Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 18:23:14
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
"Булчински рокли -15"
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Булчински рокли -15" (Прочетена 244173 пъти)
Trubadura
Ентусиаст
Отг: "Булчински рокли -15"
«
Отговор #90 -:
август 15, 2010, 08:50:35 »
Пламена
, съжалявам за случката! Представям си какво разочарование си изпитала след като си мислила, че всичко е уточнено и с трепет си отишла да си вземеш роклята. Надявам се, че има възможност за някаква малка промяна, за да изгледжа по-близо до това, което си искала. Сигурна съм, обаче, че роклята ти стои много добре и само за теб ще е несъвершена поради този детайл. Усмихни се! Това е твоята рокля и ще бъдеш неотразима
sapfira_101
, номерата на търговците да те изкарат невежа са безброй. Тъжно е, но факт. Повечето нямат даже и разбирането за естетика и вкус, а ти очакваш дизайнерска концепция. Разбира се, че казват, че всичко с всичко може да се съчетае - нали трябва да ти оставят усещането за избор ... В крайна сметка тяхната задача е да ти продадат нещо, а какво ще е - тях въобще не ги интересува. По-рано бях писала, че се отнасям с уважение към тези, които имат традиции в правенето и продаването на сватбени рокли, както и към тези, които вършат тази работа с усет към красота и уважение към клиента. Изключително неприятни са ми тези, които само гледат да ти замажат очите, за да ти пробутат нещо.
Аз затова избрах да си шия рокля - може да не е толкова сватбена, колкото по магазините се срещат, но пък ще е моята и знам, че изборът за всеки детайл по нея съм го обсъждала и е лично мое решение
Горе главата, момичета, все някъде се крие и вашата рокля - нали знаете, че колкото по-трудно, толкова по-хубаво и неповторимо
Активен
sapfira_101
Ентусиаст
Публикации: 59
«
Отговор #91 -:
август 15, 2010, 18:51:07 »
И аз си шия роклята, по простата причина че не исках да е стояла на манекена.
Активен
rosit@
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #92 -:
август 15, 2010, 22:51:22 »
Момичета моля да ме извините,че се намесвам така в тази темичка
,но искам да ви помоля,ако можете да ми помогнете с модели за къси булченски рокли!Че съм се заела със задачата да помагам на една позната!Решила е,че иска да бъде с къса рокля!
Активен
hellen_law3
Новак
Публикации: 13
«
Отговор #93 -:
август 16, 2010, 15:01:57 »
Момичета, в събота си взех и моята рокля от Асеновград. :danceg:Искам да изкажа голямата си благодарност към служителите на Модна къща "Тина" от Асеновград.Имат прекрасни модели, а за отношение към клиента да не говорим - абсолютно професионално.Правят всичко в услуга на клиента.В момента не мога да пусна снимки на роклята, но обещавам да го направя в най-скоро време
Препоръчвам на всички момичета, които са се насочили към Асеновград, да посетят тази модна къща.Звучи малко като реклама
, но хората заслужават да бъдат похвалени
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #94 -:
август 16, 2010, 17:01:14 »
rosit@, не знам дали искаш снимки на рокли, които да си купи, или снимки, които да покаже да й ушият, обаче като напишеш в чичко Гугъл и излизат доста красотички
http://www.google.bg/images?q=tea+length+wedding+dress&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=FVJpTPjeIOGWOKzZrbgF&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CDwQsAQwAw&biw=1016&bih=432
Активен
iana_apostolova
Ентусиаст
Публикации: 81
Обичам те ...
«
Отговор #95 -:
август 20, 2010, 21:01:30 »
здравейте и от мен момичета.дойде и моя ред да търся рокля, сватбата е чак догодина, но искам всичко да ми е идеална и да имам време да я оправя, ако нещо не е наред. та да кажа няколко неща които са ми направили впечатление до сега ... булченските рокли на Аз и Ти Смолян са с най-високото качество което съм видяла от БГ фирма до сега, а отнояението - УНИКАЛНО. Балната ми рокля беше тяхна, но от магазин в плевех стана готова за 1 месец, без дори да ми вземат мерки, само гръдна обиколка, понеже моята е доста (97), а исках да съм без сутиен... като дойде, беше точно това което си избрах от каталога... моя проблем е, че фирмата няма и поне 10% подобен модел на роклята която искам. избрах си този модел на Rado agency, но нямам впечатления от тях... писах им дали е налична и къде я има, но още нямам отговор, ако някой знае нещо или е виждал такъв модел на друга фирма, ще съм ви благодарна да "ударите едно рамо"
71901802%20Raro%201.jpg
(50.93 KB, 448x615 - видяно 315 пъти.)
Активен
iana_apostolova
Ентусиаст
Обичам те ...
«
Отговор #96 -:
август 20, 2010, 21:09:50 »
Цитат на: tcveteto в август 12, 2010, 11:08:46
Здравейте момичета, искам да се похваля и аз, че поръчах роклята си :danceg:Взеха ми мерки, всъщност само в дължината е проблема - трябва да е малко по-дълга. Ще чакам до около месец да стане готова
Ellito
много е хубава роклята ти, толкова е изящна. Аз също харесвам такъв тип рокли, но на мен за съжаление не ми стоеше добре
Пускам снимка на моята
роклята ти е уникална. моя приятелка се омъжи с такава. стои уникално. марката е Аз и Ти, предполагам си я поръчала от сватбения център в младост 4, ако е от там, не знам какво им е обслужването, но от Аз и Ти са уникални от млд4 само прекопуват от тах, не ги шият те. на моята приятелка стана за 2 дена по телефона. тя си я хареса там, после намерихме кординатите звъннахме иказаха само да пратим номера на модела и мерки. резултата беше уаоооооо
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908
«
Отговор #97 -:
август 21, 2010, 21:47:13 »
Off всички се изпоженихте да му се невиди
, почти всички, с които си пишехме вързахте възела
, а аз си нямам рокля, еми не мога да си харесам. Накрая ще взема една и айде...не мога да си харесам бюстиеееееееееееееееееееее...ще отида гола вече.
Активен
ivels
Новак
«
Отговор #98 -:
август 21, 2010, 22:12:32 »
tweety bird
недей така едва ли има някой в по- неизгодно положение от мене
1-во бяхме намислили да се женим в несебър обаче родата каза не и ми пропаднаха всички планове и предварителни замисли и срока се удължи с още почти 1 година за да се подготвиме. Бях си избрала рокля семпла неангажираща ама не стана. Сега съм се спряла на няколко модела с издължена талия. Обаче като гледам тука всички за какви цени от по 1000 лева и нагоре говорят и аз се отчайвам. Харесала съм си 2-3 модела но ме е страх да отида да видя за какво става въпрос че може и лошо да ми стане от цените.
Активен
Katrine
Ентусиаст
«
Отговор #99 -:
август 22, 2010, 08:52:35 »
От давна не бях писала. Разни екскурзийки, моренце, работа ........ Онзи ден всъщност осъзнах, че времето си минава и буквално ми е останало месец и някколко дни до сватбата. Бях си харесала една рокля просто така на някаква снимка в интернет. Толкова щастлива бях като съвсем случайно разбрах, че я има тук в София. Единственото което ме притесняваше бяха всички тези предупреждения, че роклите като ги облечеш са много по-различни отколкото на снимка. Е, аз вчера отидох да я видя и пробвам. Сякаш беше шита за мен, стоеше ми по-добре от колкото на манекенката на снимката
( такъв е израза). Да си призная не исках да давам 1000 лева за рокля, но тази............ Щях да ги дам. Единственото което ме разколеба и цяла нощ не можах да спя и само мъдрувам е това, че продавачката се опитва да ме убеди да взема тази, която мерих като само леко я скася. Всичко щеше да е ок, ако не изглеждаше толкова овехтяла. Наистина могат да ми я ушият нова, но не ми се занимава с шиене, а и за шиене има месец и 10 дни - няма да се справят нещо и ще побелея. Жената каза, че ще я изчистят , постегнат, ама като видях как една чистеха с мокри кърпички, едва ли и моята ще светне. А не бих направила компромис за 1000 лева. Замислих се и над това, защо ние трябва да им угаждаме по бутиците, вместо те на нас - "Клиента винаги има право".
Супер странно ми се ивдя и това изказване: "Дайте сега капаро, ние ще я приберем и седмица преди сватбата ще направим леките корекции и ще я почистим".
Ама как така, нали се сещата че няма да я приберат, та това име оборотната рокля от този модел.
Мисля да говоря с тях и да се споразумеем нещо. Нека ми я изчистят и нагласят сега ( трябва нещо да се изглади на няколко места) , аз ще си я платя цялата и ще си я отнеса у дома, защо да стои при тях. А за корекциите ще се появя преди сватбата
Дали съм супер наивна или претенциозна ?
Какво ще ме посъветвате момичета?
Знам , че това е моята рокля
Незнам какво да измислим, дали да не докарат някой модел от другите им салони в страната, може да са по-запазени, тези в софия все едно ги е влачилпороя
Моля ви дайте някакво мнение! Страшно съм объркана
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #100 -:
август 22, 2010, 10:49:57 »
Katrine,
според мен 1000 лева не са малко пари и си заслужава да помислиш дали наистина си струва да се дадат за рокля, която изглежда като захабена. Аз не бих. Разбира се ако си абсолютно убедена, че това е роклята, поне се опитай да се споразумееш да я дадат на химическо след като я капарираш и да ти я изгладят професионално. След като ти дадат бележката от химическото им дай останалите пари и си я прибери. Винаги можеш и да си замълчиш разбира се, но сватбените салони на това и разчитат - че някой клиент, който се е влюбил в модела най-накрая ще я взете тази рокля, затваряйки си очите за това, че изглежда като носена. Мисли хубаво, за да не съжаляваш! Успех!
Активен
chantrer
Ентусиаст
Публикации: 71
«
Отговор #101 -:
август 22, 2010, 12:22:50 »
Здравейте, момичета !
В една друга тема се представих : имам сватба през юни 2011 и започвам малко по малко с подготовката. Роклята смятам чак към януари. Добре ли се ориентирам с времето?
В интернет гледах каталозите на Деметриос и Проновиас. Те как са като отношение ? И те ли ще ме карат да си купя мострена и носена рокля?
Активен
iana_apostolova
Ентусиаст
Обичам те ...
«
Отговор #102 -:
август 22, 2010, 14:01:21 »
Цитат на: chantrer в август 22, 2010, 12:22:50
Здравейте, момичета !
В една друга тема се представих : имам сватба през юни 2011 и започвам малко по малко с подготовката. Роклята смятам чак към януари. Добре ли се ориентирам с времето?
В интернет гледах каталозите на Деметриос и Проновиас. Те как са като отношение ? И те ли ще ме карат да си купя мострена и носена рокля?
И двете фирми имат вносители за БГ (прекупвачи), ако ти стане някой модел, ти правят необходимите корекции и това е. Не се шият на място. Магазините работят с предварително запазен час и роклите седят в гърдероби, а не на витрина.
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #103 -:
август 22, 2010, 23:06:41 »
Цитат на: chantrer в август 22, 2010, 12:22:50
Здравейте, момичета !
Здравей
chantrer
! С времето си много добре, това е идеален според мен срок за купуване на рокля. Повече от това е излишно и може да създаде проблеми (загуба или качване на тегло).
Навсякъде роклите, които се пробват от булките не са мостри, а са за продан. Няма да намериш рокля, която да не е била пробвана освен ако не си я ушиеш или не ти я поръчат специално за теб. Приготви се за много износени рокли в Деметриос София (Арети). Проновиас са доста по-добре в това отношение. Прегледай темата за сватбените салони - бял и черен списък и ще се ориентираш!
Активен
Lilium
Ентусиаст
Публикации: 83
«
Отговор #104 -:
август 23, 2010, 07:31:15 »
Цитат на: ivels в август 21, 2010, 22:12:32
Сега съм се спряла на няколко модела с издължена талия. Обаче като гледам тука всички за какви цени от по 1000 лева и нагоре говорят и аз се отчайвам. Харесала съм си 2-3 модела но ме е страх да отида да видя за какво става въпрос че може и лошо да ми стане от цените.
ivels , не се отчайвай, рокли под 1000 лева се намират, с малко повече търсене , но наистина мжеш да намериш красива и стилна рокля за под 1000лв. като за начало бих те посъветвала да отидеш в Сватбения център в Младост 4 във София, там впечатлението ми е че предлагат рокли за всеки джоб и вкус, доколкото знам в Асеновград също може да намериш рокля около 400-500лв, може да погледнеш и в тази тема, успех
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...