Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 06:40:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Асеновград - 4"  (Прочетена 215896 пъти)

dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: юни 07, 2011, 20:34:04 »

Нз аз съм на 27 август и още миналия месец началото си я поръчах,просто сега след две седмици ще ида да си я взема вече
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: юни 07, 2011, 21:58:50 »

Аз съм на 17-ти септември и в петък 10.06 ще ходя до Асеновград да си търся рокля. Не мисля,че е рано, а и ако се наложи да ми я шият за 1 месец примерно...ще стане около 2 месеца преди сватбата crazy crazy crazy, е не е много малко времето, но и аз нямам търпение вече pleasantry pleasantry
Активен
Susito
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ще ставам госпожа :-)

« Отговор #122 -: юни 08, 2011, 09:47:10 »

Момичета утре заминавам за Асеновград  yahoo Стискайте палци да си харесам нещичко  smile
Активен
dany_87
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: юни 08, 2011, 18:00:31 »

Susito
стискаме силноооо   smile smile smile smile smile
Дано откриеш твоята рокля там
Активен
Susito
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ще ставам госпожа :-)

« Отговор #124 -: юни 10, 2011, 16:59:12 »

Здравейте, да дам отчет за вчерашното ми пътуване до Асеновград. Много съм изненадана  smile.
Знаех, че е меката на булчинските рокли, но чак толкова магазини не очаквах. Има всякакви рокли и евтини и по-скъпи. Тези, които аз харесах бяха в рамките на 500 - 600 лв. Харесах 2 модела, но и по двата има неща, които не ми харесват. Много исках да имам шлейф, но с него роклята става доста тежка и не мисля, че ще издържа на сватбата. Имам още няколко седмица да реша за роклята.
Активен
dany_87
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: юни 10, 2011, 20:10:14 »

Аз лично не харесвам шлейфовете,мисля че са доста неудобни-вярно стои хубаво но според мен е по важно да е удобно...... smile smile smile
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #126 -: юни 10, 2011, 21:13:28 »

Аз лично не харесвам шлейфовете,мисля че са доста неудобни-вярно стои хубаво но според мен е по важно да е удобно...... smile smile smile
Зависи...Аз реших да шия роклята, която съм харесала, тъй като нямам възможност да отделя 3 хил. за ориинала на модела, който съм харесала. Имам шлейф и шифачката измисли уникален начин за придържането му. Естествено е подвижен, но го направи много удобен и най-важното ефектен. По никакъв начин не тежи и не се оплита в мен. Ако шивачът е майстор, винаги може да измисли решение.
Активен
dany_87
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: юни 10, 2011, 23:25:15 »

Tonina
Права си,това вече си е въпрос на лично мнение може би,и на мен адски много ми харесва как стои шлейфа за гражданското и църковния,но не мога да сисе представя да играя хора с него-не натрапвам моето мнение,просто не е за всеки
Активен
sisoko29
Любопитен
*
Публикации: 36

« Отговор #128 -: юни 15, 2011, 18:47:45 »

Моята сватба съ6то е на 17 септември,а още не знам дали да си шия роклята или да я поръчжам по интернет.А като гледам какви ласкавки са в Асеновград,просто незнам.
А като започна да се оплаквам на близките,отговорът им е "има време".А още по лошото е,че вече имам набелязана рокля.Дайте ми съвет,моля.  GROAN
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: юни 15, 2011, 20:58:38 »

sisoko29, мила и ние сме тогава girl_wink Не се притеснявай, до преди седмица и аз бях така, но отидох при шивачка, показах и желания модел и тя ми каза цена. След това отидох до Асеновград и бях решила, ако си намеря подобна рокля за същите пари направо да си взимам готова. Така и стана!
Ето моят отчет за Асеновград - Градът на Ролките, бих го нарекла аз Ashamed Ashamed Ashamed
Отначало като тръгнахме по главната улица и се отчаях - високи цени, нямаше моя модел и общо взето нищо не ме впечатли особено. Стигнах до магазина на ИЛИНА - тях и още няколко си ги бях набелязала още от тук,че ще отида до там. Та, в Илина ми казаха, че ролките са от 270 до 300 лв, като при поръчка направена сага сутринта, ще стане роклята до към 6 часа вечерта! Това беше супер, защото ние бяхме твърдо решили,че няма да идваме втори път за проба. Веднага показах снимката на модела, към който се бях насочила, момичето се обади на дизайнерката да дойде да вземем мерки и започнахме да уточняваме бюстие, презрамки, дантела и т.н. Но като дойде дизайнерката и видя модела каза,че това е много сложен модел и цената отива на към 600 лв Oh my ... Oh my ..., което за мен си е доста, а на всичко отгоре и няма как да стане днес и задължително трябва да дойда на проба. Автоматично това отпадна като вариант nea Поптах дали имат подобен модел от тяхната колекция, показаха ми един, но цента не била 270-300, а 400 лв и аз отказах.

Продължих на долу по улицата и стигнах до многото магазини - Сиана, Милениум, Милена, Грация, Александра и т.н., но влзенах в 2-3 от тях и нищо не ме впечатли - навсякъде ми обясняваха,че никъде нямало да намеря готова рокля от моя модел, че ще ми ушият точно по картинката, но трябва да идвам 2-ри път, а цените...... от 500 лв нагоре Oh my ... Oh my ... на мен 500 лв ми беше таван с аксесоарите - максимум 600лв! малко преди моста вдясно имаше едно магазинче- не се сещам как се казваше, но като попитах за модела, който търсех те ми покзаха един плакат на такава рокля и ми предложиха да ме заведат до магазина, където е тази рокля. Въпросната мода къща е БУЛВЕСИ (още на влизане в града и по-надолу по улицата има таблеи с адреса) Дизайнерката се казва Весела  - какво съвпадение girl_wink, като моето име danceg) Там открих Моята рокля - беше ми точно по мярка, къса отпред и дълга отзад - точно каквото исках! Единствено няма шлейф, но това беше само идея за шлейфа, ще го преживея някакси pardon pleasantry Наложи се да се направи една малка корекция - понеже бюстието беше напълно прозрачна дантела, ми пришиха сатен отдолу под нея и сега е всичко ОК! Много съм щастлива - има снимка в галерията, а в темата за роклите може да прочетете още подробности за модела. Цената е 350 лв и напълно задоволява очакванията ми! Купих си и воал и ръкавели от там. Воала всъщност беше подарък, иначе струваше 15 лв, средно дълъг от по-ситния тюл, който леко блести и обкантен със сатен по края. Ръкавелите са от по-дългите, до лакътя - сатенени и струваха 8 лв. По другите магазини бяха по 15-20 лв или поне там където се сетих да питам.

Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: юни 15, 2011, 21:01:39 »

Само да споделя, че преди да я взема имах около 30 мин чудене, защото аз съм си такава, че искам да видя всичко преди да реша pleasantry и пообиколих още няколко магазина на главната улица и направо се разочаровах. Особено от "Александра" - до колкото видях имат магазини и от двете страни на улицата и като ме видяха да се връщам отново една лелка взе да ме разпитва дали съм си намерила модела, за колко пари е и т.н. и като й казах,че съм го намерила за 350 лв веднага започна да се пазари как една от роклите, която преди половин час струваше 580 лв, щяла да ми я даде за 350 лв или от отсрещния магазин имало още един подобен модел - и него за толкова пари щяла да ми го даде! Аз се заблудих отначало и реших да пробвам все пак да ги пробвам и направо тотално се разочаровах от този магазин - роклите нямаха нищо общо с онази, която си бях избрала, на едната плата беше като раздърпан, а другата ми беше голяма и с едни грозни сиви и сребристи цветя........аз й казвам,че не искам такова бюстие и такива цветя,а тя ми вика, че всичко ще ми променят, всичко! То сега не изглеждало добре, защото ми е голяма роклята, ама като се нагласи по мой размер щяло да бъде супер, но разбираш ли трябвало да си го представя само и да поръчам веднага, за да ми я преправят днес до към 8 часа, че сега е 5  и затварят! Направо ме изнудваше да си купя нейната рокля!!!
Аз пък някакси не мога да си се представя в дадена рокля без да съм я пробвала - няма как просто pardon

Все пак се върнах до Булвеси и си взех моята!  danceg Curtsey :curtsey:Сега само ще гледам да не напълнея за тези 3 месеца и ще броя дните още по-нетърпеливо tease
Извинете ме за двата поста, но стана прекалено дълго pleasantry

П.П. Благодаря, че имахте търпението да изчетете моят "скромен" доклад от посещението на този Булченски град! give_rose give_rose
Активен
dany_87
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: юни 16, 2011, 04:53:18 »

Ох тая александра,и на мен са ми трън в очите,направо.
Такова грубо отношение имаха аз като отидох
Активен
sisoko29
Любопитен
*

« Отговор #132 -: юни 16, 2011, 18:53:53 »

Благодаря ти,V_e_s_i .Аз също се надявам да намеря роклята ми там.Лошото е,че веднъж минавайки от там
разгледах някои модели.От 4магазина,в които влязох ми хареса 1 и нея пробвах.И др тогава не я бях видяла,ето коя съм си харесала.
http://www.dhgate.com/2009-fashionable-one-shoulder-organza-wedding/p-ff808081298d12dd01298e6ba2b77179.html[/font][/color]
Надявам се поне да намеря добър шивач в Асеновград,че да ми я ушият. huhhuh.gif
« Последна редакция: юни 16, 2011, 19:06:25 от sisoko29 » Активен
sisoko29
Любопитен
*

« Отговор #133 -: юни 17, 2011, 18:25:29 »

От твоите уста,в божиите уши,dani87.
А знаетели,къде в Асеновград,мога да намеря шивач,който да я изряаботи?
Качественоо.... smile
Активен
dany_87
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: юни 17, 2011, 21:06:28 »

знам че работят много добре версай,имаше момичета които по снимка си бяха поръчали от там и бяха много доволни
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: