Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 30, 2024, 06:36:42
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
"Асеновград - 4"
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Асеновград - 4" (Прочетена 215890 пъти)
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
Отг: "Асеновград - 4"
«
Отговор #105 -:
май 31, 2011, 13:59:42 »
Момичета неделята е почивен ден за 99% от сватбените салони и магазини
Активен
pink_panther
Професор
Отг: Булчински рокли 17
«
Отговор #106 -:
юни 01, 2011, 16:23:38 »
V_e_S_i, днес бях до Асеновград и имаше доста рокли, подобни на тази, която искаш. Ако не си си намерила още, задължително трябва да идеш. По-големите магазини, в които я видях бяха Александра, на витрината и още един по-в края на града, не видях дали пише нещо отвън, но ми дадоха визитка на Стоян Радичев, явно така се казва. И в други магазини видях подобни, така че ще можеш да пробваш, за да видиш как ще ти стои
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #107 -:
юни 02, 2011, 12:07:50 »
pink_panther
, много ти благодаря,че си се стила за мен и да видиш за моя модел
Аз другия петък ще ходя до там
и ще разгледам. Междувременно гороих с шивачката, която бях решила и тя ми каза,че ще ми ушие мечтаната рокля, шила е подобна и всичко ще ми струва около 300-350 лв
За това съм решила да отида до Асеновград и да си потърся готова рокля, но ако е много скъпа, защото за мен и 500 лв хич не са малко
а ако не си намеря, тогава ще си ушия при нея.
Иначе, аз такъв модел пробвах в един бутик в София - Холидей Сона, за да видя дали ми седи добре и много се харесах
, така че със сигурност искам такъв. Там роклята беше 1400 лв
, които за мен са много и със сигурност няма да ги дам. По принцип не съм влюбена в точно определен модел, а по-скоро само за идеята отпред да е къса, постепенно по-дълга назад и с шлейф, за това мисля,че ще успея да си намеря
Активен
aleksandrina_l
Любопитен
Публикации: 21
«
Отговор #108 -:
юни 02, 2011, 17:22:28 »
Ето и аз да се включа в темата...
Някоя от вас виждала ли е такава, с дантела, прав силует...
roklja-1.JPG
(30.53 KB, 479x749 - видяно 655 пъти.)
Активен
dany_87
Професор
«
Отговор #109 -:
юни 02, 2011, 19:39:43 »
Мисля че имаше подобен модел в Холидей
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #110 -:
юни 03, 2011, 20:23:57 »
V_e_S_i, дано да си намериш! Аз, да ти кажа, много повече харесвам роклите в по-малките ателиенца.
Първо, че са много по-мили, второ че роклите са доста по-стилни, без килограми камъни залепени по тях и на доста по-нормални цени. Например в едно от тях бяха направили такава рокля и доста сполучлива им се беше получила! Като истинската. (Ако някои му харесва този модел, ще е опитам да обясня точно къде се намира магазинчето).
Активен
babyboopk
Ентусиаст
Публикации: 128
«
Отговор #111 -:
юни 03, 2011, 21:22:59 »
на мен ми харесвааааа
Пиши ми моля те на лични къде да го намеря
Благодаря ти предварително.
А иначе, момичета, може би не му е тука мястото, но май аз ще имам нужда от шивачка, така че приемам препоръки, защото и идея си нямам към кого да се обърна
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #112 -:
юни 03, 2011, 22:49:14 »
pink_panther
, благодаря за информацията! Аз определено съм решила да обиколя по по-малките магазинчета, така че може и на мен да ми пишеш горе-долу къде си струва да отида.
Не си падам по скъпите бутици, а и съм сигурна, че и в по-малките магазини има прекрасни рокли, а цената сигурно е ........ доста по-ниска!
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #113 -:
юни 03, 2011, 23:18:58 »
Тази рокля специално се намира в самото начало на града. Не знам как да го обясня точно, като се влиза от Пловдив, в едно от най-първите малки магазинчета под един блок от дясно. Падат се като се мине Манийка.....дано да ме разберете.
Иначе, както казах роклята е почти същата, само горе е по-различна. Казаха че там си ги правят и могат да я направят както си поискаш. Цената беше 340 лв.
Иначе в Асенвоград има толкооова много магазинчета и ателиенца, направо са стотици, не съм очаквала да са толкова много! Затова и не мога да кажа точно къде да се отиде, то просто тръгваш и навсякъде има булчински неща! Един огромен булченски мол е!
Успех, момичета, и дано да намерите мечтаните си рокли!!
Активен
mur_fee
Ентусиаст
Публикации: 89
«
Отговор #114 -:
юни 04, 2011, 18:04:42 »
дами някои знае ли в Асеновград с какво работно време работят магазините и най важното работят ли в неделя
Активен
dany_87
Професор
«
Отговор #115 -:
юни 05, 2011, 15:18:55 »
Повечето не работят в неделя,а събота работят до към 2 часа
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421
«
Отговор #116 -:
юни 05, 2011, 15:20:29 »
Аз бях в две поредни съботи там, магазините бяха отворени до 16-17 часа. Забелязах на една табела, че и в неделя работят, но все пак не бих рискувала да отида в този ден.
Активен
smarfietta
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #117 -:
юни 05, 2011, 17:21:10 »
Момичета, искам да изразя крайното си разочарование от "модна къща" Кристон в Асеновград.
Умишлено ги пиша в кавички, защото това е всичко друго, но не и модна къща. Пълни некадърници, които са много силни на думи, но много слаби в делата.
Майка ми искаше да си ушие рокля за сватбата ми там и първо бяха много мили и знаещи "Да, да, ще я направим, 250 лв. ще ви струва, до месец е готова". Живеем в Стара Загора и майка ми ходи 2 пъти до ателието, потроши маса пари за бензин и всеки път роклята приличаше на парцал, който можеш директно да хвърлиш в кофата. Накрая взеха да обясняват на майка ми, че едва ли не тя била кривата, била "нестандартна". Все едно ако беше много стандартна нямаше да си купи готова рокля, а щеше да се вкара в джаза да си шие. Няма да обяснявам, че ръцете й бяха одрани и ципа и иглите, защото "кадърните" шивачки не могат роклята да й помогнат да облече без да я наранят.
Смачкаха й настроението, разплакаха я, защото само й изгоряха парите и нервите, а вече няма и много време за нова рокля.
Просто ви предупреждавам ако сте решили да ушиете нещо там - НЕДЕЙТЕ! Наистина рядко се среща такъв непрофесионализъм и некадърност!
Активен
dany_87
Професор
«
Отговор #118 -:
юни 05, 2011, 17:45:21 »
Мале ужас,как може да има таакива ателиета,такова непрофесионално отношение
Активен
ppvasileva
Ентусиаст
Публикации: 81
«
Отговор #119 -:
юни 07, 2011, 11:55:01 »
Здравейте,момичета!Ътре заминавам на гости на едни приятели в Пловдив и мисля да пообиколя в Асеновград и да видя дали нещо ше ме грабне.Ще съм там за 3 дни и много се надявам,че ако нещо ми хареса ще могат да направят корекциите бързо(ако са необходими).Искам да ви попитам много ли е рано да си купувам рокля сега,при положение,че сватбата е на 10 септември?Иска ми се вече да е вкъщи:)На килограми не съм мърдала отдавна,така че мисля,че това няма да е проблем
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...