Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 30, 2024, 04:36:27
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
"Асеновград - 4"
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Асеновград - 4" (Прочетена 215849 пъти)
mur_fee
Ентусиаст
Публикации: 89
Отг: "Асеновград - 4"
«
Отговор #135 -:
юни 19, 2011, 12:37:48 »
момичета в събота мисля да най- сетне да посетя меката на булченските рокли за това ме интересува ако някоя си спомня работно време и дали вообще работят в събота ще ми е мн от полза
Активен
dany_87
Професор
«
Отговор #136 -:
юни 19, 2011, 16:41:03 »
mur_fee
и аз ще ходя в събота,вече да си взимам роклята работят всички ателиета така че не се притеснявай съвета ми все пак е да отиде по навреме до към 4-5 работят повечето
Активен
tsvetenceto
Ентусиаст
«
Отговор #137 -:
юни 23, 2011, 10:49:01 »
Аз си купих една рокля от Асеновград,но после реших да шия и първата я пуснах за продажба.
При мен проблема беше,че всички модели ми стояха страхотно и не можах да реша в началото.Купих рокля с обръчи,широка надолу,но след това измислих модел тип русалка с шлейф отзад,който се маха.Така,че момичета не бързайте!Успех на всички в избора
Активен
sisoko29
Любопитен
«
Отговор #138 -:
юни 26, 2011, 09:04:58 »
Момичета,да ви се похваля,имам си вече рокля.Купихме я от Асеновград вчера.
От толкова мн рокли мерих 2,а едната я купих.Разбира се ще ми я шият нова,защото съм ниска и слаба.
А и най-важното от Версай е.Страхотно отношение и професионализъм от страна на собственичката. :danceg:А мислех да си шия моя модел...
Активен
Turlik
Новак
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http:/
«
Отговор #139 -:
юни 26, 2011, 18:32:00 »
В петък ходих в Асеновград, към 11 часа сутринта бяхме там ( пътувахме от Русе) и след като обиколихме няколко магазина си харесах една рокля в магазин Росица. Тази от манекена ми беше голяма и продавачките успяха да ме убедят, че ще извикат сега "дизайнерката" - разбирай шивачка, и ще ми я направят по мярка и ще махнат дантели, които не харесвах на талията. Когато "дизайнерката" пристигна, взе ми на две на три мерки и ни пратиха да се разходим до 5 часа. Казаха ми, че ще ушият изцяло нова рокля, която ще е същата като на манекена, но с мои мерки. Леко се притесних дали ще стане, не ми се рискуваше, но продавачките ми казаха да не се притеснявам, защото не са имали разревана булка досега. Съгласих се и им оставих капаро. В 5 часа като отидохме в магазина, роклята още я нямаше. Чакахме още някъде 2 часа, но си мислех, по-добре така, сигурно ще я ушие по-добре. И към 7 ми пристига роклята, като я извади веднага видях че цветовете не са същите. Облякох я и о ужасссс
Роклята нямаше почти нищо общо с това на манекена, нямаше ги елементите, които най-много харесах, цветовете бяха съвсем, ама съвсем различни, отзад нямаше цип, както на оригинала, а само връзки, и то направено така, че ми се виждаше дупето... Направо ми се дорева
Бяхме загубили цял ден да ги чакаме и накрая ми бяха донесли ужасната рокля.
Не искаха да ми връщат капаро отначало, караха ми се, убеждаваха ме, че роклята си е същата, просто аз не разбирам. Абе много грозно се получи. Отказах да ми я преправят пак - все пак им нямах вече никакво доверие и си исках капарото. Накрая ми върнаха капаро и о чудо, дори ми се извиниха продавачите
Целият ни ден беше загубен, бях толкова много разочарована. Решихме да останем да спим в Асеновград и на другия ден да си потърсим пак късмета. Още сутринта отидохме до ателието на Нели Праматарова и всичко завърши добре
Имам си прекрасна рокля, направена за мен и разочарованието от петъка е забравено. Съвета ми към всички е да не се доверяват на неизвестни фирмички, а само на доказалите се специалисти. Не казвам, че не можете да намерете своята рокля и в по-малък магазин или гаражче, но трябва на момента да я вземате ( след като я огледате добре за скрити дефекти) и да не им позволявате да ви убедят, че могат да ти ушият нещо наново. Или, пази боже, пък да шиете при тях по ваш модел.
«
Последна редакция: юни 26, 2011, 18:34:36 от Turlik
»
Активен
dany_87
Професор
«
Отговор #140 -:
юни 26, 2011, 21:03:31 »
Turlik
Колко неприятна ситуация,тея ненормалници как така цяла рокля ще ти я ушият за 1 ден ужас направоо,важното е че всичко е свършило добре,и вече си имаш своята рокля.....
Активен
tsvetenceto
Ентусиаст
«
Отговор #141 -:
юни 27, 2011, 10:42:20 »
Ужас
Така е не бързайте с избора.Те го правят,за да си продадат роклите,а не да останат доволни клиентите.
Turlik радвам се,че всичко е завършило добре
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #142 -:
юни 27, 2011, 12:06:29 »
Дани
шиенето на рокля за един ден го считат като експресна услуга, ние с една от приятелките ми се омъжихме с една седмица разлика и заедно купувахме роклите си - моята я взех готова, защото имаха моя размер, но тя понеже има огромен бюст се наложи да шие и за около 5-6 часа роклята й беше готова и беше наистина красива и изпипана .. направо да се неначудиш на какво са готови в днешно време
Активен
Garfield
Ентусиаст
Публикации: 128
«
Отговор #143 -:
юни 27, 2011, 21:55:02 »
Честно да ви кажа много се разочаровах от Асеновград. Изненадах се как повечето магазини копират роклите си. Идеите им са едни и същи. Съвсем малко разлики по тях. Аз си набелчзах 1-2, но не усетих да са моите модели. Май ще трябва да ги коригирам, ако не намеря нещо подходящо.
В Сияна ми направиха най-силно впечатление. Държаха се с мен като кралица. Трима човека ме обслужваха.
А какво мислите за Версай? Този магазин съм го пропуснала...
Активен
dany_87
Професор
«
Отговор #144 -:
юни 28, 2011, 07:13:47 »
Във Версай има много хубави модели,обслужването също е на ниво,моята рокля е от Милена,но ходих и до Версай,личи си че роклите им са напправени с качествени платове
Активен
ppvasileva
Ентусиаст
Публикации: 81
«
Отговор #145 -:
юли 01, 2011, 17:31:47 »
Може ли някой,който е запознат да ми обясни горе-долу къде се намира Версай,защото доста хубави неща се пишат тук за този магазин и ми се иска да го посетя.Ходила съм 1 път в Асеновград до сега и си спомням къде се намират Сияна и Александра,ако може да използвате тези магазини за ориентир.
Активен
Hrisity
Регистриран
«
Отговор #146 -:
юли 02, 2011, 00:27:11 »
Ppvasileva дано не те объркам. Като влезеш в Асеновград и караш направо само по главния булевард "България".. Не първия светофар след "Санито", не 2-рия мисля, 3-тия светофар свивате наляво (ако продължите направо ще стигнеш до "Сияна") посока жп. гарата, той пътя те води минаваш и покрай Билата, автогарата, един мост ще минете и по-надолу е църквата "Свети Атанас" срещу него се намира "Версай" отсреща има и банки няма как да се объркаш, по-надолу е ресторант "Станимака" и полицията.
«
Последна редакция: юли 02, 2011, 00:33:32 от Hrisity
»
Активен
ppvasileva
Ентусиаст
«
Отговор #147 -:
юли 03, 2011, 10:33:45 »
Благодаря ти,Hrisity.Надявам се,че ще го намеря.
Активен
danetta
Новак
«
Отговор #148 -:
юли 03, 2011, 16:09:09 »
Здравейте! Да се похваля и моята рокля е от Версай(взех си я вчера). Роклите са им страхотни и обслужването също,много съм доволна.Няколко пъти коригираха роклята докато ми пасне точно,даже останаха няколко часа след края на работния ден,но държаха всичко да е ок .
Активен
ppvasileva
Ентусиаст
«
Отговор #149 -:
юли 04, 2011, 06:31:00 »
Честито,danetta!
Активен
Страници:
1