Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 09:42:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Булчинския букет - 6"  (Прочетена 218972 пъти)

Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: март 29, 2011, 19:57:23 »

michelle, първата снимка особено е страхотна! good На мен предишната (и отново настояща smile ) ми идея беше да украся розите с перлички на карфици. Сега реших като междинен вариант да добавя, за акцент (както казваш ти  good), от 1 до 3 брошки, зависи от самите тях. smile
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: март 29, 2011, 22:30:34 »

Monikamaria Точно такива цветя си правих сама за моята сватба. Ако искаш подробности по изработката свиркай... give_rose
michelle както винаги покажваш прекрасни неща  Bravo
Активен
kala
Сватбар
Публикации: 297

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: март 30, 2011, 08:02:20 »

Момичета, аз не държа да си пазя букета след сватбата и с най-голямо удоволствие ще го хвърля на надявам се следващата булка  blum
Но за тези от вас, които искате да си го пазите като спомен погледнете този сайт http://www.manisto.com/index.php?p=catalogue&cat_ID=21
Те правят стабилизирани цветя. Бях гледала едно предаване за тях - те са си естествени, но обработени по такъв начин че се запазват за десетки години girl_wink
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: април 01, 2011, 14:12:35 »

soulless синият е моят фавотит..  smile много ми харесва  good

Момичета, радвам се, че ви харесват букетите и изобщо идеята за различен имидж на подписването и на по-големия ден blum Ще видим какво ще излезе от тези ми идеи в крайна сметка smile

Между другото, за букети от брошки за пръв път чувам, но изглеждат страхотно!
Активен
Hekseskud
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: април 11, 2011, 12:20:48 »

Момичета, да ви представя проекта за моя букет:

http://www.academy-florists.com/images/shop/thumbnails%5CBright_orange_pink_and_greens_in_lilies_roses_mini_carnations_and_kiwi_poms.jpg

Вместо лилиум ще има ярко оранжев гербер, че лилиума много цапа. Цветята са зелени хризантемки и карамфили в ярка циклама. Чакам сега пробата - да видим какво ще се получи...
Активен
alo_madona
Сватбар
Публикации: 204

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: април 11, 2011, 13:41:01 »

Hekseskud  много свежо изглежда букета , който сте подготвили smile

Аз се спрях на кали,рози и лилави орхидеи  yahoo , падащ букет и също спирам да търся букета Bravo
Активен
Hypnose
Ентусиаст
**
Публикации: 126

« Отговор #276 -: април 17, 2011, 23:00:19 »

Здравейте,момичета!Букетите,които сте показали са страхотни.Знае ли някой къде в Пловдив могат да ми направят хубав букет?При всички положения си го представям червен,така че най-вероятно ще бъде от рози.А как вървят горе-долу цените на букетите?
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: април 18, 2011, 16:44:29 »

Hypnose, за гр.Пловдив аз се спрях на магазин "Лизиантус" да ми изработят букета. Намира се точно до кръглата зала на Дома на младоженците. Флористката е много мила жена, която определено си разбира от работата, защото това е учила и завършила в чужбина, а не е просто бизнес, както на повечето. Може да направи и невъзможното. Назад в темата на Пловдивските булки има доста коментари на бивши булки, които са ползвали услугите й, но аз също се убедих в нейния талант, когато направи букета и бутониерите на моя приятелка- станаха много красиви и не бяха много скъпи (мисля, че букета беше към 50-60 лв. за 2009г.) Можеш да провериш на място за цени и да разгледаш какво предлага. Другото, което мога да те посъветвам е, да не рискуваш да си вземеш букет от пазарите за цветя, както правят много булки. Миналата година кумувах и букета на булката беше точно от такова място- още на хорото пред нас две от розите се разпаднаха sad Така, че по-добре дори и да ти излезе малко по-скъпо, но да е от човек, който си разбира от работата, за да няма неприятни инциденти.
Активен
Hypnose
Ентусиаст
**
Публикации: 126

« Отговор #278 -: април 18, 2011, 21:54:41 »

Ех,lawyer,много полезни съвети!Хайде и тук да ти благодаря за отзивчивостта! give_rose Наистина ми е доста трудно,понеже не живея в България и организирам всичко от разстояние.Букета ще го поръчам непосредствено преди сватбата,но искам да съм подготвена и да не се лутам в последния момент.Затова сега събирам информация и записвам всичко в една тетрадка за да може като се прибера директно да действам.
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: април 28, 2011, 14:30:20 »

Къде в София, има борса за цветя? Решила съм да направя някои неща от украсата сама, но по цветарските магазини са много скъпи.
Активен
Devora
Ентусиаст
**
Публикации: 59

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: април 28, 2011, 14:47:58 »

От пазара "Димитър Петков" можеш да си купиш цветя. Намира се на Опълченска и Цар Симеон. Дано да съм помогнала.  smile
Активен
petia_vj
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: май 01, 2011, 10:30:20 »

Здравейте, започвам да мисля букета, роклята е много нежна, така че голям букет не би стоял добре - по-скоро нещо като букетче. Изрових нета, но не мога да намеря букет с мини розички - някой виждал ли е такъв и евентуално някаква информация за самите цветя - намират ли се в началото на юли и колко са издръжливи (предполагам като обикновените рози). Благодаря ви give_rose
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: май 01, 2011, 13:43:51 »

petia_vj, доколкото знам се намират през цялото лято.  smile Аз мисля 2 седмици преди сватбата да се разбера с някой доставчик или фирма и да си поръчам всички цветя, за да съм сигурна, че ще има каквото ми трябва, когато ми трябва.
Активен
petia_vj
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: май 01, 2011, 14:33:33 »

Май така ще е най-добре, аз планирам сама да си го направя, тъй като не искам нищо допълнително, нито зелении, просто малък, подреден букет, само се чудя дали да не разнообразя и с други малки цветчета - жасмин или маргаритки (дори и лайка) или само един вид цветя ще е по-стилно....  blush
Активен
dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: май 04, 2011, 15:05:08 »

В албума си сложих,букета който харесвам-надявам се август тези  цветя да ги има Sunshine Flower
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: