Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 08:45:50

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Асеновград - 4"  (Прочетена 215953 пъти)

dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: май 12, 2011, 14:31:05 »

Веси миналия месец ходих,мисля че видях подобни в милениум и сияна
цените са им около 400-500
Активен
babyboopk
Ентусиаст
**
Публикации: 128

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: май 12, 2011, 14:57:09 »

Записвам се и тук.....  blum От тези, които са ходили в Асеноград, можете ли да ми кажете, дали има смисъл да ходя и аз, защото съм си харесала ето тази рокля
http://www.miasolano.com/gallerydetails.asp?main_id=80&sname=&cname=Couture&cat_id=27&subcat_id=0
и дали там има подобни  blush
Извинете ме предварително за идиотския ми въпрос  tease
Активен
dany_87
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: май 12, 2011, 15:02:48 »

Да ти кажа честно и аз не бях много ЗА Асеновград,бях си харесала рокля от Холидей,и преди да отида бях сигуурна че ще е тя,но видях подобен модел пробвах го и дори ми стоеше по добре от този на Холидей,а разликата в цената беше и 400лв честно да ти кажа модела който аз търсих беше доста по различен от твоя,но според мен си струва да отидеш дори и да не си вземеш рокля,наистина има голямо разнообразие
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1096

« Отговор #78 -: май 12, 2011, 15:20:39 »

Аз лично не съжалявам че ходих до малкото градче smile Просто показах снимката на роклята от моите  мечти smile в Бургас ми искаха космическа сума за ушиването е а там доста символична цена!!Влязох в 5 магазина... в 3-я  магазин вече бях с рокля и ми вземаха мерките... на 22 май ше се срешна очи в очи с Моята рокличка  yahoo yahoo yahoo yahoo

Записвам се и тук.....  blum От тези, които са ходили в Асеноград, можете ли да ми кажете, дали има смисъл да ходя и аз, защото съм си харесала ето тази рокля
http://www.miasolano.com/gallerydetails.asp?main_id=80&sname=&cname=Couture&cat_id=27&subcat_id=0
и дали там има подобни  blush
Извинете ме предварително за идиотския ми въпрос  tease

babyboopk отиди и ше имаш роклята от тази снимка !!!
Активен
malinka_a
Ентусиаст
**
Публикации: 144

Истински щастлива и обичана..

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: май 16, 2011, 08:28:44 »

Здравейте,
вече си имам рокля. yahoo danceg
В Асеновград избора е огромен и цените са много добри 400-500-600лв.Обиколих почти всички магазини.В "Сияна" нещо беше голяма какафония и персонала ни ми допадна особено. В "Аз и Ти" нямаше това,което търсех. "Моята рокля" я намерих в един не много голям бутик "Мари Ан" с две ужасно мили и учтиви момичета/едната мисля,че е собственичката/.Роклята ще ми я пратят по куриер,защото цвета не отговаряше на критерия ми, силно се надявам всичко да е наред.
Като цяло да кажа,че имаше смисъл да ходим на Асеновград.Купих роклята,която исках на много добра цена.А и златото там е 50лв за грам, а ние тук в София го поръчахме на 60лв.
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: май 16, 2011, 13:35:20 »

dany_87, благодаря ти за информацията. give_rose

malinka_a , честито за роклята! Нямам търпение и аз да имам МОЯТА рокля!

Момичета, исках да ви попитам вие като ходихте до Асеновград и си харесахте рокли от там, ако не е вашия размер и трябва да ви се шие - трябваше ли да ходите пак за проба или направо ви я пратиха, както ще бъде с роклята на Malinka_a? Ако са ви я пратили - всичко наред ли беше с размера на роклята след това? Можете ли да ме ориентирате колко струва горе-долу куриер до София за една рокля или те си го поемат за тяхна сметка?

Активен
Susito
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ще ставам госпожа :-)

« Отговор #81 -: май 16, 2011, 14:25:24 »

От вчера и аз започнах да търся моята рокля  smile Честно да ви кажа малко ме е страх, че няма да успея да си харесам рокля, а и аз не съм фенка на дългото обикаляне по магазините. Вчера ходих до сватбения мол в Младост, но нещо не съм очарована.
Сега ви чета и си мисля за отскоча до Асеновград. Можете ли да ми препоръчате салони, които да посетя. До сега само веднъж съм ходила до там, понмя, че навсякъде имаше булчински рокли, но не искам да се лутам като муха без глава  blush
Активен
animal
Ентусиаст
**
Публикации: 131

« Отговор #82 -: май 16, 2011, 14:30:43 »

Има няколко малки магазинчета преди големите салони (за Асеновград говоря) и там има не по-лоши рокли на същите или малко по-ниски цени. Аз лично си харесах Моята рокля в едно от тези магазинчета smile Намират се в началото на улицата, където започват големите салони (на влизане в града) smile

Успех с търсенето!
Активен
malinka_a
Ентусиаст
**
Публикации: 144

Истински щастлива и обичана..

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: май 16, 2011, 15:23:58 »

Да напълно съм съгласна с animal, моята също е от малко магазинче в началото на града.Имаше не много модели,но там намерих "Моята рокля".Шият и по ваш модел.
V_e_S_i, взеха ми размера и др. седмица трябва да ми я изпратят по куриер.Мацката каза,че работят със Еконт и доставката ще е 6лв, естествено за моя сметка.Надявам се всичко да е наред, да са ми взели добре размера за да няма нужда от корекции.Ще ви кажа отзиви като я получа и изпробвам. А до тогава стискаите палци. Wink
Активен
dany_87
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: май 16, 2011, 18:36:56 »

стискаме,но всичко ще е наред  good
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 919

Мама на прекрасен син :)

« Отговор #85 -: май 18, 2011, 16:46:41 »

здравейте момичета, и аз искам да се запиша в темичката  smile и да кажа мнение за Асеновград  Wink
ходихме в събота до там и мислех че нищо няма да ми хареса защото аз търсех нещо http://modabg.net/wp-content/uploads/2009/05/sommer09-21.jpg като тази в средата, заради коремчето ми все пак сме в 6ти месец а сватбата е точно след 30 дни и до тогава разбира се ще сме пораснали...и така първо влязохме в Сияна но там беше лудница и рокли като за мене нямаше, пробвах една но не ми хареса и си излязох...разгледах на много места, пробвах но уви моята рокля не беше там. Преди 2 години ходихме пак до Асеновград но за бална рокля и ми я ушиха точно както исках в сватбена къща "ФИНЕС", останах СУПЕР доволна от цялото им отношение и работа...таа отидохме в събота до там и моята рокля стоеше на манекена  smile пробвах я и това беше, нямаше никакви забележки, нито за дължина нито за преправяне, ще има място дори за коремчето ми и в 9ти месец,направо ми я дадоха  smile smile smile много съм доволна а ето и подобна рокля на моята защото нямам снимка още http://www.svatba-bg.info/components/com_virtuemart/shop_image/product/weding-2010-08.jpg разликата е че моята панделка е по къса и най-отдолу сатенената част продължава от дантела...препоръчвам ви да отидете в "ФИНЕС" много са добри и работят бързо, ще останете доволни  smile
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 919

Мама на прекрасен син :)

« Отговор #86 -: май 19, 2011, 12:38:54 »

предполагам, то тази рокля седи невероятно и не само на бременни, даже като я сложих не си личеше и коремчето, страхотна е и е много нежна и изчистена, точно каквато съм искала винаги  smile smile smile ще видим и отзиви на сватбата  smile
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: май 21, 2011, 19:00:32 »

Днес обиколихме повечето магазини за облекла в Асгр. Ми, да ви кажа, рокля не успях да си харесам. Мн претруфтени, мн лъскави или пък невзрачни. Явно съм доста претенциозна. Добре, че не се навих да търся роклята си в града. За майките също нямаше нищо. Вашите майки откъде се обличаха?
Активен
bella_mi
Любопитен
*
Публикации: 40

« Отговор #88 -: май 21, 2011, 19:21:18 »

Вашите майки откъде се обличаха?
Много добър въпрос. Тема за облеклата на майките не намерих, ако модераторите преценят могат дори да обособят специална тема.
И ние в момента сме на тази вълна. Моята майка е по-непретенциозна и си мисля, че с нея ще е по-лесно, ама за свеки не знам. Тя няколко пъти е ходила вече до Асеновград и също не е очарована, та не знам, май ще ходим на шивачка, пък аз така да не съм фен. Ако имате идеи за Пловдив, много ще се радвам да споделите.
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #89 -: май 21, 2011, 22:44:30 »

Днес обиколихме повечето магазини за облекла в Асгр. Ми, да ви кажа, рокля не успях да си харесам. Мн претруфтени, мн лъскави или пък невзрачни. Явно съм доста претенциозна. Добре, че не се навих да търся роклята си в града. За майките също нямаше нищо. Вашите майки откъде се обличаха?
posum, добре дошла в клуба smile И при мен се получи същото. Не можах да открия там моята рокля и се реших да шия. Дано да е успешно. А за майките, наистина е много добър въпрос. Ние сме решили следващата седмица да обикаляме. Ако някой знае хубав магазин за стилни дами - тъщи и свекърви в Пловдив и сподели, ще е чудесно!!  smile
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: