Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 30, 2024, 08:47:58
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
"Асеновград - 4"
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Асеновград - 4" (Прочетена 215958 пъти)
happybride
Любопитен
Отг: "Асеновград - 4"
«
Отговор #60 -:
март 21, 2011, 09:56:48 »
Здравейте,
знам че е писано вече, но от последните направили своите покупки в Асеновград..колко ви излязоха роклите?
Активен
teoDorra
Ентусиаст
Публикации: 53
«
Отговор #61 -:
март 21, 2011, 10:07:01 »
580лв. от Александра..
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #62 -:
март 21, 2011, 12:06:46 »
400лв. от Сиана
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779
«
Отговор #63 -:
март 21, 2011, 17:33:25 »
Аз също бях тази събота по работа в Асеновград и реших да направя обиколка по магазините. Понеже ми препоръчаха смолянската модна къща "Аз и ти" (магазина в който се продават техните рокли е Милеиниум) първо влязох там... премерих само една рокля, защото имам определен модел, на който държа, ами мога да споделя изцяло мненията на момичетата от форума, които също имат техни рокли- плата беше перфектен, ушита много добре, просто ми "залепна", изключително удобна и лека, отношението на продавачките е учтиво и накрая като ми казаха и цена 450 лв. останах много доволна
аз не вярвах, че ще намеря моя модел за по-малко от 800-900 лв., но явно може. След това обиколих още три магазина, сред които "Сиана" и "Ванеса", но там нищо не ми хареса- прекалено лъскави и натруфени материи, като в Сиана наистина се държаха ужасно, но това си е лично мнение, с което не искам да засегна момичетата, които са си купили рокли оттам, защото всеки си има вкус
аз имам още магазини да обиколя, докато реша окончателно, но определено трябва да се посети и Асеновград, защото ако не друго, поне има голям избор и може някъде там да е Вашата рокля. Успех!
Активен
gecuTa
Любопитен
«
Отговор #64 -:
април 18, 2011, 15:03:41 »
Моята рокля пък е от ателие Версай много съм доволна и от обслужването и от материите.Имат си сайт ,ако някой се интересува,но да отбележа ,че не са си изложили всички модели там.А останах много разочарована от Милена, продавачките са супер любезни,но самата тя беше ужасна.
Активен
dany_87
Професор
Отг: "Булчински рокли -16"
«
Отговор #65 -:
април 27, 2011, 10:16:46 »
Вчера ходих до Асеновград,и вече си поръчах дори и рокля
Та исках да изкажа мнението си относно салоните,в Милена и Версай бяха супер мили,обърнаха ми супер много внимание,но се възмутих от Александра,една руса лелка влизаме със сестра ми в магазина и набелязах 2,3 модела и попитах дали мога да ги пробвам,и тя ме пита кога ми е сватбата и аз и викам аавгуст,при което няква се намрънди супер много и ми вика г-це това не са блузи по 5-10лв,роклите са скъпи може да премерите най-много една рокля пък и имате много време до сватбата ама няква със супер пренебрежение,нямаше и пукнат човек в магазина....
а колко и бяха скъпи роклите от 280-500,при което просто си излезнахме от магазина,как може такова отношение,просто ме изгубиха като клиент,аз съм готова да дам 1000лв за рокля а тя ми вика скъпи биле..............
Поръчах си роклята от Милена супер нежна с дантела,отношението им направо ме спечели-както и роклята
пробата ми просто ще е края на юни,но съм сигурна че това е моята рокля-няма значччение кога ти е сватбата важното е да намериш модела който търсиш
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #66 -:
април 28, 2011, 14:33:09 »
МОМИЧЕТА поздарвления че сте намерили своите роклички ..но аз имам следни въпрос..изобщо в АСеноград може ли да се намери рокля коята да не е тип сметанова торта /не искам да обидя никого за избора / ..има ли изобшо рокли които са разкроени и не са с онези обръчи.../знам че могат да се махат но.../ ...да знам изобщо дали да ходя или да ходя да мия шият...
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #67 -:
април 29, 2011, 03:08:22 »
Бибси
в Асеновград само каквото не си си помислила, само това не можеш да намериш
Активен
petia_vj
Ентусиаст
Публикации: 96
«
Отговор #68 -:
април 29, 2011, 20:05:40 »
Както писах и в съседната тема - мога да отида в Асеновград и спокойно да си остана там седмица да си пробвам без да ми омръзне (за един ден наистина идва малко в повече обикалянето, поне на мен). Моята рокля е от Милениум и продавачките наистина бяха страхотни, изтърпяха всичките ми капризи,колебания, повторно пробване , и за трети път пак обличане...
Горещо препоръчвам на всички бъдещи булки, ако не за друго поне за една много приятна пролетна разходка, града е много приятен, а толкова много рокли накуп никъде другаде не може да се види.
Булчинските рокли тепърва ги изкарват, тази седмица като бях все още имаше доста абитуриентски, но на всички места казваха, че от другата седмица магазините щели да "побелеят" вече.
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354
«
Отговор #69 -:
май 01, 2011, 15:32:17 »
Изкючително разочарована съм от отношението в "Александра". Бяр решилна "надълго и широко" да опиша посещението си, но толкова ми е смотано в момента, че по-добре да го забравя по-бързо, а и да не натоварвам останалите момичета. Може пък само при мен да се е получило така, но наистина ми стана кофти. Все пак за първи път избирам рокля, имах си моите питания и т.н, а отсреща все едно ми се караха. Жалко за очакванята, които имах.
Активен
dany_87
Професор
«
Отговор #70 -:
май 03, 2011, 11:22:21 »
Сигурно и ти си била при леличката която ме вбеси,наистина аз много се раочаровах там,вярно има доволни булки,но за мен отношението на тази руса леличка от Александра беше ужасно
Активен
petia_vj
Ентусиаст
Публикации: 96
«
Отговор #71 -:
май 03, 2011, 11:26:36 »
Ооо, тази лелка и аз я помня - даде ми да пробвам една рокля, а когато поисках и друга се нацупи и не тръгна да я сваля от манекена и аз си излязох...
От Милениум, откъдето ми е роклята съм изключително доволна, стига да ми пратят и воала, както са обещали,че тези дни трябва да е готов и сега подскачам при всеки звън на телефона...
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354
«
Отговор #72 -:
май 03, 2011, 21:15:02 »
Явно говорим за една и съща руса "дама". А си мислех, че само при мен е било така. Не мога да го разбера това нещо. Все пак ние сме клиенти и си плащаме нещата - не ни ги подаряват. Какво им пречи да проявят една нормална учтивост. Ако бяхме в Гърция или Турция например, щяха да ни посрещнат като кралици и дори и да не закупим нищо ще ни изпратят с усмивка и ще кажат до нови срещи.
Активен
dany_87
Професор
«
Отговор #73 -:
май 04, 2011, 12:28:59 »
Между другото има много хубави магазинчета за чаши,подаръчета и късметчета-доста са евтини аз си купих досста видове като най скъпите бяха по 40ст..А чашити до 35лв някъде
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #74 -:
май 12, 2011, 12:54:49 »
Момичета, много се радвам, за всички вас, че си имате своя рокля вече
Искам и аз вече да си имам МОЯТА и както изглежда най-вероятно юни месец ще ходя до Асеновград
Поне ще са минали баловете и ще бъде по-спокойно, че сега навсякъде е .....
лудница.
Искам да питам някоя от вас има ли представа горе-долу такъв модел - къса отпред и дълга назад предлага ли се и колко струва горе-долу
Модел рокля.JPG
(31.97 KB, 317x525 - видяно 295 пъти.)
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6