята ми струва 400 лева, чантичката 15 лева, болерото 50 лева, обувките 51 лева. така че може би цената която се дава е реална. Моят модел рокля във Сватбеният център струваше 750 лева.Мога да гарантирам само за моя бутик откъдето ми ушиха всичко а обувките ги купих от Флавия. В моя случай роклята ми ме намери мен а не аз нея. След дълго обикаляне на Сватбения център, и бутиците по Пиротска търсейки рокля без обръч /както съм писала и в други теми/ изведнъж не усетих как се озовах със рокля със обръч и дизайнерката вече ми взимаше размерите.
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 638

"Do you think that our love can create miracles?"

« Отговор #164 -: септември 14, 2010, 12:36:10 »

В такъв случай, бих искала да те попитам, имаш ли впечатление от този бутик http://paloma-fashion.com/
намира се в началото на пиротска, от към халите .. точно на ъгъла.
ще съм ти благодарна, ако споделиш мнение.

Моя приятелка си купи роклята от този бутик и беше страшно доволна  good Направиха й някои корекции на модела, които тя искаше, подариха и много красиво було от тези испанските, които са дълги до земята. Дори ми препоръча като тръгна да си търся рокля задължително да го посетя!
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: