Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 28, 2024, 18:40:03
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
"Булчински рокли -15"
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Булчински рокли -15" (Прочетена 245439 пъти)
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
Отг: "Булчински рокли -15"
«
Отговор #30 -:
юли 21, 2010, 11:24:01 »
Цитат на: evane в юли 20, 2010, 11:57:23
момичета, да имате някой познат в истанбул? ако е възможно да ми купи лентата, за която писах по - горе и да я изпрати по рейса? положението е безнадеждно - в софия няма такива, обиколих всички кинкалерии в центъра, а с полу-готова рокля ... няма как да стане
ще съм благодарна за всеки съвет и помощ
За съжаление за София нямам идея. Но съм чувала за един магазин в Асеновград, където имало невероятни неща, като започнеш от дантелите, та стигнеш до ширити и всякакви такива. Погледни в темите за Асеновград дали няма да пише нещо за него. Аз само съм го чувала, но не знам какво точно има и къде се намира...
katerinciq не знам миличка. Би трябвало по мерките които измериш да определиш, нали пише по принцип че определена обиколка на талия, ханш и т.н. отговаря на определен номер. Той не ти ли е написал ка се пределят номерата?
Активен
bubu_123
Сватбар
Публикации: 227
«
Отговор #31 -:
юли 21, 2010, 11:33:09 »
Има един магазин в Асеновград за платове, за който се сещам и в него има много дреболийки от този сорт.
http://bulvesi.com/popup.htm?map_vesi.jpg
- намира се там където е стрелкичката за завиване, там има кръгово(съжелявам, че ползвам тази карта, но в бгмапс нямат карта на Асеновград). Дано се обясних като хората...
Активен
Bademka
Ентусиаст
«
Отговор #32 -:
юли 21, 2010, 12:13:40 »
Цитат на: katerinciq в юли 21, 2010, 11:00:16
Здравейте, момичета. Както писах преди няколко дена спечелих търг в ebay за булченска рокля. Имам мали Viко затрунение с плащането (изкарвам сsa), но ще я поръчвам. Някой може ли да ми даде някакви съвети и напътствия, или просто да сподели ако си е купил рокля от там.
Здравей!И моята рокля е поръчана от и-бей.Почти веднага след като спечелихме търга,продавача ни поиска размерите(тези които са опсани по-доло в страницата)На другия ден пак получихме писмо.Искаше размери за бюстието.Може би след седмица писа,че роклята е готова,само,че били я направили с цип и питаше дали да я препрая-бях я поручала с вързанки.Аз реших да я коригирам тук ако има нужда.Остава да пристигне.Желая ти успeх и дано да получиш това което си поръчала.
«
Последна редакция: юли 21, 2010, 12:31:42 от Bademka
»
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908
«
Отговор #33 -:
юли 21, 2010, 18:59:00 »
Мацки и аз днес мерих рокли за първи път в БГ. Тоест бях до Гърция мерих My Lady, красота, мерих и прибрани рокли тип А, но стои много семпло за мен. Все пак се спрях на пищните им рокли и за ресторанта ще е нещо малко и удобно. В бг намерих една фирма, коментирана е тук, шие много добре според мен по снимка. Имаха готови на MY LADY и Demetrios, няма разлика, на много п0-ниска цена, сега трябва само да реша какво точно. Снимах се, но няма как тук да кача снимки заради годеникът ми.
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #34 -:
юли 21, 2010, 20:24:01 »
Здравейте, момичета
Днес съм ужасно щастлива, понеже на втора проба днес роклята ми изглеждаше страшно красива и точно като от снимките, които занесох в сватбения салон. Вече разбирам откъде идва идеята за развода - желанието да се видиш поне още веднъж с роклята си
Толкова исках да имам пепел от рози като акцент в роклята си, обикалях отчаяно, даже една консултантка ми каза-не си причинявайте това да си шиете, но рискувах и не съжалявам. Страхотни професионалисти, цветът на плата ми се оказа много сполучлив /понеже е много трудно да избереш цвят от малко парче в каталог/. Роклята ми е сатен и отгоре шифон, стои страшно ефирно и красиво. За ВасиТу - пробвах ушит тук във Варна същия модел от първата снимка и стоеше страшно красиво, но аз се бях заинатила за рокля в два цвята и това е
Дано всички, които пробват смело да си шият роклите попадат на точните хора. Даже днес ми е ден, попаднахме и на сайт на фотограф в София, който изготвя покани от 8 страници, страшно оригинални, с наши снимки и нямам търпение да опитаме, макар да сме на другия край на страната
уж за три дни и по пощата право при нас.
Активен
Bademka
Ентусиаст
«
Отговор #35 -:
юли 21, 2010, 22:42:25 »
http://myworld.ebay.co.uk/xlmf1289/
дано е достатъчно като инфо
«
Последна редакция: юли 21, 2010, 22:44:06 от Bademka
»
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд
«
Отговор #36 -:
юли 22, 2010, 02:36:29 »
tweety bird
, за коя фирма казваш, че е коментирана и шие добре?
Момичета
, за голям бюст, според вас, какво деколте би подхождало?
«
Последна редакция: юли 22, 2010, 07:19:06 от lunno momiche
»
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #37 -:
юли 22, 2010, 08:13:52 »
Цитат на: lunno momiche в юли 22, 2010, 02:36:29
tweety bird
, за коя фирма казваш, че е коментирана и шие добре?
Момичета
, за голям бюст, според вас, какво деколте би подхождало?
Ами, V-образно, добре отворено и още по-добре ушито. За да не стои като огромно парче плат там и малко като мръднеш да се отваря и да се вижда цялото бельо, защото това си е проблем при булченските рокли (поне родно производство). V-образното деколте издължава силуета и големите гърди не би трябвало да изглеждат прекалено големи, а точно колкото трябва
Активен
sapfira_101
Ентусиаст
Публикации: 59
«
Отговор #38 -:
юли 22, 2010, 08:44:20 »
Момичета, какъв цвят избрахте за роклите си? Аз съм в екрю, но днес е възможно да я променя в бяло.
Активен
bubu_123
Сватбар
Публикации: 227
«
Отговор #39 -:
юли 22, 2010, 09:15:47 »
Аз съм цвят шампанско. Още от самото начало не исках да съм в чисто бяло, а и като цяло цветовете на сватбата ни се въртят около екрю и нещо подобно на пепел от рози.
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #40 -:
юли 22, 2010, 10:03:32 »
И моята клони към екрю или нещо от сорта, off-white се води.
Снежно бялото не ми отива някак си.
Активен
Lilium
Ентусиаст
Публикации: 83
«
Отговор #41 -:
юли 22, 2010, 10:38:18 »
Моята е слонова кост т.е. ivory. Аз съм с черна коса и по принцип разновидности на бялото ми отиват, поне аз така си мисля
Активен
franseto
Ентусиаст
бъдещ сватбен агент ;)
«
Отговор #42 -:
юли 22, 2010, 11:13:16 »
Аз също се включвам с рокля в екрю. Всъщност цялата тематика на сватбата е според роклята ми и всикчо се върти около този нюанс - поканите, шаферите, украса, абе всичко
А за цвете, колко и да е банално е роза в тези нюанси - Класика
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #43 -:
юли 22, 2010, 12:09:31 »
Пиша се и аз - ivory. Чисто бялото просто ми стои ужасно...
Активен
Trubadura
Ентусиаст
«
Отговор #44 -:
юли 22, 2010, 13:17:33 »
цветът при мен на сатена е бял, макар че в зависимост от светлината, на която се гледа, има разни отенъци. самият сатен е доста плътен (води се американски) и съвсем не стои снежно бяло .... а дантелата е мръсно бяло към екрю - супер обяснение .... важното е, че ми допада като съчетание, само и изпълнението да се получи, и ще съм супер щастлива
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
31
Нагоре