Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 30, 2024, 00:44:02
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
"Асеновград - 4"
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Асеновград - 4" (Прочетена 215798 пъти)
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Отг: "Асеновград - 4"
«
Отговор #210 -:
януари 16, 2012, 13:10:25 »
Peci,
много е хубава *THUMBS*този модел и аз го пробвах в магазина на "Милениум"
на Пиротска
Весе,
явно имаме един и същи вкус за роклите
, а и сме адашки
Нямам търпение да си намериш и ти рокля и да я споделиш с нас
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189
«
Отговор #211 -:
януари 16, 2012, 13:14:36 »
И аз нямам търпение да си намеря. Явно ще е много сложна задачата ми. Харесах още една идея, предложена от теб. Ще пиша в темата за роклите.
Активен
sissyyy
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #212 -:
януари 18, 2012, 14:33:51 »
Здравейте момичета
, след като ходих на толкова много сватби и омъжихме всички мои приятелки - дойде ред и за мен. От всичко, което четох във форумите се оказа, че рокля ще се мери и така ще се купува. Ясно е също,че ще бъде и от Асеновград, аз съм от Шумен, така че прехождане през седмица две няма да ми е удобно, за това искам да Ви попитам в какъв срок преди сватбата закупувате роклите си. Моята е уж далеко - през август. Значи ли това, че трябва да изчакам след май месец за да си купя рокля, прочетох че в момента има повече абитуриентски рокли, булчинските не са в апогея на разнообразието си. Също така пък не е хубаво да се чака прекалено много - стават и гафове с роклята преди сватбата. Моля Ви, посъветвайте ме през кой месец да се впусна в търсене на мечтаната рокля.... макар че ако зависи от мен и нетърпението ми - още утре да съм тръгнала. Мислите ли ,че тепърва ще има нови модели за 2012г. или всичко вече е на пазара още през януари , когато пуснаха новите си колекции.
Активен
rady17
Професор
«
Отговор #213 -:
януари 18, 2012, 15:02:41 »
Привет,
sissyyy , аз ще съм булка края на Май месец, и другата седмица ще ходя до Асеновград и много се надявам да си купя рокля още тогава.Знам, че има време,но имам и други неща по организацията + това и работя, свободното ми време е ограничено (предполагам на много от вас е така). Другото, което е колкото повече обикалям, толкова повече се обърквам и разтроявам дет се вика
. И така, относно притесненията за това, че мога да кача някое друго килце (аз спортувам и няма да си го позволя)
Успех при избора на рокля
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204
«
Отговор #214 -:
януари 18, 2012, 15:03:47 »
Аз бих те посъветвала щом ще е август деня да я купиш или да я ушиеш около месец до две седмици преди сватбата. Ако ще шиеш след май ще е по спокойно наистина. Но според мен една две обиколки по магазините няма да навредят!
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #215 -:
януари 18, 2012, 15:09:08 »
Сиси, баловете свършват в края на май, т.е. тогава всички рокли за булки излизат на преден план по витрините на магазините.
В момента нявсякъде са изкарали бални рокли
и ако искаш нещо за сваба се почва ровене по закачалките. Ти имаш време, изчакай малко, спокойно - юни или юли можеш да я купиш, ако ще ходиш и до Асеновград с едно излизане си готова. Имай предвид, че ако трябват корекции някои магазини викат хората на втора проба в друг ден рано сутрин и до вечерта довършват роклята и ти я дават.
Активен
veseto_87
«
Отговор #216 -:
януари 18, 2012, 15:09:11 »
rady17, и аз съм като теб. Вече съм си харесала поне 10 модела, но съм пробвала само 2-3 от тях. Надявам се в Асеновград да намеря да пробвам модели, каквито търся, и ако не успея да купя поне да знам кое стои добре, за да мога да си ушия.
Активен
mariajoro1984
Професор
Публикации: 366
«
Отговор #217 -:
януари 18, 2012, 15:09:38 »
Момичета от София искате ли да се организираме и да ходим заедно до Асеновград,така поне ще спестим от пътните малко:))
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #218 -:
януари 18, 2012, 15:12:01 »
Мария идеята е добра, ако се измъкнете и отидете в делничен ден ще се занимават само с вас. в събота е лудница (поне преди 2 години така беше).
Активен
mariajoro1984
Професор
Публикации: 366
«
Отговор #219 -:
януари 18, 2012, 15:16:22 »
Киви за делничен да,ще е супер,и без това не ми се ходеше сама:))
Активен
rady17
Професор
«
Отговор #220 -:
януари 18, 2012, 15:55:18 »
Това не е лошо като идея, обаче аз вече ангажирах една приятелка с кола (аз лично не шофирам и книжка нямам)
, то и майка ми ще иска да дойде и то станаааааа.. Аз го планувах за 23.01 (понеделник)
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #221 -:
януари 18, 2012, 16:36:11 »
Успешно пазаруване, аз вече си харесах рокля в София, ама надничам от любопитство в Асеновградската тема. Обещала съм си обаче повече рокли да не гледам, щото ще взема да видя по-хубава... и гледай тогава драма.
Идейка - Като ходите до там може да си харесате обувки, мисля че има местни производители.
Активен
desideskata
Сватбар
«
Отговор #222 -:
януари 23, 2012, 21:26:24 »
Дами,
някои да е запознат как варират цените на платовете в Асеновград. Четох назад, но като че ли не видях писано за самите платове, само за ателиетата и роклите
Опитвам се да реша дали е фрапираща разликата със Софииските магазини за платове. Роклята ще ми шие мама
в нейното ателие, но трябва да си намеря плат, а ми се струва, че там би имало най-голям избор.
Мерси предварително на всички
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821
«
Отговор #223 -:
януари 24, 2012, 09:51:47 »
desideskata
, има един магазин, в който има много платове и са малко по- евтини, но изобщо не мога да обясня добре къде се намира. Ние стигнахме до там с питане. Споменът ми е, че е разположен срещу модна къща
Сиана
. Съжалявам, че не мога да дам по- добро обяснение. За сведение тюл, широк 3м., струваше 3.00 лв./м. Ако решиш да ходиш до Асеновград, питай хората, те ще знаят.
Активен
veseto_87
«
Отговор #224 -:
януари 24, 2012, 10:22:34 »
Аз планирам ходене до Асеновград на 17 февруари. Лошото е, че всичките ми приятелки тогава са на работа, не знам с кого да отида. С милото ще съм, ама той не трябва да ме вижда ако взема, че си харесам рокля. Тааа, не знам как да направя нещата. Май ще трябва в почивен ден да се ходи, ама тогава каква е лудница...
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...