Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 18:33:31

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Булчински рокли -15"  (Прочетена 244221 пъти)

roxanne
Професор
Публикации: 329

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: август 27, 2010, 11:58:23 »

ВасиТу, толкова си сладка!  give_rose Не знам какви са ти притесненията, какъв гръб, какви борци... Толкова си хубава и толкова слънчева!  good И ако има нещо "в повече" по теб, то определено е от това, за което мъжете душа дават  Wink Ще бъдеш невероятна булка! И отново, честито за роклята!  give_rose
Активен
BacuTy
Ентусиаст
**
Публикации: 88

« Отговор #121 -: август 27, 2010, 12:06:47 »

give_rose
Благодаря ви много !
Направо ми се  cray от щастие smile.
Убедена съм ,че ще сте най-прекрасните и красиви булки smile
Не знам за вас, но мен все ме гложди дали не съм забравила нещо за тази сватба  huhhuh.gif .
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
Публикации: 923

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: август 27, 2010, 12:36:31 »

ВасиТу, роклята е много нежна и красива smile
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 638

"Do you think that our love can create miracles?"

« Отговор #123 -: август 27, 2010, 12:47:20 »

BacuTy, роклята е прекрасна и ти стои наистина много добре! Не се съмнявам, че ще си невероятно красива булка  good
 Offtopic Между другото ние с теб сме съгражданки  smile
Активен
Milataaa
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: август 27, 2010, 18:06:15 »

И аз да се включа - ВасиТу, роклята е много нежна, стилна и ти стои прекрасно!!! smile
Активен
sapfira_101
Ентусиаст
**
Публикации: 59

« Отговор #125 -: август 28, 2010, 13:35:36 »

Момичета, роклята ми е качена в моята галерия ще се наложи да тренирам доста за да се справя с обръча.raqraq благодаря ти за съвета! good
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 638

"Do you think that our love can create miracles?"

« Отговор #126 -: август 28, 2010, 14:51:10 »

Sapfira,роклята ти е много нежна и ти стои чудесно good
Активен
sapfira_101
Ентусиаст
**

« Отговор #127 -: август 28, 2010, 15:15:52 »

Благодаря ти Тiama
Активен
pepche
Сватбар
Публикации: 250

« Отговор #128 -: септември 01, 2010, 21:02:35 »

BacuTy страхотна рокля  Bravo поздравления за избора и да знаеш, че е много удобна за танци манци, от опит ти го казвам (мойта беше подобна в долната част) само  хубаво прецени дължината спрямо обувките, мойта беше малко по дълга понеже си купих обувките в последния момент и тока беше малко по нисък от предвиденото, а нямах време за корекция та я понастъпвах  girl_wink
sapfira_101 твойта рокля също е прекрасна, ако ти си момичето на снимката направо ти стои перфектно, цвета екрю ли е?
Активен
Пламена
Ентусиаст
**
Публикации: 65

« Отговор #129 -: септември 01, 2010, 21:12:38 »

аз вчера си облякох роклята... за първи път след като си я взех.... и се оказа, че явно не са ми я измерили точно защото ми е широка...  cray
И не стига дето не ми направига гръбчето както исках ... ами сега ми е широка и още по-сбръчкано стои  УЖАС!
Въобще не и се радвам вече
 cray

Имаше една панделка отзад поне тя ме радваше.... а сега се е смачкала и стърчи.......  nea cray

А с такъв мерак си я поръчах тая рокля.....
Активен
BacuTy
Ентусиаст
**
Публикации: 88

« Отговор #130 -: септември 01, 2010, 21:31:44 »

Благодаря ви отново smile!
А що се отнася до дължината аз съм сватбените обувки там.
С тях ми взеха размерите като я шиех, и после така я скъсиха малко.
Надявам се да няма проблеми. smile
И с вашите рокли всичко да е наред..
Активен
sapfira_101
Ентусиаст
**

« Отговор #131 -: септември 01, 2010, 21:40:20 »

pepche благодаря ти, аз съм момичето на снимката, малко /да не кажа много/ съжалявам че избрах модел с обръч, но това при мен са случва често на абитуренския си бал си уших една рокля и след няколко дни вече исках друга и почнаха да ми я шият. Е в сегашният случай си оставам с тази...
Активен
iana_apostolova
Ентусиаст
**
Публикации: 81

Обичам те ...

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: септември 02, 2010, 09:11:04 »

pepche благодаря ти, аз съм момичето на снимката, малко /да не кажа много/ съжалявам че избрах модел с обръч, но това при мен са случва често на абитуренския си бал си уших една рокля и след няколко дни вече исках друга и почнаха да ми я шият. Е в сегашният случай си оставам с тази...

Роклята ти е много хубава и не се притеснявай за обрача, моята на бала беше с обръч и не исках да я съблека, беше ми супер удобна... успех с подготовката и не се притеснявай, всичко ще е ок и ще си мн хубава булка smile  good
Активен
vilenceto
Професор
Публикации: 409

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: септември 02, 2010, 10:06:28 »

аз вчера си облякох роклята... за първи път след като си я взех.... и се оказа, че явно не са ми я измерили точно защото ми е широка...  cray
И не стига дето не ми направига гръбчето както исках ... ами сега ми е широка и още по-сбръчкано стои  УЖАС!
Въобще не и се радвам вече
 cray

Имаше една панделка отзад поне тя ме радваше.... а сега се е смачкала и стърчи.......  nea cray

А с такъв мерак си я поръчах тая рокля.....
спокойно... доколкото си спомням от предишни твои постове роклята ти беше от Асеновград и сигурно не можеш да отидеш пак до там, но защо не отидеш в някой салон, да попиташ какво може да се направи.
Възможно е роклята преди да е била точно, но да си поотслабнала, през лятото се сваля някое килце, пък и покрай притесненията около Събитието. Сигурна съм че в някой салон , ще могат да ти я пооправят защо не опиташ? Не се отчайвай толкова бързо
Активен
tcveteto
Ентусиаст
**
Публикации: 55

« Отговор #134 -: септември 02, 2010, 10:55:04 »

Аз искам да ви се оплача колко разочарована останах, когато разбрах, че роклята ми ще дойде м/у 15 и 20.09, а когато си я поръчах средата на август ми казаха 2 седмици cray Някак се бях настроила, че ще я отметна по-рано тази задачка, но пак напрежението ще е до последно sad Само се надявам да няма проблеми с роклята, защото тогава наистина някой ще си отнесе скандала beating
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: