Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 06:32:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Асеновград - 4"  (Прочетена 215879 пъти)

Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1096

« Отговор #105 -: май 31, 2011, 13:59:42 »

Момичета неделята е почивен ден за 99% от сватбените салони и магазини
Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: юни 01, 2011, 16:23:38 »

V_e_S_i, днес бях до Асеновград и имаше доста рокли, подобни на тази, която искаш. Ако не си си намерила още, задължително трябва да идеш. По-големите магазини, в които я видях бяха Александра, на витрината и още един по-в края на града, не видях дали пише нещо отвън, но ми дадоха визитка на Стоян Радичев, явно така се казва. И в други магазини видях подобни, така че ще можеш да пробваш, за да видиш как ще ти стои smile
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: юни 02, 2011, 12:07:50 »

pink_panther, много ти благодаря,че си се стила за мен и да видиш за моя модел chee give_rose give_rose Аз другия петък ще ходя до там yahoo yahoo и  ще разгледам. Междувременно гороих с шивачката, която бях решила и тя ми каза,че ще ми ушие мечтаната рокля, шила е подобна и всичко ще ми струва около 300-350 лв danceg danceg За това съм решила да отида до Асеновград и да си потърся готова рокля, но ако е много скъпа, защото за мен и 500 лв хич не са малко  nea nea а ако не си намеря, тогава ще си ушия при нея. yahoo

Иначе, аз такъв модел пробвах в един бутик в София - Холидей Сона, за да видя дали ми седи добре и много се харесах  chee chee, така че със сигурност искам такъв. Там роклята беше 1400 лв Oh my ... Oh my ..., които за мен са много и със сигурност няма да ги дам. По принцип не съм влюбена в точно определен модел, а по-скоро само за идеята отпред да е къса, постепенно по-дълга назад и с шлейф, за това мисля,че ще успея да си намеря girl_wink
Активен
aleksandrina_l
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #108 -: юни 02, 2011, 17:22:28 »

Ето и аз да се включа в темата...
Някоя от вас виждала ли е такава, с дантела, прав силует...

* roklja-1.JPG (30.53 KB, 479x749 - видяно 655 пъти.)
Активен
dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: юни 02, 2011, 19:39:43 »

Мисля че имаше подобен модел в Холидей
Активен
pink_panther
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: юни 03, 2011, 20:23:57 »

V_e_S_i, дано да си намериш! Аз, да ти кажа, много повече харесвам роклите в по-малките ателиенца.  pardon Първо, че са много по-мили, второ че роклите са доста по-стилни, без килограми камъни залепени по тях  и на доста по-нормални цени. Например в едно от тях бяха направили такава рокля и доста сполучлива им се беше получила! Като истинската. (Ако някои му харесва този модел, ще е опитам да обясня точно къде се намира магазинчето).

Активен
babyboopk
Ентусиаст
**
Публикации: 128

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: юни 03, 2011, 21:22:59 »

на мен ми харесвааааа  yahoo Пиши ми моля те на лични къде да го намеря  Bravo
Благодаря ти предварително.
А иначе, момичета, може би не му е тука мястото, но май аз ще имам нужда от шивачка, така че приемам препоръки, защото и идея си нямам към кого да се обърна sad
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: юни 03, 2011, 22:49:14 »

pink_panther, благодаря за информацията! Аз определено съм решила да обиколя по по-малките магазинчета, така че може и на мен да ми пишеш горе-долу къде си струва да отида.  give_rose give_rose give_rose Не си падам по скъпите бутици, а и съм сигурна, че и в по-малките магазини има прекрасни рокли, а цената сигурно е ........ доста по-ниска!
Активен
pink_panther
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: юни 03, 2011, 23:18:58 »

Тази рокля специално се намира в самото начало на града. Не знам как да го обясня точно, като се влиза от Пловдив, в едно от най-първите малки магазинчета под един блок от дясно. Падат се като се мине Манийка.....дано да ме разберете.  blush
Иначе, както казах роклята е почти същата, само горе е по-различна. Казаха че там си ги правят и могат да я направят както си поискаш. Цената беше 340 лв.
Иначе в Асенвоград има толкооова много магазинчета и ателиенца, направо са стотици, не съм очаквала да са толкова много! Затова и не мога да кажа точно къде да се отиде, то просто тръгваш и навсякъде има булчински неща! Един огромен булченски мол е!  tease Успех, момичета, и дано да намерите мечтаните си рокли!! Bravo
Активен
mur_fee
Ентусиаст
**
Публикации: 89

« Отговор #114 -: юни 04, 2011, 18:04:42 »

дами някои знае ли в Асеновград с какво работно време работят магазините и най важното работят ли в неделя
Активен
dany_87
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: юни 05, 2011, 15:18:55 »

Повечето не работят в неделя,а събота работят до към 2 часа
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #116 -: юни 05, 2011, 15:20:29 »

Аз бях в две поредни съботи там, магазините бяха отворени до 16-17 часа. Забелязах на една табела, че и в неделя работят, но все пак не бих рискувала да отида в този ден.
Активен
smarfietta
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #117 -: юни 05, 2011, 17:21:10 »

Момичета, искам да изразя крайното си разочарование от "модна къща" Кристон в Асеновград.
Умишлено ги пиша в кавички, защото това е всичко друго, но не и модна къща. Пълни некадърници, които са много силни на думи, но много слаби в делата.

Майка ми искаше да си ушие рокля за сватбата ми там и първо бяха много мили и знаещи "Да, да, ще я направим, 250 лв. ще ви струва, до месец е готова". Живеем в Стара Загора и майка ми ходи 2 пъти до ателието, потроши маса пари за бензин и всеки път роклята приличаше на парцал, който можеш директно да хвърлиш в кофата. Накрая взеха да обясняват на майка ми, че едва ли не тя била кривата, била "нестандартна". Все едно ако беше много стандартна нямаше да си купи готова рокля, а щеше да се вкара в джаза да си шие. Няма да обяснявам, че ръцете й бяха одрани и ципа и иглите, защото "кадърните" шивачки не могат роклята да й помогнат да облече без да я наранят.

Смачкаха й настроението, разплакаха я, защото само й изгоряха парите и нервите, а вече няма и много време за нова рокля.

Просто ви предупреждавам ако сте решили да ушиете нещо там - НЕДЕЙТЕ! Наистина рядко се среща такъв непрофесионализъм и некадърност!  diablo
Активен
dany_87
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: юни 05, 2011, 17:45:21 »

Мале ужас,как може да има таакива ателиета,такова непрофесионално отношение
Активен
ppvasileva
Ентусиаст
**
Публикации: 81

« Отговор #119 -: юни 07, 2011, 11:55:01 »

Здравейте,момичета!Ътре заминавам на гости на едни приятели в Пловдив и мисля да пообиколя в Асеновград и да видя дали нещо ше ме грабне.Ще съм там за 3 дни и много се надявам,че ако нещо ми хареса ще могат да направят корекциите бързо(ако са необходими).Искам да ви попитам много ли е рано да си купувам рокля сега,при положение,че сватбата е на 10 септември?Иска ми се вече да е вкъщи:)На килограми не съм мърдала отдавна,така че мисля,че това няма да е проблем
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: